לכבוד אדון רועי
חחחח :

mc lyte

New member
גם לי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif Aaliyah we miss you

כל פעם שאני שומעת שיר שלה בא לי לבכות במיוחד אם אני שומעת את השיר One In A Million אי אפשר להסביר את זה אבל היא הייתה משהו שונה מכל הזמרות מיוחדת ומאוד מוכשרת כל שיר שלה מרגש אותי בכלל יש לה שירים מאוד נעימים אני אוהבת את הסיגנון שלה היא גם הייתה מאוד יפה היא בכלל הייתה כל כך מוכשרת גם זמרת גם שחקנית חבל שהיא נהרגה זאת תאונה שהיתה יכולה להמנע בכלל כשאני רואה כל שיר שלה אני אומרת לעצמי כל כך חבל היא מתה כל כך צעירה Aaliyah R.I.P

eranmc

New member
174 זה מעולה

אני אוהב בנים גבוהים שחומים ושרירים אה ולא יותר מדי חלקים. טוב מה הקשר עכשיו?

mc lyte

New member
דרך הגב ערן סתם שאלה

מה הגובה שלך?
גם אני אוהבת בנים גבוהים

eranmc

New member
1.75

אבא שלי החרא הזה מטר 85!!!!!!!!!! שונא אותו איזה זרעים דפוקים היו לו. מה שטוב אני שחום

yuDa398

New member
זה ידליק אותך אם אני יגיד לך שאני

גם שחום גם גבוה (183.5) וגם יש לי תלתלים כמו שהיה למאריה בצעירותה(
) זה רק אני או שהפורום הזה נהיה יותר עליז מפורום מדונה...
(לא שזה מפריע לי... ההפך
)

eranmc

New member
אתה שוקל 191 קילו

סתם ידוע שאתה סקסי מאודדדדדדדד אבל אנחנו אחים

וואוו אתה ממש דוחה

שלום לך.. בעודי גולשת פה באתר וצוברת מידע על מאריה קארי ניתקלתי בכינוי שלך HOT אכן ציפיתי לגלות גולש באמת נאה מאחורי הכינוי תרשה לי להציע לך פסיכלוג שיעבוד איתך על התדמית העצמית היא נורא נמוכה אתה ללא ספק מחפש פידבקים אינסופים (וירטואלים) דרך אנשים.. כנראה זה צודק.. עודף ביטחון עצמי משדר על חוסר ביטחון בעליל!.. אתה די מכוער האמת. אתה גם שמנמן ,כן ניתן לומר שאתה מלא ותאמת אתה בכלל לא משו כנס למציאות LIKE HELLO CHECK REALITY שמתי לב שבפורום MTV אמרת שאתה דומה ליהודה הלוי אם באמת נשים אותך לידו אתה אוטומטית הופך להיות מכשפה!... באמת חומד שאין לי סיבה לפגוע בך פשוט אני יודעת שזה יתנקם בך בהמשך שתצא לעולם האמיתי (מועדונים וכאלה) אתה מצפה שנגיד שאתה מדהים אבל חמוד אתה באמת רחוק מזה כל כך.. אם הית יפה היתי אומרת אני מתה על יפים. אבל לא.. פשוט לא!! סורי אם פגעתי

כל עוד אנשים ממשיכים להתחיל איתי

...ובכמויות שלא שעליך אפילו לא ייסתכלו..אני פסדר
. הדיעה שלך ..אמממ לא ממש נלקחה ברצינות
מי ייתן ואלוהים יקבור אותך עמוק באדמה ולא תוכלי לצאת בחיים.

yuDa398

New member
אני מצאתי גרסא של 15 טראקים

1. afraid 2. maneater 3. promiscuous 4. glow 5. showtime 6. no hay iqual 7. te busque 8. say it right 9. do it 10. in gods hands 11. what i wanted 12. wait for you 13. all good things come to an end 14. let my hair down 15. somebody to love איזה גרסא זאת? וב-te busque הפזמון עם חואנס בספרדית והבתים באנגלית... (אז זאת הגרסא הספרדת או האנגלית?)

שניים מהם זה בונוסים ..

בעקרון SOMEBODY TO LOVE הוא בונוס טראק.. אבל בישראל הוא נכנס כגרסא רגילה במקום עוד גרסא בספרדית של טה בוסקו. וזה טוב.למה צריך שתי גרסאות לאותו שיר שאפשר לקבל שני שירים אחרים
? וגם LET MY HAIR DOWN בונוס.

למעלה