לך תבין נשים.

AVI0012

New member
לך תבין נשים.

אני מזה לא מבין תראש של הנשים.איזה סוג של גבר אתם אוהבות?משום מה נראה לי שאתן אוהבות תגבר שמשחק אותה קשה איתכן ושמשפיל אתכן.ואילו הגברים הנחמדים והמתחשבים .זה נראה לכם לא טוב.זה נכון??

מוותק

New member
בדיוק חזרתי מיציאה והיה לנו דיון

בנושא, ידיד שלי אמר שהבעיה עם הנשים היא שאנחנו לא אוהבות את הנחמדים, שהנחמדים הם לצורך ידידות בלבד, והמניאקים מקבלים את הבחורה. אני חושבת שזה עניין של בגרות - אישה שיודעת מה היא רוצה והגיעה לבגרות מנטלית יודעת יפה מאוד להעריך גבר שהוא טוב אליה; פעם היה לי קשה להימשך למי שממש ממש טוב אלי הייתי קוטלת אותם עוד לפני שהם הוציאו מילה מהפה.. אפילו ההפך, נדלקתי על מישהו ואז הוא התנהג אלי ממש יפה ופשוט ניפנפתי אותו (זה היה בגיל 14 ועד היום אני מצטערת על זה....) אבל לאחרונה (ממש לאחרונה) הגעתי למסקנה שאני צריכה מישהו שיתנהג אלי כמו למלכה ואני כמובן אתנהג אליו בהתאם...
(ואם מישהו יתנהג אחרת זה ממש לא ימשוך אותי אליו....) אז לשאלתך - תהיה מלך וסביר להניח שתמצא לך מלכה...

AVI0012

New member
את אחת מאלף

שאומרת תאמת.את יודעת מה?הייתי בקשר עם איזה מישהי ודיברנו בטלפון.הנראה לי שזה שהראתי לה שאני מאוד אוהב תדיבור שלה ושהיא בחורה נחמדה ועדינה ..רק זה הרס לי.אז מה בגלל זה אני צריך להראות להם שאני אדם קר וכו..ולא להראות רגשות?אני כבר לא יודע איך להתנהג עם בנות.

מוותק

New member
אז זהו... תראה, גם עם בנות וגם עם

בנים.. תמיד צריך קצת לשחק משחקים.. ! פעם הייתי ממש בקטע שאני לא משחקת משחקים,ואני אהיה הכי אמיתית שיש וככה אני אשיג את מה ומי שאני רוצה. השגתי אבל היה לי קשה כי לא היתה לו סיבה לרדוף אחרי ולהראות לי שהוא רוצה כי הוא ידע שאני רוצה אז אני אהיה איתו בכל מקרה.הייתי כ"כ מובנת מאליו, שבסוף גם הלכתי. כמה שזה עצוב, כנראה שזו הדרך, לשחק קצתאת המשחק. שוב כמו שאמרתי קודם זה עניין של בגרות, אבל תשחק את המשחק.. משהו כמו "נשיקה סטירה" (אני מקווה שהבנתם את ה"נשיקה סטירה" - רגע אחד להראות אהבה כמו שאתה באמת רוצה, ורגע אח"כ לקחת צעד קטן אחורה, לשמור על ה"ניצוץ" ... בהצלחה

כבר דנו בנושא רבות

[יש לך אפילו קישור לשרשור עבר בטאגליינס]. תמיד גברים נוטים להגדיר חננות כ'גברים נחמדים ומתחשבים'. אנחנו מחפש גבר! לא חננה ולא ערס צעצוע. וגבר כזה, כמו שאני לפחות אחפש לכשאחליט לחפש, הוא גבר שאני אעמוד במקום ראשון במקביל אליו, אפילו קצת אחריו. שלא יבטל את עצמו מולי, שלא יבטל את עצמי מולו. זו ה'התחשבות' האמיתית.

leper

New member
ותמיד אנחנו נאמין שתן רוצות

קופים מנייקים שיפגעו בכן ואיילו אנחנו (אני) התמימים ובעלי הלב, שירותיינו לא נדרשים ולהיפך נדחים על ידיכן... העם האדיר הנקרא נשי. ואז כשאתה פוגש בחורה ישנה התלבטות : כנות - שקר מאחת אתן דוחות ולשניה אתן נידחות. מה נותר?

