לכבוד חג החנוכה -קחו את זה בעברית ווליום 2

לכבוד חג החנוכה -קחו את זה בעברית ווליום 2

אני בטוחה שכוווללם זוכרים את השרשור ההיסטורי של קחו את זה בעברית המטרה היא פשוטה לקחת שיר שכולנו אוהבים של להקת קחו את זה ופשוט לתרגם אותו עניין פשוט ,התוצאות הורגות
ואני מתחילה והפעם הקורבן הוא הדיסק של הקרקס המסקנות בנתיים,כשמארקי כתב הוא היה על משהו..

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo203.gif הגינה

והדייג חזר מהמים ואנשים התחילו לרוץ בפארק והעיר עצרה כשאחזתי אותך בידיי. יכולנו לשמוע קולות של סירנות מסביבנו וניחוח של שמן שרוף באוויר. המוזיקה ניגנה וזה היה כיף לשמוע אותה . אלה החיים שניתנו לנו אז תגדיל את הראש ותתחיל לחיות נוכל לקבל תפקיד אם רק נתחיל להאמין. יש איש זר על הגבעה והוא מדבר כשדמעה מכל ענו מתחילה לפול ברגע אחד שם הבנו את הכל כולם,אתם שומעים את החיילים באים? כולם כולם כל גבר ואישה הסוף כולנו נופלים ,אנחנו עשויים מנסים אז תני לי לאהוב אותך. אלה החיים שאנחנו חיים אז תגדילי את הראש ותתחילי לחיות נוכל לקבל תפקיד רק אם נתחיל להאמין אלה החיים שנתנו לנו אז תגדילי את הראש ותתחילי לאהוב נוכל להתחיל אם רק נלמד להקשיב. ואז הקהל הפנה את ראשו לעבר האופק מיליון אנשים חוזרים לעבודה אבל את ואני רק נשכב בגינה אבל את ואני רק נשכב בגינה אלה החיים שנתנו לנו אז תגדילי את הראש ותתחילי לאהוב נוכל להתחיל אם רק נלמד להקשיב. כן את ואני נשכב לנו בגינה .

../images/Emo57.gif ../images/Emo104.gif שלום ../images/Emo104.gif../images/Emo57.gif

שלום – אני צופה בעולם עובר בבוקר ,מאבד את עצמי בחדשות נראה שמחירי הדירות יורדים אבל לא שמתי לב. אני כותב שיר אהבה ארוך בלי משמעות,מקווה שאף אחד לא ישמע חיים מלאים בפליטר ,קפה וחלומות מעולם לא חשבתי שמישהו יכול לשנות את השקפתי אבל הכל נראה שונה כשאני מסתכל איתך שמח שלקחת את הזמן לומר שלום עכשיו אני אפילו לא רוצה לתת לך ללכת כל הפעמונים מצלצלים וכל הציפורים שרות שמח שלקחת את הזמן לומר שלום. אני נועל את עצמי בערב ונפטר מכל מי שיוצא אלי צופה בטלביזיה והולך לאיבוד ברגשות שלי שמח שלקחת את הזמן לומר שלום עכשיו אני אפילו לא רוצה לתת לך ללכת כל הפעמונים מצלצלים וכל הציפורים שרות שמח שלקחת את הזמן לומר שלום. זה יום יפה ,זה יום יפה אף פעם לא חשבתי שמישהו יכול לשנות את השקפתי אבל הכל נראה שונה כשאני מסתכל איתך שמח שלקחת את הזמן לומר שלום עכשיו אני אפילו לא רוצה לתת לך ללכת כל הפעמונים מצלצלים וכל הציפורים שרות שמח שלקחת את הזמן לומר שלום.

