התסביך הפסיכולוגי הזה שיש לנשים
עיצבן גם אותי במשך הרבה זמן. אבל שמתי לב למשהו. נכון שנתקלים המון פעמים בנשים שצועקות לכל מקום שבנים הם כלבים וכו וכו? ונכון שהרבה פעמים נתקלים באנשים כמוני וכמוך שמתלוננים שנשים הן פקעות מהלכות של תיסבוכים פסיכולוגיים פרויידיאנים. -אבל- זו עובדה שלא כל הבנים ככה ולא כל הבנות ככה. אנחנו פשוט שומעים וזוכרים רק על המקרים הרעים, שכן שעל המקרים הטובים שמסתדרים לזוגיות נחמדה, אין מה לדבר. אלו רק ההתנגשויות עליהן הנשים והגברים מתלוננים. לכן מתקבל הרושם כאילו רוב הנשים הן ככה ורוב הגברים הם ככה. ועוד דבר. כפי שסקארלט אוהרה (?!?!) אמרה, בנות לא אוהבות בנים חננות. הן אוהבות בנים עם אישיות איתנה (סורי על ההכללות בננות), עם ביטחון עצמי, לא כאלו שמתקפלים בויכוחים רק כדי לא לעצבן את בנות זוגן לדוגמה. לא כאלו שמעלמים מכל הדברים הרעים שיש בבנות זוגן רק כדי לגרום להן להרגיש שהם מאהבים מושלמים שכאלו. בנות לא מחפשות מאהב מושלם, הן מחפשות בנאדם! אח"כ אותו בנאדם בהחלט יכול להפוך למאהב מושלם מבחינתן, אבל זה כבר תהליך ארוך של זוגיות ורגשות. בנים חננות לרוב לא מתנהגים ככה, ובנים מניאקים לרוב כן מתנהגים ככה. אבל אני בהחלט בטוח שאם מישהי תיתקל בבחור מאוד מתחשב ואדיב ורומנטי ונחמד, אבל גם עם המון ביטחון עצמי, שלא מפחד להיות אסרטיבי, שלא מפחד להראות גם את הצדדים הפחות נעימים שבו, שלא מחפש את האישור שלה כל הזמן, בחור שפשוט נשאר עצמו במן גישה כזאת של "אם את לא אוהבת מה שאת רואה אז לא צריך, להתראות. אם את כן, נהדר", אז לא משנה עד כמה לא מניאק הוא יהיה, אני משוכנע שהיא תימשך אליו. אלא אם כן היא עוד אחת מאלו שמחפשים את המניאקים בגלל המניאקיות (נתקלתי בכאלו), ועם בנות כאלו אין מה לעשות חוץ מלהתקשר לאנשים שעובדים בחדר עם הקירות הלבנים המרופדים.