בהתחלה, הצגת את זה בצורה

של 'אנחנו נאמין' ולאחר מכן הצגת את זה כאילו זו אמת לאמיתה. אז אצל מי הבעיה??

leper

New member
אצלכן (תמיד) ../images/Emo3.gif

וכן זו אמת לאמיתה, בהתחלה אנחנו תמימים, אחר כך מתחיל כל הבלגן...

leper...

תמשיך להאמין ככה, באמת תגיע רחוק... אבל לבד, או עם אישה לא מתאימה לך. לא סיפרו לך, שלאמונות של האדם יש נטיה מעצבנת להגשים את עצמן? אם לא סיפרו לך על זה, אז תקרא את ספר איוב, יש לך שם מספיק הוכחות, כמו המשפט: "אשר יגורתי בא לי."

אז ככה...../images/Emo3.gif

אנחנו אוהבות אתכם קופים, שמוציאים לנו את הכינים, ונתלים על העצים, ועושים למעננו קצת קונצים. אנחנו אוהבות אתכם נחשים, שלאט לאט אותנו מפתים, זוחלים אלינו לתוך הורידים, ועושים שמות בתוך הנימים. אנחנו אוהבות אתכם תנים, שתמיד אותנו משקרים, אוכלים בשר פיגולים, ועלינו יורקים. כן... ככה אתם חושבים??? או אולי הכל הבלים... ואנחנו אתכם אוהבים עדינים, מפרגנים, כנים, בלי שקרים... שנונים, חכמים, מחבקים, לפעמים בוכים ותמיד... תמיד... אוהבים. לילה טוב. מכורה לאהבה.

מה השטויות האלה כל אחת וטעמה הוא

כל אחת מה שהיא ראתה בחייה בבית הוריה שזה בעיקר אביה ובכלל הכל שונה מאוד מאחת לאחת. אני למשל לא הייתי הולכת בחיים עם אחד שהפרצוף שלו רק רומז קשיחות. ואולי חברתי כן היתה הולכת זה מה שהיא רגילה לראות בבית. (לא מכירה משהו אחר) אין מה לקטלג את כל הנשים בטעם... אגב, אולי תבדוק את עצמיך אם אתה לא מתעלק יותר מדי ולזה אתה קורא נחמדות כי יש הבדל.

AVI0012

New member
לא ממש

לא.אני לא מתעלק.אבל הנחמדות שלי זה לא דווקא בזה...אני בחור חמוד ועדין הכול סבבה.אבל משום מה זה לא כל כך הולך לי ונראה לי שהנחמדות כאן זה מה שהורס כי היא חושבת שבגלל שאני מראה לה שאני אוהב אותה ומחבב והכול אז היא כניראה יותר שווה או לא יודע מה.

סיציליה, אני מחזקת את דברייך...!

אין פה שום עניין של טעם, ככל שהאדם מתנסה יותר בחיים, הוא לומד יותר על עצמו, עם מה טוב לו, ועם מה לא טוב לו. אלה שפוחדים מפני הלבד, יכנעו לכל מצב ויקראו לכניעה שלהם טעם אישי... רק בשביל, שלא להודות בכניעה=חולשה=פחד אלה, שיודעים, שאין להם ממה לפחד, ידעו להיות אסרטיביים יותר, וידעו לבנות את האושר שלהם עצמם וגם של בן-הזוג הקיים/העתידי, וגם תהייה קיימת בהם נקודת תורפה, הם ידעו היטב לחזק אותה. בחירת בן-הזוג, יכולה להעשות על פי גחמות של הרגע, אבל עם קצת סבלנות ולמידה את החיים עצמם, הבחירה לא תתחיל ולא תסתיים בבחירה, אלא גם בהדרכה של בן-הזוג אל ההרמוניה... אל מה שמכונה בספרים של פעם: "הקשת בענן" (היינו הגשמה מלאה של האיחוד הזוגי).

