לכבוד חג החנוכה -קחו את זה בעברית ווליום 2

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תתחילי להאמין בובה, כי את בטח תעשי זאת שוב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראית במקרה את הפרסומת של ארץ נהדרת בערוץ 2? ממש הזכירה לי את השיר הזה

Osh26

New member
חייבים להלחין את זה בגרסא מזרחית....../images/Emo198.gif

orlyshka1

New member
איך זה הגיע לזה??../images/Emo184.gif../images/Emo111.gif../images/Emo121.gif../images/Emo115.gif

רק ביום האחר מישהו אמר לי הלו ,אולי אתה קצת סכיזופרן או קצת חסום לגישה, ידידי אני אמרתי, כן זה נכון בחלקו אבל בדיחה בצד אני יכול להסביר זה רק הדרך שלי לשמור מסילה עם החיים על כדור הארץ הזה עכשיו אז, האם הדלקת את הטלוויזיה שלך האם ראית תוכניות ריאליטי האם מצאת את התוכנית שבזבזת את כל החיים שלך לחפש אחריה יש ילדה בעיר קמדן חוסר החלטיות גורמת לה לזעוף איזו שמלה היא תלבש היום ובאיזו דרך היא תחייך אלי איך זה הגיע לזה איך זה אי פעם הגיע לזה? כל הרעש הזה וכל האורות כל הדיבורים דרך הלילה כל הציפיות האלה, עכשיו זה עושה אותי נוירוטי תאמרי לי, האם ראיתי את פרצופך לפני? שכחתי לומר שלום חשבתי שעשיתי את זה צלול עכשיו שתמיד הייתי חייכני (!), תאמרי לי איך זה הגיע לזה איך זה אי פעם הגיע לזה? איך זה הגיע לזה איך זה אי פעם הגיע לזה? לפעמים זה כמו עולם הרחק לפעמים אני מרגיש כמו עולם הרחק רק ביום האחר מישהו אמר לי הלו ,אולי אתה קצת אובססיבי קומפולסיבי (לזה חיכיתי כל השיר!) או קצת חסום לגישה, ידידי אני אמרתי, כן זה נכון בחלקו אבל בדיחה בצד בבקשה תישאר איתי זו רק הדרך שלי לחלק לתאים את כל הדברים שאני רואה איך זה הגיע לזה איך זה אי פעם הגיע לזה? איך זה הגיע לזה איך זה אי פעם הגיע לזה?

Hadar07

New member
שרשור גדול../images/Emo6.gif

כל הכבוד לכן על ההשקעה. אני לא מאמינה על המילים של חלק מהשירים במיוחד ג'ולי שממש הצחיק אותי והיו עוד כמה
עדיף באמת לשמוע את השירים באנגלית ולא להכנס יותר מידי לתרגום ולמשמעות שלהם חחח

הדר,תאמיני לי הגענו גם לשירים של קוקי

את לא רוצה לחשוב בכלל על ,אור דולק,מפולת שלגים
ועוד רבים וטובים

Hadar07

New member
נראה לי באמת עדיף

שאני לא אדע חחח זה יהרוס לי את התדמית שיש לי עליהם בתור כותבים מוכשרים

למעלה