לכבוד המבצע של צומת ספרים

• פותח הנושא oggi2
  • פורסם בתאריך

yonitkal

New member
עוד

משחקים בנקודות של ה.טולה - ספר אינטרקטיבי ומתאים לכל הגילאים כל הספרים של רינת הופר ובייחוד קיפודה במזוודה

הרשימה שאינה נגמרת

לגילאי שנתיים פלוס - 3 ההר של הדר טרופותי וטרופותי הבת סדרת הספרים של "באר שפע" אבא אכל דייסה (הורס!) קיפודה עם מזוודה, ולמיטיבי לכת של רינת הופר - שירים מקופסאות גפרורים אה, וגם מפלצת סגולה ג'ורג הסקרן (קובץ סיפורים) עכברון הביתה שב ארץ יצורי הפרא דרקון - אין דבר כזה חפרפרת אחת בגינה תזמורת של שקט קרמר החתול ישן כל הזמן איה אאוץ ואווה הילד שלא רצה לישון לבדו

Ani15

New member
איתמר פוגש ארנב

של דוד גרוסמן. ספר נפלא שעוסק בהתמודדות עם פחד. אני לא זוכרת שנהניתי כ"כ מספר ילדים כבר הרבה זמן (כולל איתמר מטפס על קירות, שהוא טוב, אבל לא כמו זה).

Mנטה

New member
באמת רציתי לשאול על ספרי איתמר האחרים

אני מכירה רק את זה עם הארנב, איך האחרים?

oggi2

New member
א' מטפס על קירות מאוד נחמד

לנו יש גם את "האח החדש של א'" והיא אוהבת. לגרוסמן יש גם את "החברה הסודית של רחלי" שגם מהנה לקריאה.

מילי29

New member
מה שפופלארי אצלנו

פאול קור - "לפעמים" (כשהיתה קטנה), כספיון הדג הקטן והפיל שרצה להיות הכי מיריק שניר - גלגלים, מרים והים (סוחבים מגיל קטן...) ו"שום דבר". כשהיתה קטנה הקראנו גם את ילדה אחת אמרה ואת אור וצל. תירס חם שמוליק קיפוד (אני לא כ"כ אוהבת, משום מה) הבית של יעל שפת הסימנים של נועה בוקר בהיר אחד לילה חשוך אחד הצב של אורן תגידי איך קוראים לך אני רוצה פיל/ ליאת יוסף אתי ספגטי העכבר והתפוח פשפש מתלבש (וכהיתה קטנה הקראנו את שאר הספרים של אמי רובינגר כמו בובי בוא בובי לך, פילים בכל הצבעים וכו') לקוף יש בעיה, טרופותי, מכשפה על מטאטא. כשהיתה קטנה אהבה את ספרי ההפעלה של ג'וליה דונלדסון - ארנבת נמה נום, דב שולח מכתבים ולשועל אין גרביים הלו מי מדבר על חולד קטן שרצה לדעת מי עשה לו על הראש ואם כבר עסקינן ב"יציאות", אז גם "החיתול האחרון שלי" של גווידו ון גנכטן וכשהיתה קטנה אהבה עוד ספרים שלו כמו קטני קטנים, בתיאבון, טוסיקים. זה מה שאני זוכרת כרגע... בסטימצקי יש גם מבצע שווה של ספר אחד+שניים בחינם. אני קניתי 3 וכ"א עלה 23 ש"ח בלבד!

בומר1

New member
המבצע בסטימצקי כולל את כל הספרים?

או שרק מבחר מצומצם? למשל הספר מעשה בחמישה בלונים כלול?

מילי29

New member
לא, מבחר מצומצם.

לא זוכרת אם 5 בלונים כלול, אבל יש כמה קלאסיקות.

danao2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifאיזה ספרים מומלצים לגמילה מטיטולים?|

אני מתכוונת לנצל את המבצעים האחרונים בסטימצקי וצומת ספרים. אשמח להמלצות על ספרים לגמילה, או כל ספר אחר לילדה בת שנתיים וקצת. (את רוב הקלאסיקות כבר יש לנו). תודה

kramerkaren

New member
חוץ מסיר הסירים אין אף ספר גמילה שאני אוהבת

יש כל מיני ספרים שכל כך אידיוטים וכל כך מזלזלים באינטיליגנציה של הילד שזה בזיון. מבאס.

danao2

New member
אבל סיר הסירים ארכאי משהו, לא?../images/Emo6.gif

אני דווקא מאד אוהבת אותו, והתכוונתי לקנות, אבל אז ראיתי את החיתול בד עם סיכת הביטחון, וזה כל כך הצחיק אותי
אמנם קלאסיקה, אבל הילדים של היום מתחברים לזה? מה גם שאני מנסה עכשיו גמילה בישבנון, ולא בסיר, יכול להיות שזה יבלבל אותה קצת. (למרות שאני לא שוללת סיר לגמרי)

kramerkaren

New member
ספר מופלא

מדבר על הדברים כמו שהם, פיפי, קקי, פספוסים... הם לא שמים לב לסיכת בטחון. באמת ספר נהדר, לא מזלזל, לא מתיילד.

../images/Emo45.gif הנסיכה (בת 2.10) עדיין אוהבת אותו

למרות שהיא גמולה מזה כשנה וחצי. כל כך אוהבת אותו, שהיא אפילו בחרה להשאיל אותו מספריית הגן לפני כמה שבועות, הפעם עם נפתלי ולא עם ציונה
(התבקשנו להקריא כל פעם את שתי הגרסאות
). לגבי סיכת הביטחון - היא מעולם לא התייחסה אליה.

../images/Emo6.gif צודקת! אבל עדיין עובד.

אני גם התלבטתי, מה גם שזואי לא התחברה לסיר אלא ישר לאסלה, אבל עדיין עבד.

Mנטה

New member
אצלנו "טוסיקים" הוא להיט אבל

יש בו טעות לשונית מעצבנת בסוף שכל פעם מחדש עושה לי טעם לא טוב בפה.

danao2

New member
מנטה

אם זכור לי טוב, את ילדת כמה ימים אחרי, לא יאומן שאנחנו כבר מתייעצות על גמילה, מרגיש כאילו זה היה אתמול

UmaGuza

New member
על חולד קטן שרצה לדעת מי עשה לו על הראש

ספר מצויין מצויין ונורא מצחיק. אבל הוא בד"כ לא במבצעים.

Tula1

New member
לנו יש טולי בלי חיתולי וכמובן סיר הסירים

השאר (בעיני) די זבל....

למעלה