Shmuel71

New member
סיציליה 1

היי צהריים טובים מסכים איתך קשיחות אינה נעימה לעין קשיחות יכולה להיות במיטה אבל גם עדינות במיוחד אוהב עדינות ופינוק יום נעים לך

free soul

New member
דווקא לא!

אני לא סובלת גברים ש"משחקים" אותם קשוחים ליד נשים! זה הדבר הכי שפל שיכול להיות! ועוד גבר משחק אותה קשה? איכס!!!! ג ו ע ל נ פ ש ! אני אוהבת גברים שיש להם ראש על הכתפיים.. שלא יודעים רק לדבר אלא גם לבצע.. בשבילי הם ערך עליון.. אלה שיודעים רק לדבר ולא לבצע הם סתם עוד כישלון. סורי, דעה שלי.

איזה גבר אני רוצה?

גבר, שלא יחדור לי לפרטיות, שידע לכבד אותי וגם את הידידים הטובים שלי. גבר, שידע, שידיד טוב, זה לא באופן אוטומטי מאהב תורן. גבר, שיהיה חזק ואמיתי, שידע לבוא ולדבר איתי את כל מה שהוא רוצה להגיד, ואם קשה לו להגיד לי, שיכתוב לי. גבר, שיש לו סבלנות וסובלנות, שיודע להקשיב, להבין, להתחשב ולכבד. גבר, שבשבילו להיות בן-זוג, זה להיות חלק בלתי נפרד מהחיים, ולא להתנפח ולהתהדר בסיפורי מעשיות. גבר, שלא יעקוב אחריי לכל מקום, ויעשה לעצמו אוסף תמונות שלי (היו כבר כאלה - וזה מעצבן), ולא יספר את החיים הפרטיים שלי לכל העולם. גבר, שידע לבוא ולדבר איתי ישירות על דברים, ולא ישפוט אותי על סמך מראה עיניים, או משמע אוזניים. גבר, שיהיה שותף אמיתי, ולא יעלם במקרים בהם הוא מתמודד עם דברים לא נעימים, או במקרים בהם אני זקוקה לתמיכה והבנה. גבר, שידע לקבל את דרך החיים השונה שלי (אני לא מאמינה במימסד, כולל הרפואי וכולל הדתי). גבר, שלא יחפש לנהל איתי מלחמות על תקשיבי לי, ותעשי מה שאני אומר לך, ובטח, שלא יחפש שאני אגיד לו, כיצד ואיך לנהל את חייו או להתמודד עם חלקים בחיים שלו. גבר, שידע ליעץ ולהתייעץ בלי להפעיל לחץ ובלי לשפוט. גבר, שלא יבקש ממני להיות המריונטה שלו, ולא יבקש להיות המריונטה שלי. אני רוצה גבר, שידע לצעוד לאורך החיים לצידי, וכשהוא יפול, שיתן לי לתמוך בו ולעזור לו להתרומם, בדיוק כמו, שכשאני אפול, שהוא ידע לתמוך בי ולעזור לי להתרומם. אני אהייה מוכנה להעריך ולתת את עצמי אך ורק לגבר אמיתי, בעל חוט שידרה, שידע להעריך נכון אותי.

oren 2020

New member
שכחת משהו קטן...

גבר שי%^&* לי את הצורה. חחחחחחחח, סתם בצחוק.

אותי זה לא מצחיק!!! ../images/Emo70.gif

אני לא מרשה לאיש להתבטא אליי בצורה כזו!!! הצד הזה של החיים שלי, הוא עניין פרטי ולא עניין של מה בכך, אתה מחפש לחדור בכוח לפרטיות שלי? - או אולי להפוך את החיים הפרטיים שלי לנחלת הכלל? אותי זה לא מצחיק!!!

למעלה