לי יש שאלה...

danielo18

New member
למה אנשים בוגדים??

שאלה טובה שאין עליה תשובה נכונה - הכל לפי האדם והמצב. יכול להיות בגלל שהם סתם אגואיסטים ורוצים לספק רק את התאווה שלהם,יכול להיות שהם פחדנים לסיים קשר אחד וחושבים שהם יוכלו למשוך את זה לעולם,יכול להיות שבעצם הם לא אוהבים את הבת זוג אלא "מתאהבים"(ויש הבדל) ויכול להיות שהם סתם אדיוטים שלא מבינים מה שיש להם בידים. אבל..שום תירוץ לא יכול להצדיק בגידה שזה המעשה הכי שפל שאדם יכול לעשות(במיוחד לאנשים שהוא אוהב או בעצם אמור לאהוב).אני יכול לסלוח על הרבה דברים - אבל מי שפוגעת באמון שנתתי בה יכולה לשכוח ממני. יש בעיות? לא רוצה להיות איתי? סבבה,בואי אלי,תגידי לי בפנים שלא בא לך יותר ושאת לא סובלת אותי - וניפרד כידידים (=לא נתראה יותר בחיים).בגידה יותר מכאיבה מאשר מילים (קשות ככל שיהיו).

אני אגיד לך למה אנשים בוגדים

אנשים בוגדים כי חסר להם משהו בקשר שלהם והם לא אוהבים את הבן זוג אלא מאוהבים הם אוהבים את עצמם דרך הבן זוג וברגע שהוא לא מספק להם את הסחורה אז הם פשוט מחפשים את זה במקום אחר אלה אנשים שאוהבים את עצמם ולא אוהבים את הבן זוג

Michali17

New member
לדעתי

אנשים בוגדים בגלל שחסר להם משהו בקשר. ויש דפוקים שבוגדים כי זה התחושת ריגוש והסכנה שהם מחפשים.

flowerboy69

New member
זה יכול להיות.הרי נכון.יש אנשים...

שרוצים חוויות וסקס חופשי ועוד כל מיני דברים.מותר להם.אבל למה לבגוד?אפשר לא לקיים קשר רציני ופשוט לעשות מה שרוצים.למה צריך כאילו להשלות אדם אחד באהבה ובקשר ובינתיים ללכת עם אחרים ולפגוע?אני מאוד מאמין בגישה שאומרת שיש כמה דרכים לעשות כל דבר והדרך שנבחרת היא שמראה על מי האדם ומה היחס שלו.אדם יכול לסיים קשר בכבוד וזה יראה לפחות שהוא אהב וכיבד את בן או בת הזוג.הרבה יותר מאשר פשוט ללכת עם אחרים בזמן הקשר ולרמוס את הלב והכבוד של האדם השני.

../images/Emo4.gifלא יודעים להיסתפק במה..

שיש להם.. אישה טובה נניח סקס טוב תמיד רוצים עוד.. דיי מתי תבינו שמה שיש לכם בידים יכול להיות הכי טוב בעולם..ואתם מפספסים.... חומר למחשבה...

למעלה