../images/Emo40.gif לומר את הכל ../images/Emo40.gif

כשהדמעות נופלות ואין שיחה לא נשאר מה לשבור שלא היה שבור כבר את בוהה בחלל וכל אינץ של שקט עומד כבר ימים ,ימים . אמרתי את הכל לא נשאר מה לומר שום דבר שתגידי לא חשוב לא אמרנו מספיק? אמרתי את הכל לא נשאר לומר כלום שום דבר שחשוב כבר לא חשוב יותר פתאום באור היום המשקל של הציפיות הכאב מתחיל להתפוגג מוצאת כיוון חדש אני מדבר פה ימים וימים אמרתי את הכל לא נשאר מה לומר שום דבר שתגידי לא חשוב לא אמרנו מספיק? אמרתי את הכל לא נשאר לומר כלום שום דבר שחשוב כבר לא חשוב יותר כל המיילים של המילים שנאמרו כל המילים שנאמרו לא לקחנו את הזמן לומר את כולן ? כל המיילים של המילים שנאמרו כל המילים שנאמרו לא לקחנו את הזמן לומר את כולן ? [בחיי השיר היחידי שיוצא נורמלי)

../images/Emo68.gif ג'ולי ../images/Emo68.gif (או בשמה עברי - יוליה)

ג'ולי מה הבעיה שלך? למה את לא אומרת לי מה קורה? כי יש ענן שחור תלוי מעלייך את בדאון דאון דאון יותר מידי זמן היית נוהגת לומר שה-לה-לה-לה אני אוהבת אותך (שירי) שה- לה- לה -לה אני כן יש להקה בחוץ והם מנגנים בקול בשבילך. ג'ולי ,צאי אל החלון שלך אל תתני לבעיות שלך להרוס את הנוף זה לא יום טוב לבכות היום אז תני לשינוי לשינוי לשינוי לעבור דרך הדלת היית נוהגת לומר שה-לה-לה -לה אני רוצה אותך (שירי) שה-לה לה לה אני כן יש להקה בחוץ והם מנגנים בקול בשבילך למה למה למה את בוכה בוכה בוכה את צריכה לדעת שהשמש תצא בשבילך למה למה למה את בוכה בוכה בוכה את צריכה לדעת עד עכשיו שהשמש תצא בשבילך היית נוהגת לומר שה-לה-לה -לה אני רוצה אותך (שירי) שה-לה לה לה אני כן יש להקה בחוץ והם מנגנים בקול בשבילך [שאולוהים ישמור אותי
)

../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif מה זאת אהבה ../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

האם זו האמת או האם זה הפחד? או האם זה ורד לאהובתי מה היא אהבה? האם אלה רק מילים? אני מנסה למצוא או האם זו הדרך שבה אנחנו מרגישים עכשיו ? מה זו אהבה? אם אהבה זו אמת ,תנו לה לשבור לי את הלב אם אהבה זה פחד תובילו אותי לחושך אם אהבה זה משחק אני מגלה את כל הקלפים שלי מה זו אהבה? כאב או ריפוי ,משפט של אמונה סיבה לפול על הברכיים ולמות מה זאת אהבה? אם אהבה זו אמת ,תנו לה לשבור לי את הלב אם אהבה זה פחד תובילו אותי לחושך אם אהבה זה משחק אני מגלה את כל הקלפים שלי מה זו אהבה? רק את יכולה להציל אותי עכשיו רק את יכולה לרפא אותי עכשיו רק את יכולה להראות לי עכשיו מה זו אהבה ? האם זו האמת או האם זה הפחד? או האם זה ורד לאהובתי מה היא אהבה?

orlyshka1

New member
היום הכי נהדר../images/Emo65.gif../images/Emo222.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif

היום זה יכול להיות היום הנהדר ביותר של חיינו לפני שכל זה יגמר לפני שיגמר לנו הזמן השארי קרוב אלי השארי קרוב אלי צפי בעולם מתעורר לחיים הלילה השארי קרוב אלי הלילה הזה יכול להיות הלילה הנהדר ביותר של חיינו בואי ניצור התחלה חדשה העתיד הוא שלנו בכדי למוצאו האם את יכולה לראות את זה? האם את יכולה לראות את זה בעיניי? האם את יכולה להרגיש את זה עכשיו? האם את יכולה להחזיק את זה בזרועותיך? הלילה הלילה הו, השארי קרובה אלי השארי קרוב אלי צפי בעולם מתעורר לחיים הלילה השארי קרוב אלי הו הרימי את ראשך גבוה, החזיקי זרועותייך פתוחות לרווחה תני לעולם להתעורר לחיים כשאת נשארת קרוב אלי היום זה יכול להיות היום הנהדר ביותר של חיינו היום זה יכול להיות היום הנהדר ביותר של חיינו הו, והעולם מתעורר לחיים והעולם מתעורר לחיים והעולם מתעורר לחיים הו הו הו השארי קרוב אלי השארי קרוב אלי צפי בעולם מתעורר לחיים הלילה השארי קרובה אלי הו והעולם מתעורר לחיים והעולם מתעורר לחיים צפי בעולם מתעורר לחיים הלילה השארי קרובה אלי הו....

../images/Emo6.gif אם כל מה שאת רוצה זה אותי ../images/Emo6.gif

הייתי חייבת
אם את מאמינה שאת באמת צריכה מישהו זה תמיד יהיה נכון אז מה הבעיה למצוא את המישהו הזה אני צריך מישהי גם (
) אני צריך סיכוי כדי להוכיח לך את כל הדברים שאני אומר שאני אעשה אני רק עושה את זה כדי לשמח אותך ובראש שלי עשיתי תוכנית שמתי שזה יהיה אפשרי לשנינו אני אגרום לכל הדברים האלה לקרות אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אני רוצה אותך ילדה אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אני רוצה אותך גברת אל תמצאי לי תירוצים אל תספרי לי סיפורים עצובים בואי נפתור את הדברים אל תשני את דעתך אל תקטיני את הסיכוי הגדול בחלום הזה אין ספקות. אנחנו צריכים יום אחד לבד להגיד את הדברים הלא ידועים אני רק רוצה לשמח אותך ובראש שלי עשיתי תוכנית שמתי שזה יהיה אפשרי לשנינו אני אגרום לכל הדברים האלה לקרות אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את יאאאא אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את אם כל מה שאת רוצה זה אני אז כל מה שאני רוצה זו את

orlyshka1

New member
הקרקס!!!../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif

שקט בבקשה כי יש לי משהו לומר ואני הולך מסביב במעגלים כל יום כמה שאני יותר צועק, ככה אני יותר מהסס עכשיו כשאת אינך עכשיו כשאת אינך תעמדי בבקשה עד שאגמור לאבד את דעתי ואני הודיתי לכולכם פעם אחת יותר מדי ככל שניפול יותר, כך יהיה יותר קשה לטפס עכשיו כשאת אינך עכשיו כשאת אינך כי כולם אוהבים הופעת קרקס (לא נכון, אני לא!) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר שקט בבקשה כי יש לי משהו לומר ולפני שהמוזיקה תיקח אותך את כל הדרך מעולם לא חשבתי שאשאיר את הכל כל כך מאוחר עכשיו כשאת אינך, עכשיו כשאת אינך כן, כולם אוהבים הופעת קרקס (שוב, טעות) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר מעולם לא חשבתי שאשאיר את הכל כל כך מאוחר עכשיו כשאת אינך,הו את אינך כן, כולם אוהבים הופעת קרקס (טוב, נו) אבל אני הליצן היחיד שאי פעם תכירי ועכשיו את יכולה למחוא כף לטעות הטובה ביותר שלי אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר אני אוהב אותך היה יותר מדי מילים לומר, לומר

