לכבוד השנה החדשה...שאלה:

fila

New member
אני כבר החלטתי.......

אני מתכוונת להיות יותר "רגועה" לקחת דברים בפרופורציה,לא להביא את העבודה הביתה ולחשוב עליה בלילה ובסופי שבוע,לדעת לעשות סוויץ´ בראש. מבחינת זוגיות,אולי להיות פחות עקשנית ממה שאני היום,אני מאמינה שאני בדרך הנכונה
מבחינה כלכלית,להיות יותר עם האצבע על הדופק ולא לחכות שאבא שלי יגיד לי "את במינוס" אני חושבת שהגיע הזמן שאני ישים לב למה קורה אצלנו בחשבונות....... אני מקווה להיות אסרטיבית יותר וחוץ מלקבל קידום בעבודה מבחינת תפקיד (שזה מה שקרה השנה) אז גם לקבל תמורה כספית הולמת לעבודה שלי שם - אמן!
חופש ארוך נוסח ירח הדבש שלנו,ואולי גם ילד(שתהיה פה שמחה,כמו ששמעון אומר)

צילולה

New member
ואני רוצה גם..

אני רוצה שדבר ראשון, אני אוכל לעמוד מול ההורים שלי, ואדע טוב טוב מה אני רוצה איתם..
אני רוצה שהקשר שלי עם ניר רק יתחזק ורק יהיה טוב יותר, כי אמנם אנחנו נשואים רק חודש פלוס,אבל אני אוהבת כל רגע מהחודש הזה.
מבחינת הלימודים-אני רוצה שפעם אחת בחיים,כשאני מחליטה שהפעם אני אלמד כמו שצריך,ולא אחפף ובקושי אלמד למבחנים ואדחה עבודות, שהפעם אני באמת אעמוד בזה.
אני רוצה שנמצא לנו דירה ועוד שנה (או אולי יותר)נעבור אליה
אני רוצה להתחיל עוד שנה את הדוקדורט ולהיות מאושרת מההחלטה שהיתה לי להמשיך ללמוד גם אחרי התואר השני.
ואני רוצה שיהיה לנו טוב!!!!!

מאי26

New member
ולגבי המצב הוא כזה:

בשנה שעברה - לא ממש תכננתי תוכניות, בראש השנה היינו בטיול לארה"ב (שנמשך כל החגים) ולא ממש תכננתי לי מה אני רוצה לשנה הבאה, ובאופן כללי אני די זורמת. ובדיעבד כשאני מסתכלת על השנה האחרונה, עשיתי המון בלי לתכנן בכלל! שבוע אחרי ראש השנה ארז הציע לי נישואים (במפתיע), והשנה הספקנו גם להתחתן, גם לקנות דירה (ושוב בלי לתכנן יותר מדי) וגם לעבור אליה. חוץ מזה בעבודה היתה לי שנה די טובה, וביום העצמאות קיבלתי קצינה מצטיינת, ולאחרונה התבשרתי שבראש השנה אני מקבלת דרגת רס"ן בקיצור פז"ם. אז סך הכל באמת היתה שנה טובה, ולמרות שלא היו לי תכנונים אליה, קרו בה המון דברים... מה שכן, דבר אחד שתכננתי לעשות השנה לא עמדתי בו - וזה לרזות. רזיתי איזה שניים - שלושה קילו והעליתי כמעט הכל חזרה. ומה לשנה הבאה? עד ששאלתן לא חשבתי על זה, אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתכנן קצת תכניות: אז קודם כל - לאור מה שלא הוגשם בשנה שעברה - לרזות כמו שצריך, לעשות ספורט כמו שצריך. לשפץ את הדירה לפי טעמי (נכנסנו אליה במהירות ולא הספקנו לשפץ) ולקנות הרבה ריהוט שעוד חסר. הרבה הצלחה בעבודה לי וגם לארז, אבל שאני אצליח להתנתק קצת ולא לקחת איתי עבודה הביתה כל הזמן... המון בריאות לכל המשפחה שלי - מאוד חשוב. ואולי - לקראת סוף השנה, גם תחילת הריון (לי כרגע ממש לא בא, אבל ארז ממש רוצה. אז הקיץ הבא זה היעד פחות או יותר... מקווה שעם הזמן הרצון שלי לדבר הזה יתחזק).

למעלה