לך, שהטלת עלי

אביטל24

New member
לך, שהטלת עלי ../images/Emo28.gif

ההתחלה לא היתה משהו, פנית אלי בשם האמיתי שלי, ואני חשדתי שמישהו שאני מכירה עובד עלי. לא אהבתי את זה בהתחלה, אתה ביקשת טלפון, ואני מצידי אמרתי שתאלץ להתספק באיי.סי ובמייל, לא יותר. החלפנו תמונות, עברנו את השלב .... אחרי תקופה התחלתי להנות מהשיחות שלנו באיי.סי ו"העזתי" לתת לך את מספר הפלאפון שלי, מה שאני בדרך כלל לא נוהגת לעשות. אחד הצעדים היותר נכונים שעשיתי בזמן האחרון. מהרגע הראשון, לא היו מחסומים , פשוט זרמנו, התחלנו מפעם ביום, עברנו לפעמיים, והלאה, המשכנו להודעות. מצאתי את עצמי חולמת בהקיץ, מחכה לטלפון שלך, נהנת מהקול הקסום. הח´ברה בעבודה צוחקים עלי שיש לי מראה טיפשי של מאוהבת. קיים דבר כזה?? להתאהב דרך הטלפון?? כבר הרבה זמן לא הרגשתי ככה, פרפרים בבטן, הציפיה הזו לשמוע את הפלאפון מצלצל, כמובן בצלצול מיוחד שלך ששמתי כדי לדעת שזה אתה ולא אחר. כמו ילדה בת 16, מרגישה נהדר. שבוע הבא אנחנו נפגשים, אחרי שלושה שבועות של שיחות ארוכות, אני כול כך מחכה לרגע הזה, כמהה לחיבוק חם. יהיה מי שיצחק עלי ויגיד שאני חיה באגדות, אבל מה לעשות שזה מה שאתה גורם לי להרגיש?? כן, אתה. לך , העזתי להגיד אתמול שהתגעגעתי כי דיברנו רק פעמיים כול היום, ואתה שאלת מה??!!!, וחזרתי על זה, היית אמור להתקשר מאוחד יותר, חיכיתי, חיכיתי ולא התקשרת, שלחתי הודעה, התקשרתי ולא ענית. אני כבר פחדתי, עד שפעם אחת, אני מעזה להיות ספונטנית ולהגיד מה שאני מרגישה, חששתי שהפחדתי אותך. היום בבוקר, עשית לי את ההשכמה של החיים, התקשרת, ואני שאלתי אם אתה כועס או משהו שלא התקשרת אתמול בלילה, כי באמת חיכיתי לשמוע את הקול שלך, את הצחוק, ואתה צחקת, אמרת שדברים כאלו לא מפחידים אותך, הרגעת אותי כול כך. בסך הכול הלכת לישון מוקדם מקסים שלי, היית עייף מהימים האחרונים. לשקר ולהגיד שאני לא מקוה שיצא משהו ביננו??? לא יכולה. כי אני באמת רוצה. בנתיים, רק מחכה ליום חמישי, לראות אותך, להרגיש אותך קרוב אלי. כול כך נהנת, אתה גורם לי להרגיש נפלא, אלפי פרפרים מרחפים לי בבטן , כול כך טוב לי. אבי (שמזמן לא הרגישה פרפרים בבטן)

yanivca

New member
אחותי, בטח שיש דבר כזה!

לחהתאהב דרך הטלפון! (אני עובר את זה עכשיו
) ואם תשאלי אותי זה הדבר הכי נפלא בעולם!! ככה את מתאהבת בבנאדם, ולא באיך שהוא נראה או מתנהג, אלא באדם נטו. סתם קצת מילות עידוד...

אביטל24

New member
אני שמחה לשמוע שאני לא היחידה

חשבתי שיצחקו עלי, שיגידו שאני מדמיינת דברים. אבל אני מוצאת את עצמי מחכה לטלפון שלו, לשמוע את הקול שלו, שיספר לי איך עבר היום. כמהה להרגיש אותו לצידי. אני אשמח אם תספר לי איך זה אצלך .

גם אני

מקווה שיצא משהו משם. מאוד מקווה. נראה כי דווקא דרך שיחות הטלפון אנחנו לומדים להכיר באמת את האדם שמולינו. אין משהו להתבונן בו. רק להקשיב היטב. למילים, לנימת הקול, למה שנאמר בין השורות, למה שלא נאמר. וכך את מרוכזת כולך באדם שמולך, ללא הפרעות. אני כל כך מקווה שגם חיצונית הוא ימצא חן בעיניך. מנסיוני - לעיתים כל העסק נופל על הנקודה הזו. וזה כל כך חבל. מקווה שתחזרי ביום שישי ותספרי לנו שהכל היה נפלא. אני ממתינה לעידכוניך. חתולת הנפש

אופה3

New member
לאביטל היקרה, והלוואי ותמשיכי להרגי

להרגיש ככה עוד הרבה זמן, יש אהבה כזאת דרך הטלפון, והיא אהבה מופלאה, ובאמת, יותר כייף לדבר קודם ולהכיר, ככה מדובר ברגשות נטו, כל הכבוד לך, על האומץ, ואני מקווה שרק תפרח האהבה בליבכם. מחכה לעידכונים נוספים, האופה

ה מוזה

New member
אביטל ../images/Emo140.gif אגדות גם מתגשמות ..

