לך תבין נשים.

oren 2020

New member
לא אטרח. אבל אני ממליץ לך

לאמץ תכונה אנושית חשובה ביותר. היא עלולה להפחיד אותך, אז בואי נעשה את זה לאאאאט. קוראים לה ה - ו - מ - ו - ר. וואו, את חייה, נושמת?! הכל בסדר?!!!!! אני שמח. have a good life

neuron

New member
פשששששששששששש!!!

גם וגם וגם וגם... ביצת קינדרר את מחפשת! ...או יותר נכון שתי ביציי קינדר וסאלמי.

Sunset Night

New member
התסביך הפסיכולוגי הזה שיש לנשים

עיצבן גם אותי במשך הרבה זמן. אבל שמתי לב למשהו. נכון שנתקלים המון פעמים בנשים שצועקות לכל מקום שבנים הם כלבים וכו וכו? ונכון שהרבה פעמים נתקלים באנשים כמוני וכמוך שמתלוננים שנשים הן פקעות מהלכות של תיסבוכים פסיכולוגיים פרויידיאנים. -אבל- זו עובדה שלא כל הבנים ככה ולא כל הבנות ככה. אנחנו פשוט שומעים וזוכרים רק על המקרים הרעים, שכן שעל המקרים הטובים שמסתדרים לזוגיות נחמדה, אין מה לדבר. אלו רק ההתנגשויות עליהן הנשים והגברים מתלוננים. לכן מתקבל הרושם כאילו רוב הנשים הן ככה ורוב הגברים הם ככה. ועוד דבר. כפי שסקארלט אוהרה (?!?!) אמרה, בנות לא אוהבות בנים חננות. הן אוהבות בנים עם אישיות איתנה (סורי על ההכללות בננות), עם ביטחון עצמי, לא כאלו שמתקפלים בויכוחים רק כדי לא לעצבן את בנות זוגן לדוגמה. לא כאלו שמעלמים מכל הדברים הרעים שיש בבנות זוגן רק כדי לגרום להן להרגיש שהם מאהבים מושלמים שכאלו. בנות לא מחפשות מאהב מושלם, הן מחפשות בנאדם! אח"כ אותו בנאדם בהחלט יכול להפוך למאהב מושלם מבחינתן, אבל זה כבר תהליך ארוך של זוגיות ורגשות. בנים חננות לרוב לא מתנהגים ככה, ובנים מניאקים לרוב כן מתנהגים ככה. אבל אני בהחלט בטוח שאם מישהי תיתקל בבחור מאוד מתחשב ואדיב ורומנטי ונחמד, אבל גם עם המון ביטחון עצמי, שלא מפחד להיות אסרטיבי, שלא מפחד להראות גם את הצדדים הפחות נעימים שבו, שלא מחפש את האישור שלה כל הזמן, בחור שפשוט נשאר עצמו במן גישה כזאת של "אם את לא אוהבת מה שאת רואה אז לא צריך, להתראות. אם את כן, נהדר", אז לא משנה עד כמה לא מניאק הוא יהיה, אני משוכנע שהיא תימשך אליו. אלא אם כן היא עוד אחת מאלו שמחפשים את המניאקים בגלל המניאקיות (נתקלתי בכאלו), ועם בנות כאלו אין מה לעשות חוץ מלהתקשר לאנשים שעובדים בחדר עם הקירות הלבנים המרופדים.

sunset night בתגובה לדבריך...

נווה-אור היא תנועה בהנהלתי, שאחד הדברים, שאנחנו מתנגדים להם, וקיים בערכי התנועה הוא נושא הגזענות, הנובעת מתוך הכללה. אתה, וכולם איתך, מוזמנים לקרוא על התנועה.

Sunset Night

New member
את פשוט מתה לרדת עלי הא?

אם תקראי יותר בעיון, תשימי לב לדאבונך שהתנצלתי על ההכללות. מה לעשות, רציתי לכתוב הודעה שמתייסת למצב הכללי, אז השתמשתי בהכללות.

Sunset Night

New member
ומה לעזאזל גורם לך לחשוב שאני גזען?

הגישה הלוחמנית שלך ממש מעצבנת. את פשוט מחפשת להתעצבן עלי ו"להעמיד אותי במקומי". אני לא סבור שאמשיך לייחס תשומת לב רבה לתגובותיך בעתיד

אני כתבתי תגובה כהמשך לדברים שלך...

אתה כתבת על גזענות, ובסך הכל הצגתי את דעתי בנושא, לא מעבר לזה, למה דבריי גורמים לך להרגיש מאויים?

בע.

אבל לפחות לא החסרתי אותיות
חוץ מזה, מותר לי כי אני על מקלדת מעפנה. >סקארלט -בגעגועים עזים למקלדת שלה- אוהארה<

לא אוהבת גברים מגעילים

דווקא אוהבת נחמדים ומתחשבים. אולי אתה חושב שאתה מתחשב, אבל אתה לא... זה רק ה"אולי" שלי, כי יצאתי פעם עם מישו שהיה בטוח שהוא הכי מתחשב בעולם, אבל הוא לא היה מתחשב באמת... אבל הוא היה בטוח שהוא כן כזה וזה היה נורא לא נעים להיות איתו.

שושה 23

New member
ואתה איזה סוג של אישה אתה אוהב

אישה שמשחקת אותה קשה איתך ומשפילה אותך ואילו אנחנו הנשים הנחמדות והמתחשבות, נראות לך לא טוב? אני חושבת שאתה מתבלבל קצת יש נשים שיעדיפו את הצד הקשוח והרציני, ויש כאלה שמעדיפות את הרך והעדין כל אחד ומערכת היחסים שלו עם בני המין השני, אבא שלי היה אומר על טעם וריח אין להתווכח, וגם אין להכליל אם נפגעת מבחורה אחת זה לא אומר שכל הבחורות הן אותו הדבר

אני אוהבת רק בחורים טובים../images/Emo24.gif

אני אסביר לך את הראש שלי! אני אוהבת בחורים רגישים... עדינים... מפנקים...ואוהבים!

למעלה