איזה גבר אני רוצה?
גבר, שלא יחדור לי לפרטיות, שידע לכבד אותי וגם את הידידים הטובים שלי. גבר, שידע, שידיד טוב, זה לא באופן אוטומטי מאהב תורן. גבר, שיהיה חזק ואמיתי, שידע לבוא ולדבר איתי את כל מה שהוא רוצה להגיד, ואם קשה לו להגיד לי, שיכתוב לי. גבר, שיש לו סבלנות וסובלנות, שיודע להקשיב, להבין, להתחשב ולכבד. גבר, שבשבילו להיות בן-זוג, זה להיות חלק בלתי נפרד מהחיים, ולא להתנפח ולהתהדר בסיפורי מעשיות. גבר, שלא יעקוב אחריי לכל מקום, ויעשה לעצמו אוסף תמונות שלי (היו כבר כאלה - וזה מעצבן), ולא יספר את החיים הפרטיים שלי לכל העולם. גבר, שידע לבוא ולדבר איתי ישירות על דברים, ולא ישפוט אותי על סמך מראה עיניים, או משמע אוזניים. גבר, שיהיה שותף אמיתי, ולא יעלם במקרים בהם הוא מתמודד עם דברים לא נעימים, או במקרים בהם אני זקוקה לתמיכה והבנה. גבר, שידע לקבל את דרך החיים השונה שלי (אני לא מאמינה במימסד, כולל הרפואי וכולל הדתי). גבר, שלא יחפש לנהל איתי מלחמות על תקשיבי לי, ותעשי מה שאני אומר לך, ובטח, שלא יחפש שאני אגיד לו, כיצד ואיך לנהל את חייו או להתמודד עם חלקים בחיים שלו. גבר, שידע ליעץ ולהתייעץ בלי להפעיל לחץ ובלי לשפוט. גבר, שלא יבקש ממני להיות המריונטה שלו, ולא יבקש להיות המריונטה שלי. אני רוצה גבר, שידע לצעוד לאורך החיים לצידי, וכשהוא יפול, שיתן לי לתמוך בו ולעזור לו להתרומם, בדיוק כמו, שכשאני אפול, שהוא ידע לתמוך בי ולעזור לי להתרומם. אני אהייה מוכנה להעריך ולתת את עצמי אך ורק לגבר אמיתי, בעל חוט שידרה, שידע להעריך נכון אותי.