ואיזה זה כייף זה ,אה? הפרפרים האלו בטן ..שבכל גיל עושות אותנו קורנות .. בהחלט אפשר להתאהב בנשמה , באישיות , בקול .. עוד לפני שבכלל הפך למציאות . יש הרבה קשרים שהתחילו במימד הלא וויזואלי .. ומשם עברו למציאות והאגדה הפכה ל מציאות .. אני באמת מאחלת לך ומקווה שאת האיש שאת אוהבת בטלפון ובאיי סי תמצאי גם מולך במציאות ושאותה זרימה תמשיך גם שם.. איזה מתח....
איזו התרגשות.. תהני לך מהחוויה . ברוכה הבאה .

התלהבות בע"מ

לאביטל ולכולם, כן זה אפשרי להתאהב בטלפון בצ´ט ובאי מייל ובכל שאר אמצעי התקשורת השונים העומדים לרשותנו. יחד עם זאת לא לשכוח לפתוח את העיניים, האוזניים והחושים, כי יש כל מיני טיפוסים בעולמנו, ודווקא אלו המסוכנים נראים לנו כאמינים ביותר.בקרוב אני אשתף אתכם במכתב שלא נכתב שמספר בדיוק על קשר כזה שהחל כהבטחה גדולה אך התסיים במפח נפש באכזבה ובנזקים לא קטנים. אני לא רוהצה לייאש, אני מאמינה ביצירת קשר באמצעים כאלה אבל רק להזהר! ( ודרך אגב אני מציעה לך לקרוא את הספר "הכללים" של שי מחברות אמריקאיות, לא זוכרת את שמן - זה בדוק! מהמנוסה

ה מוזה

New member
מסכימה - כבדהו וחשדהו ../images/Emo70.gif

ואביטל נשמעת לי בחורה שקולה ..שלא במהרה החליפה מספרי טלפונים ואני בטוחה שהיא פותחת עיניים ונשמרת לה עם כל ההתלהבות . יש כתבה שכרגע אני מחפשת אותה לגבי מספר עצות וקווים מנחים בכל הנוגע לקשרים ווירטואלים . מקווה שאמצא אותה .. כי אכן חשוב לשמור על מספר נקודות בכל יצירת קשר עם גבר ווירטואלי . ומחכה למכתב שלך , החיים כמשל . ברוכה הבאה .

ה מוזה

New member
"נורות אדומות"- לכל מי שבקשר ווירטו

מאמר שיסייע לך אביטל , ובכלל לכל מי שנמצאת במצב דומה . חשוב לקרוא חשוב להפנים . מספר טיפים שיעזרו לכן באיתור נורות אדומות . ALL WE NEED IS LOVE
ועירנות לא תזיק ...

ספר הכללים

אחד מספרי הקומדיה המשעשעים אצלי על המדף. רכשתיו מיד עם יציאתו למדפים (לא לרוץ. אין הוצאה נוספת בינתיים) והתפקעתי מצחוק. בדיוק היום נתתי לאחת מחברותיי לקרוא אותו. ספר כל כך "שנות החמישים", כל כך שוביניסטי, מזמן כבר לא ראיתי. מה הפלא שאחת מהמחברות כבר נושאת בתואר "גרושה". היא עצמה נעזרה בכללים שהיא כתבה. חתולת הלילה, שחבל לה שהיא לא יכולה לצטט כמה "פנינים" משם

אביטל יקרה

אהבה שכזאת קיימת, התאהבות באדם שמאחורי המסך בלי לראות קיימת. אך מניסיון יקירתי כמו הפתגם שאומר כגדול הציפיות כך גדול האכזבות... תני לדברים לקרות, בלי לתכנן, תהיי את, בלי תכנונים. אל תפחדי ואת תחששי מי שיאהב אותך איך שאת בהצלחה, ומקווה לשמוע על התוצאות חוקרת

yanivca

New member
אפרופו אהבות וירטואליות...