../images/Emo7.gif חזרי ולתמיד

אני מניח שזה הזמן לוותר ,אני מרגיש שזה הזמן יש לי תמונה שלך ליידי יש סימנים של הליפסטיק שלך עד הכוס קפה שלך (
) או יההה יש לי אגרוף של רגש טהור יש לי ראש מלא בחלומות מנופצים צריך לעזוב את זה צריך לעזוב את זה מאחורי עכשיו מה שאמרתי מה שעשיתי לא התכוונתי אני רק רוצה אותך בחזרה לתמיד (רוצה אותך חזרה רוצה אותך חזרה רוצה אותך חזרה לתמיד) מתי שאני אטעה רק תגידי לי את השיר ואני אשיר אותו רוצה אותך חזרה לתמיד לא מודע אבל מודגש הבנתי את הסיפור (לא לא) הוא לא היה טוב (הוא לא היה טוב) אבל בפינה קטנה בראש,חגגתי תהילה אבל זה לא היה בסיבוב של הפרדה את הצטיינת בלהיות חופשיה את יכולה בבקשה למצוא קצת זמן בשבילי ?. מה שאמרתי מה שעשיתי לא התכוונתי אני רק רוצה אותך בחזרה לתמיד (רוצה אותך חזרה רוצה אותך חזרה רוצה אותך חזרה לתמיד) מתי שאני אטעה רק תגידי לי את השיר ואני אשיר אותו רוצה אותך חזרה לתמיד ונהיה ביחד הזמן הזה הוא לתמיד נריב ותמיד נהיה שלמים באהבתנו לעולם לא נהיה לא מכוסים

או כמו שרובי הוסיף-

יש סימנים של הליפסטיק שלך על הכוס קפה שלך- אז תשטוף אותה!! (צודק!)

החזיקי את האור ../images/Emo6.gif../images/Emo62.gif

את יכולה לרקוד אם את רוצה את יכולה לשיר כל שורה של כל השירים לא את לא צריכה לגנוב את ההופעה זו הייתה ההופעה שלך מלכתחילה בזמן שהתזמורת מנגנת האנשים תופסים את מקומם לא נשאר מקום בבית! זה רק אני ואת, ואם החיים הם הבמה שלך אני אצפה בך החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי הו אני אצפה החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי הו אני אצפה, בכל דבר שתעשי בעוד נעשה חזרות לכל סצנה, במילים של הכל אנחנו נבין שהקהל מאזין (איזו תובנה
) ואז הדמעות יזלגו על פנייך בדיוק בתזמון הנכון בעוד האנשים יתחילו לעמוד במעברים נוכל לשמוע את צליל הכינור בכל הרחובות הלילה נוכל לראות את האוהבים מפזזים להם אני אצפה בך החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי הו אני אצפה החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בשבילי הו אני אצפה בך כל הדברים שאת רואה יגמרו במקומם כל הדברים שאת רואה יגמרו במקומם החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את בשבילי החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור בגלל שאני אוהב אותך, ואני אוהב את זה החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור החזיקי את האור בשבילי, החזיקי את האור אור. בשבילי. וואווווו זה היה ממש מייגע לתרגם את כל זה
אני אצפה בך, אני אצפה בך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|האייקון המתגלגל מצחוק של המסנג'ר|

תעשי מה שאת רוצה..כי אי אפשר בלי../images/Emo88.gif

סוכר מתוק, אם רק כולם ידעו ריבה, לא יכול למרוח עכשיו שלקחת לי את הלחם
אנרגיה, רק עבודה, אין מנוחה אין משחקים אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב (אהמ אהמ) אז את יכולה לעשות מה שאת רוצה (תעשי מה שאת רוצה) את לא צריכה לשאול אותי (תעשי מה שאת רוצה) תעשי מה שאת רוצה (תעשי מה שאת רוצה) לא צריכה לספר לי (תעשי מה שאת רוצה) פאי דובדבנים את לא חמודה כמוני
קרח לעולם לא יוכל להיות קר כמוך מתכון, את מערבבת אותי מבפנים
אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב

orlyshka1

New member
אני לא מאמינה שנסעתי עד ללונדון

בשביל להקה ששרה את זה....

למעלה