לכבוד השנה החדשה...שאלה:

shelycat

New member
לכבוד השנה החדשה...שאלה:

זה הזמן שבו מסתכלים אחורה על השנה שעברה לה ועושים החלטות לשנה החדשה, מה היו הדברים שהחלטתם לעשות שנה שעברה האם הם הושגו, איזה לקחים הפקתם מהשנה שעברה ומה תעשו שונה השנה הזאת? אה.... ודבר אחרון מה ההחלטות שלכם לשנה הקרובה?

וואי וואי איזו שאלה...

שנה שעברה נשבעתי באמ-אמא שלי לסיים את הלימודים- וסיימתי בהצטיינות יתרה (תודה תודה...), התפללתי להכנס להריון וללדת בת- והצלחתי להגשים זאת, רציתי לקנות בית- והצלחתי גם כן. השנה אני רוצה למצוא עבודה מכניסה מהבית, לעבוד על הזוגיות, ללמוד להיות אמא הכי טובה שאני יכולה להיות, להכנס שוב להריון בריא- הפעם בן רצוי, ולצאת מהמינוס בבנק!!! מה המסקנות שלי? להיות פחות לחוצה, לזרום, לדעת להתפשר- ולעשות מנוי במפעל הפיס (אולי משם נכסה את המינוס...)

אני מנצלת את ההזדמנות

באמת לא חשבתי על זה, אבל בשבועות האחרונים הרגשתי שאני מחמיצה הרבה... ורציתי לעשות כמה שינויים גדולים בחיים... אז הנה ההחלטות שלי לשנה החדשה: א. אני רוצה לרדת את ה-7 קילו האחרונים המעצבנים האלה - וזה אומר להתחיל לעשות ספורט, ולאכול יותר ירקות, ולהקפיד על הויטאמינים והברזל שאני צריכה לקחת, ולשתות יותר (למי שלא הבין - בשנה האחרונה לא לקחתי ויטאמינים וברזל ולא שתיתי הרבה מה שהביא להמון התייבשות וחולשה, ולא עשיתי ספורט וזה ביאס אותי). ב. אני רוצה לכתוב את התיזה שלי - דחיתי את זה כל השנה, בהתחלה בגלל החתונה ואח"כ סתם. ג. זה לא התחלה, זה יותר תפילה - שלימודי ההשלמה בפסיכולוגיה ילכו טוב... ממוצע מעל 90 וכו´... אז תודה על ההזדמנות - יש באמת הרגשה טובה לקבל החלטות ולנסות לעמוד בהן.

מיכלכהן

New member
אני ממש רדודה..

רציתי שהוא כבר יצע לי נישואין..והוא תודה לאל הציע.. רציתי להתחתן..ותודה לאל התחתנתי.. לא רציתי להתחיל סטאז´, אבל לא היתה לי ברירה.. לשנה הבאה.. להתבסס כדי שנוכל לקנות בית..לעבור בשלום את בחינות הלישכה..למצוא עבודה מספקת..לעזור לאחותי לעמוד על הרגליים.. מי ייתן והשנה הבאה עלינו לטובה, תהיה מוצלחת מקודמתה..

rona25

New member
בשנה שעברה ...

באמת לא היו לי כ"כ משאלות או מחשבות מיוחדות.... אולי רק להתבסס טיפה מבחינת כלכלית ולהצליח לקנות בית... דבר שהצלחנו (בקושי רב) השנה... לשנה הבאה - אני מאחלת לעצמי להפוך לאמא, וכל השאר פחות חשוב....

אז בואו ונראה.....

בשנה שעברה: * רציתי להתחתן - והתחתנו * רציתי בית משלנו ולא בשכירות- אכן קנינו . * רציתי להיכנס להריון - ברוך השם נכנסתי... לשנה הבאה: * הדבר החשוב מכל- לעבור את כל תקופת ההריון בשלום , ולדת תינוק בריא ומקסים . * להיות אמא טובה , ואם זאת להמשיך להיות גם רעיה טובה כמובן . * להמשיך ולהתקדם בעבודה. אמן ואמן שכל משאלותנו יתגשמו. מאחלת לכולנו שנה טובה, ושהביטוי שנה של שלום כבר יקבל את המשמעות האמיתי שלו.

dorlim

New member
קודם כל מנצלת את הבמה להגיד לכולם/ן

בהצלחה והלוואי שיתגשמו כל המשאלות
לדורון (ובעצם גם לי...) אני מאחלת שיעבור את בחינות הלשכה
ועוד איחול לדורון להתקבל לאחת העבודות המועדפות עליו (ושהשכר יהיה ראוי
)
לדורון ולי מאחלת שנקנה בית משלנו
, שנמשיך לטפח את משפחתנו הקטנה ואת הזוגיות המופלאה שלנו
ולי עצמי אני מאחלת להתפתח מבחינה מקצועית (ועדיף במקום עבודה אחר...) בהצלחה לכולנו ושנה טובה

rinutza

New member
איזו שאלה ../images/Emo13.gif לגבי השנה שעברה, קשה

לי להגיד שהיו לי מטרות או החלטות מהותיות. היה לי טוב עם אילן וידעתי שהוא יציע לי נישואין אז לא היה דחוף לי מתי זה יהיה. חשבנו בגדול על תינוק (וכמו שאמרתי בשרשור הקודם, לא חשבנו שזה יקרה כל כך מהר) וזה אכן בדרך.
לגבי השנה הבאה: יש לי 3 מטרות עיקריות ואני מאד מקווה שנעמוד בהן: לעבור את ההריון בשלום ולהצליח לגדל את הילד/ילדה כמו שצריך. לקנות בית - ממש בא לי כבר מקום שהוא רק שלנו (ורצוי עם גינה...) להחליף עבודה - אבל בשביל זה אני קודם צריכה להיות בטוחה לגבי מה אני רוצה מחיי - וזו המשימה הכי קשה אני חושבת.

rona25

New member
רינה אני בדיוק כמוך

ממש בהתלבטויות מבחינת עבודה מצד אחד אני מאוד שחוקה בעבודה שלי, ללא כל העלאה בשכר (המיתון, you know), אבל מצד שני המצב בחוץ לא ממש מזהיר ואני צריכה להגיד תודה כל יום שיש לי בכלל עבודה ולא מפוטרת... אבל אני עדיין שואלת את עצמי מדי פעם את השאלה " מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה.." (ואני כבר גדולה!!!)

rinutza

New member
ממש ככה, אני מודה על זה שיש לי

עבודה טובה, אבל מתה לעוף מפה ולעשות משהו אחר לגמרי. אנחנו פשוט צריכות לתפוס אומץ יום אחד ופשוט להחליט! או לחכות שישבר לנו לגמרי ואז לא תהיה ברירה

אתי@

New member
המשאלות שלי...

המשאלות הזוגיות שלי...
לחיות עם בעלי באושר רב, שחיינו יהיו מלאים אהבה, שנלמד לקבל זה את זו כמו שאנחנו, שנלמד להשתפר זה בשבילו זו, ושנלמד לוותר כשצריך
המשאלות האישיות שלי...
לחזור ללימודים, אבל הפעם למצוא משהו שאני באמת רוצה. אולי המשאלה שלי צריכה להיות - ´שאני אחליט מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה´
לחזור לתחביבי מלאכת היד שלי, שהתחלתי לפני כמה שנים ושזנחתי. וגם לעשות יותר ספורט.
ללמוד לבשל דברים מסובכים
המשאלות שאני רוצה בשביל בעלי האהוב...
שהרגל שלו תחלים מהפציעה בהקדם והוא יחזור לשחק כדורסל הכי טוב שהוא יכול
סיפוק בעבודה
הצלחה בתואר שני
שתהיה לכולנו שנה נהדרת

kisses

New member
משאלותי לשנה הבאה

* להתבסס כלכלית ולעבור לבית חדש מפני שכרגע אנחנו גרים בדירה. * להפחית ממשקלי ולהראות חתיכה כמו שתמיד רציתי. * להתחיל לאכול בריא. * לדעת לבשל יותר טוב ממה שאני עכשיו. * שיהיו לנו עוד המון שנים מאושרות ואוהבות ביחד * שאלון יתחיל ללמוד תואר שני ויעבור את זה בהצלחה מרובה
* שאלוני שלי יתקדם בעבודתו ויגשים את כל משאלותיו. ולכולנו שיהיה שלום במדינה שלנו
שיגמר הרעב
שלכולנו תהיה עבודה
והעיקר הבריאות האושר והאהבה שנה טובה ומתוקה לכולם

סרינה

New member
new year resolutions

(sorry, no Hebrew keyboard again) remember Bridget Jones´ Diary? This is what came to my mind when i thought about this (big) question. for the two of us, i can only hope our intimacy and togetherness will continue to deepen. i wish we would do more things together, to take his mind off work and mine of my worries. and, fingers crossed, this new year would make us a family rather than a couple. for myself, i´m hoping i would lose all those annoying kilos i´ve acquired since the wedding. i need some serious will power for that, but i hope i´ll succeed. i´m also beginning to teach this year, and it frightens me to death, so i hope this will go smoothly too. on a larger scale, i hope all my loved ones (family and friends) will be safe and happy and successful, each in his/her own fields, and that we will finally have some peace.

תוכי

New member
אז ככה.........

לשנה החדשה אני מקווה שאצליח לעשות כמה דברים: * לסיים את הלימודים (עוד חודשיים וחצי) * לגמור לשפץ את הבית ושיראה נורמלי * שהכל יהיה בסדר עם בעלי והמשפחות * להכנס להריון זה מבחינתי ולא מבחינתו * העלאה במשכורת והתקדמות במשרה ואני חושבת שזהו....... סתם דברים שעלו כך מהר במוחי

אופה3

New member
שאלה מאוד קשה,

אז החלטתי כמה דברים שנה שעברה ולא בכולם עמדתי, בחלק כן רציתי לקנות בית וקניתי אותו בסוף, עם כל הפחדים רציתי לקנות מחשב ועשיתי את זה. גמרתי ללמוד את החומר של הספרות שרציתי, וזה היה סתם תחביב. רציתי, לשפץ את כל הבית, שיפצתי רק חלק , טוב,הייתי צריכה לחשוב על זה שזה עולה הרבה כסף יותר ממה שחשבתי. מה לא הצלחתי, רציתי להחליף את חדר השינה לא הצלחתי, רציתי ללמוד מזכירות רפואית או בכירה לא יכלתי רציתי להתמיד בעבודה שלי, ונכשלתי, טוב לא באשמתי אבל בכל זאת רציתי להכנס להיריון ולא הצלחתי. ההחלטות שלי לשנה הקרובה, לשפץ את כל הבית, להיות יותר נחמדה לסביבה, כאילו שאני יכולה להיות יותר?.?????, ללמוד איזה מקצוע, למצוא עבודה קלה, שתכניס כסף, אבל לא תקרע לי את הצורה. והכי הכי חשוב, לזכור שיש לי את הבעל הכי חמוד בעולם, ולאהוב אותו יותר. ויותר חשוב, להיות בהיריון. אז זהו שנה טובה ומתוקה לכולכם. האופה

למעלה