את. שתמיד היית בשבילי כמו חידה. חשפת ברגע את הכל - את כל הפחדים, השמחות, הבעיות, הרצונות. החיים שלך, כמו שהם, בלי "חומות אש", בלי אנטי וירוסים - את, נטו. לא שמת לב שהייתי שם כל פעם שרצית אותי, או שהיית צריכה ממני משהו. לא שמת לב שאת מדברת איתי על החבר שלך לשעבר, וכמה שאת אוהבת אותו. לא שמת לב שאני מאוהב בך. יחד עם כל הבעיות, הצרות, ההסטוריה הנוראית - אני יניב מאוהב בך. אבל את לא שמה לב. את ממשיכה לדבר לדבר איתי על החבר שלך לשעבר. או בכל אופן ככה זה היה. פתאום הפסקת לדבר איתי. סתם, ככה. בלי סיבה. כל יום אני דואג לך, חושב מה איתך, מה שלומך. שולח הודעות, אבל את לא עונה. רק שאת צריכה משהו. "אני צריכה עצה, בתור בן". ככה התחלת את השיחה הראשונה שלנו מזה שבועיים. אני לא קיים, אני בשבילך "בן". לא משנה שלא התייחסת לתגובה שלי ולעצה שלי. העיקר שאני יודע שאת חייה, בריאה ושלמה. אבל מה אכפת לך ממני. אני בסך-הכל מישהו מהאיי סי קיו שבחיים לא ראית. שמאוהב בך. "איך יש לך אומץ להתקשר?" שאלת בפעם הראשונה שדיברנו. כי אז חשבתי שאכפת לך ממני. למה שלא יהיה לי אומץ להתקשר אם אכפת לך ממני ולי ממך? עכשיו אין לי יותר אומץ. ואם היה לי לא היה קיים המכתב הזה. הוא היה עכשיו מול העיניים שלך, בתקווה דומעות. שתביני. מה עשית לי. איך אני מרגיש. היה נחמד אם בכלל היית מתייחסת... היה נחמד אם היה לך אכפת.

yanivca

New member
איזה אושר../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

yanivca

New member
יש לה מספיק צרות בחיים...

תאמיני לי... ומישהו שאוהב אותה לא יקל לה על החיים בזמן שהיא מטורפת על חבר שלה לשעבר (היא טוענת שהיא נפרדה ממנו כי היו לה מצבי רוח שהפריעו לו, וברגע שהיא תטפל בזה היא תחזור אליו...) איך שלא יהיה.. אפשר לומר שיצא לי החשק. כלומר, מעל שבוע היא לא עונה לי באיי סי קיו.. זה המינימום שאפשר לבקש, לא? אז מה כבר אני יכול לעשות...

למרות שלא עניתי,קראתי את כל ההודעות

ואני חולקת על דעתה של ההודעה לפני אם אתה מרגיש שזה האהבה שלך,אם אתה מרגיש שהיא הבת חייך,אם אתה מרגיש אליה דברים שאף פעם לא הרגשת לאחרות,אם היא באמת משהו מיוחד אל תוותר כל-כך בקלות. אחרי זה תרגיש פספוס על משהו שלא יחזור שנית נוני

אביטל24

New member
צר לי להגיע עם בשורות לא משהו.....

לא יודעת מה גרם לי לחשוב שהפעם זה משהו מיוחד, שונה. אולי אני עדיין שרויה בעידן התמימות... כבר יומיים שהוא לא מתקשר, לא עונה להודעות ואני החלטתי שזהו, מספיק "רדפתי" אחריו, אם לא בא לו, אני לא הולכת לשגע אותו ולהשפיל את עצמי. רק מה, תהרגו אותי אני לא מצליחה להבין מה קרה. מנסה לשחזר את הימים האחרונים, ביום חמישי דיברנו אחר הצהריים אחרי שדיברנו רק פעם אחת בקצרה בבוקר, והעזתי.. להגיד לו שהשיחות שלנו היו חסרות לי במשך היום. בקיצור הוא היה אמור להתקשר אלי בערב אחרי הלימודים, ראיתי שהוא לא מתקשר ואמרתי לא נורא, אני אתקשר, הוא לא ענה, שלחתי הודעות גם לא ענה.. הייתי באמת מאוכזבת, אבל ביום שישי על הבוקר (אחרי לילה חסר שינה ומלא דאגות מצידי), שאלתי אותו אם הוא נבהל ממה שאמרתי לו, כי חשבתי, אולי באמת לא הייתי צריכה להגיד את זה, אבל הפעם, לראשונה הרשתי לעצמי להיות ספונטנית ולזרום, אבל אולי זו היתה טעות. הוא אמר שזה הדבר האחרון שיפחיד אותו, שמישהי תגיד לו שהוא חסר לה, הוא התקשר עוד פעם בערב והכול היה בסדר, דיברנו בכיף כמו בכול יום בחודש האחרון. ביום שבת התקשרתי, הוא היה בממתינה וחזר אלי, ביקש סליחה שהוא באירוע משפחתי ויחזור אלי מאוחר יותר. הוא עדיין לא חזר... ניסיתי אני להתקשר, לא עונה. שלחתי שתי הודעות, לא חוזר. והחלטתי שזהו, עד כאן . ואחר כך האמת דאגתי, כי אמרתי שלא מתאים לו, ולא היה לנו ויכוח או משהו לא נעים, אז שלחתי לו הודעה שבה אמרתי שחשבתי הרבה אם בכלל לשלוח את ההודעה הזו, כי כנראה הייתי צריכה כבר להבין את הרמז.. אבל אני שולחת את ההודעה רק כדי לדעת שהכול בסדר איתו. חשבתם שלפחות אחרי כזו הפגנת איכפתיות הוא יענה??.... עד כאן אביטל, שבאמת הרגישה פרפרים בבטן. אולי זה עוד יבוא לי, האהבה הזו.מתי שהוא... אני, שקצת איבדה את האופטימיות

למעלה