לכבוד השבת שעוד מעט נכנסת - איזה לק נלבש?

bambired

New member
MINT CANDY APPLE של אסיי

צבע יפה אבל המריחה זוועה,שתי שכבות עבות כדי להגיע לכיסוי מושלם. נורא קשה לעבוד איתו. עוד לא החלטתי אם אני אשאר איתו או אחליף .

Marble Arch

New member
גם אני איתו וחייבת להסכים-

בפעם הראשונה שהשתמשתי בו למטרות סווטץ' זכרתי שהוא היה ממש טוב, אבל אתמול הוא היה פשוט לא אחיד ומעצבן.. חבל, כי הצבע מהמם אבל אני לא נוטה למרוח לקים שאני לא נהנית מהמריחה שלהם...

Ultra marine

New member
שאלה בעניין הזה

לאחרונה, במחשבה אחורה הגעתי למסקנה שכל הלקים שהיו לי של אסי (נשארו 2 שאני לא מסוגלת להפרד מהם) היתה להם בעיה קשה בשכבה הראשונה. ובכלל המריחה שלהם פחות אחידה מ OPI / צ'ינה גלייז וכאלה.

Marble Arch

New member
זאת שאלה?../images/Emo3.gif

ללקים של אסי יש מרקם מאוד מאוד דק- ובאמת השכבה הראשונה היא ממש שקפקפה, ובדר"כ השכבה השניה היא מושלמת.. במשך תקופה מאוד ארוכה מאוד התחברתי למרקם הזה- בזמן האחרון אני יותר אוהבת את המרקם של OPI וCND שהוא סמיך יותר וכייפי יותר למריחה.... זה מבאס כי יש לי הרבה לקים של אסי שאין לי כוח להשתמש בהם בגלל זה..

Ultra marine

New member
זאת היתה שאלה ונראה שהבנת אותה

כי ענית בדיוק על מה ששאלתי - המרקם של אסי מעצבן !!! לומר את האמת, הייתי מחליפה אפילו את ה wicked בלק במרקם יותר סימפטי.. אני מתה על הגוון אבל בטוח יש לו מספיק מקבילות של OPI / צ'ינה גלייז או לא יודעת מה. יש את פריס של זויה שהוא מקביל שלו לדעתי. קיצר אני מחפשת כמה שיותר להתפטר מכל הלקים של אסי שיש לי. פשוט בלתי אפשריים למריחה! ואחרי שאני רואה את כל הקולקציות האחרונות שלה (המשעממות ביותר) מחריד אותי שאני מוכנה להיות חלק מכזה מיינסטרים

צונית

New member
violet purple של לצ'ט

אהובי משכבר הימים שרכשתי במחיר מופקע (
) באילת. אני לא לגמרי מגדירה אותו כניאון אבל הוא התייבש מאט וקראתי כבר בכמה בלוגים שזה הקטע של לקי ניאון, אז כנראה שהוא סוג של ניאון. מה שבטוח, הגוון שלו בהחלט עז. הגעתי למסקנה שאני ממש ממש אוהבת את הלקים של לצ'ט, הם פשוט מעולים! ומסתבר שגם זולים! (רק לא באילת). ובערך תוך שבוע תראו אותי פותחת פה שרשור כזה כל יום, עם הלקים המושלמים שבדרך אליי... אני מתרגשת

my and myself

New member
שאלה קצת לא קשורה...

בתמונה רואים את השמן הזנה (ככה קוראים לזה?) של ביוטי קר השאלה היא- את מתשמשת בו? הוא באמת עוזר? איך משתמשים בו בכלל? תודה מראש :)

sHiR TaDmOr

New member
261 של שיק.

לאור מזג האוויר הקייצי המגעיל הזה....
(עכשיו אני רואה שאנג'ל מעליי שמה תמונה.
)

Ultra marine

New member
MAC Seriously Hip

קיבלתי אותו במתנה מ pelishu שטענה הרבה פעמים שהנוסחא החדשה של מאק פשוט מעולה! אין לי אלא להסכים איתה ולהודות לה שוב על הלק
אז ככה, הלק הזה הוא מהקולקציה השחורה. קולקציה שנטרפתי ממנה לגמרי עוד לפני שהגיעה, וכשהגיעה מסיבות של חוסר מסוגלות רגשית קניתי הרבה יותר מידי.... |חבןל| אז היתה לי דעה קדומה ולכן לא קניתי את הלק הזה ואחיו הסגול (ככל הנראה הלק הבא שאני אשים) (בקולקציה היה גם שחור קרמי, אבל לא מבינה למה צריך בשביל זה לשלם על מותג מאק..) הלק מזכיר במראה שלו שיש. יש לו צבע מיוחד, שלפני זה לא ראיתי כמותו. מעין ירוק-זית שכזה אבל כהה ואם זאת לא שחור. לא הייתי מאמינה על עצמי שאני אשים כזה לק. כי בדר"כ אני לא מתחברת לגוון האלה. אבל המרקם של הלק בתוספת לזה שהוא כמעט שחור אבל בהחלט לא שחור (גם בתאורה רגילה בבית) והגושים הקטנים והמבריקים בזהוב נותנת לו יופי מיוחד. המריחה היתה מדהימה. כמה שאפשר להגיד על מריחה מדהימה כשמורחים את הלק בישיבה מזרחית על המיטה...
הלק מתייבש *מאוד* מהר. לא נתקלתי בדבר כזה לפני. אצלי עם מייבש רק אחרי חצי שעה אני יכולה לגעת ציפורן לציפורן (בעדינות) מבלי להרגיש תחושת הדבקות קלה. עם הלק הזה, אחרי רבע שעה הוא היה יבש לחלוטין! כלומר אחרי ENVY אחריו בסיס של סשה, 2 שכבות ואז מייבש של סשה. גם המריחה עצמה, מבחינת המברשת היתה מצוינת. אם היו לי פיקשושים זה היה בגלל שלא היה לי שולחן נורמלי למרוח עליו והייתי שפוכה מעייפות אז לא התכוונתי לשבת בשום מקום שהוא לא המיטה שלי.. לאחרונה המייבש של סשה מעצבן אותי, עם הקטע הזה שהוא מכווץ את הלק. אבל כנראה שהוא מפחד מהלק הזה.. כי גם יום אחרי הלק נראה flawless! גם על זה קיבלתי הכנה מראש מ pelishu שהעמידות של לקים של מאק מצוינת. אני לא מאמינה שאבדוק עד כמה, כלומר, מעבר ל 3 ימים -> אני מתה לנסות כבר את השני של מאק
סליחה על העור המזעזע (בתמונה..) כנראה שהמצלמה טובה מידי..

Ultra marine

New member
בחנויות הרשת..

הלקים הישנים שלהם (לפני הקולקציה השחורה) היו מזעזעים. המרקם עצמו השתנה מלק ללק וכיוון שהם לא נמרחים כמו שצריך העובדה שהם מתייבשים מהר לא ממש עוזרת והרבה פעמים יוצאת מריחה לא אחידה. את מוזמנת לבדוק את הלקים שיש להם בסניפים. נשמח להמלצות אם תמצאי משהו מעניין
מה שכן, הם יקרים ללא הנחת מאפר. קחי בחשבון.

למעלה