הקרקס!!!../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif
שקט בבקשה כי יש לי משהו לומר ואני הולך מסביב במעגלים כל יום כמה שאני יותר צועק, ככה אני יותר מהסס עכשיו כשאת אינך עכשיו כשאת אינך תעמדי בבקשה עד שאגמור לאבד את דעתי ואני הודיתי לכולכם פעם אחת יותר מדי ככל שניפול יותר, כך יהיה יותר קשה לטפס עכשיו כשאת אינך עכשיו כשאת אינך כי כולם אוהבים הופעת קרקס (לא נכון, אני לא!) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר שקט בבקשה כי יש לי משהו לומר ולפני שהמוזיקה תיקח אותך את כל הדרך מעולם לא חשבתי שאשאיר את הכל כל כך מאוחר עכשיו כשאת אינך, עכשיו כשאת אינך כן, כולם אוהבים הופעת קרקס (שוב, טעות) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר מעולם לא חשבתי שאשאיר את הכל כל כך מאוחר עכשיו כשאת אינך,הו את אינך כן, כולם אוהבים הופעת קרקס (טוב, נו) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר