לכבוד יום הולדתו ה- 16 של תפוז, ישבנו וחשבנו

עכשיו הבנתי! האייקון היה בצד...

כל הכבוד לי
(מה זה האייקונים החדשים והמכוערים האלה?)

EdisonGirl

New member

היה אייקון שממש היה מתאים כאן, אבל הם לא הוסיפו אותו! תודו שחסר אייקון המום!
יש את זה >
שהוא סוג של מופתע, ויש את זה >
שהוא ממש מבועת, אבל אין זוג עיניים פקוחות לרווחה, שרק אומרות: "הולי שיט"...

עכשיו כשקראתי את ההבהרה על השאלה שלא הבנתי

החבר הראשון שלי היה בגילאי 12 עד 15.5, זה אומנם גיל מאוד צעיר אבל זה בכל זאת 3.5 שנים והיינו מאוד קרובים. חזרנו לחצי שנה נוספת בגיל 17.

בגיל 16 היתה לי בת זוג
במשך חצי שנה...

ואז חזרתי לגברים

אבל בגדול תמיד במערכות יחסים ארוכות...

yas12345

New member
עונה

איך ניתן להגדיר אותך בגיל הזה? מרדת? היית "ילד טוב ירושלים"? אולי בכלל עזבת את בית ההורים לטובת חיים עצמאיים? התפנקת יתר על המידה? האמת שב -יא הייתי חצי מהזמן ברחוב בגלל שהייתי פעילה מאוד במאבק של גלעד שליט.. הייתי גם הרבה לילות בבית ספר (מגמת תיאטרון) התחלתי לעשן.... ישבתי בבארים עוד לפני... אבל למראית עין הייתי ילדה טובה...

מה מילא את שעות הפנאי שלך באותה תקופה? הפגנות של גלעד שליט, הפקה בתאטרון, בגרויות.... בתחילת שנה הייתי לחודשיים בצופים (כאילו הייתי לפני ופרשתי אחרי חודשיים ביא')

הערצת אמן מוזיקלי כלשהו? מה היה הז'אנר שעשה לך את'זה? היהודים, שלמה ארצי, תקופת מטאל קצרה...

איך היית בלימודים? מה היה המקצוע האהוב עליך? הייתי בסדר, השקעתי בעיקר במגמות.... הכי אהבתי תאטרון (עיוני ומעשי). שנאתי תאטרון

מה היה הסוד שלקחת איתך באותה תקופה? החלק האפל בך שלא חשפת לאף אחד? ---------------

באיזה מקום היית מהבחינה הזו? "שלום-שלום" או "תבוא כל יום"? מערכת יחסים. תמיד. גם היום.

ולסיום, ממרום גילך, מה העצה הכי טובה לעצמך של גיל 16? תתעלמי מהמטומטמים מהתיכון.. ולא כל מי שנראה תמים באמת כזה

עונה

איך ניתן להגדיר אותך בגיל הזה? מרדת? היית "ילד טוב ירושלים"? אולי בכלל עזבת את בית ההורים לטובת חיים עצמאיים? התפנקת יתר על המידה? בגיל 16 הייתי ילדה ממש טובה.. הייתי מצטיינת בלימודים. אני זוכרת שאחי הגדול תלה את התעודה שלי במקרר ורשם ליד כל ציון שלי ככה:
95 "חננה"
100 "אין לי חיים"
98 "חרשנית"
....
מרוב שהייתי חרשנית..

הייתי גם מאד דכאונית (אבל אף אחד לא ידע )
מה מילא את שעות הפנאי שלך באותה תקופה? בעיקר חברות. אני והחבורה (היינו חבורה של בנות) היינו יושבות כל היום למטה בשכונה ועושות שטויות.. ממש מהצהרים עד הלילה...
הערצת אמן מוזיקלי כלשהו? מה היה הז'אנר שעשה לך את'זה? כן, הייתי הולכת לרוק עצמאות ושומעת בעיקר את אביב גפן, היהודים ודנה ברגר. שנאתי מזרחית בכל מאודי אז... היום הטעם שלי התרחב

איך היית בלימודים? מה היה המקצוע האהוב עליך? כבר כתבתי. הייתי מצטיינת והמקצוע האהוב עליי היה לשון ותנ"ך.
מה היה הסוד שלקחת איתך באותה תקופה? החלק האפל בך שלא חשפת לאף אחד? בעיקר חוסר ביטחון (ברמות אבל!) שגרם לי לדכאונות כל הזמן... כשאני קוראת היום דברים שכתבתי אז למגירה אני נחרדת... לא מבינה למה הבטחון שלי היה כזה נמוך ולמה היו לי מחשבות כאלה מפגרות בראש.
באיזה מקום היית מהבחינה הזו? "שלום-שלום" או "תבוא כל יום"?לא היה חבר ולא היו ידידים. המין הזכרי אז זה היה חייזרים מבחינתי.. לא יצרתי שום אינטראקציה..
ולסיום, ממרום גילך, מה העצה הכי טובה לעצמך של גיל 16? להנות ולא לקחת אנשים כל כך קשה..

דינדש

New member
אני אני אני!

איך ניתן להגדיר אותך בגיל הזה? מרדת? היית "ילד טוב ירושלים"? אולי בכלל עזבת את בית ההורים לטובת חיים עצמאיים? התפנקת יתר על המידה? הייתי (האמת שאני עדיין כזאת, אבל אני משתפרת!) ילדה טובה וחנונית מדי של ההורים. מדי פעם ויכוחים, אבל לא איזה משהו מהותי. בחיים לא הלכתי נגד ההורים והזרם.
מה מילא את שעות הפנאי שלך באותה תקופה? בעיקר המחשב ><"
הערצת אמן מוזיקלי כלשהו? מה היה הז'אנר שעשה לך את'זה? אממממ... הייתה לי תקופה קצרה של פאנק-רוק, אבל לרוב זה מוזיקה דומה למה שאני שומעת היום... לא היה איזשהו זמר/זמרת/להקה מיוחדים שהערצתי. מה שנשמע טוב באוזן הולך.
איך היית בלימודים? מה היה המקצוע האהוב עליך? הייתי ממוצעת + ... כלומר, בין 80 ל100... אהבתי מתמטיקה (חוץ מגיאומטריה) וכימיה. הייתי ועודני טיפוס ריאלי.
מה היה הסוד שלקחת איתך באותה תקופה? החלק האפל בך שלא חשפת לאף אחד? אין לי איזשהו סוד אפל, אולי שלא היה לי מגע אינטימי עם גבר... לא חבר, לא התנשקתי, שום דבר. (שזה סוד אפל שיותר רלוונטי ואפל בימינו אנו. לצערי
)
באיזה מקום היית מהבחינה הזו? "שלום-שלום" או "תבוא כל יום"? או-קיייייי..... אם זה מה שאני חושבת שזה אז הכי לא.
ולסיום, ממרום גילך, מה העצה הכי טובה לעצמך של גיל 16? צאי מהקופסה שלך יא פחדנית! תתלבשי בצורה מחמיאה למרות שאת שמנמנה, כי טרנינגים וחולצות של בנים זה לא. תצאי קצת מהבית כי יש עולם בחוץ, ותפסיקי לשתוק כמו דג ולפחד מהעולם.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

h a j b i

New member
למרות שכבר עבר הרבה זמן

איך ניתן להגדיר אותך בגיל הזה? מרדת? היית "ילד טוב ירושלים"?
מרדן מאוד, בעייתי מאוד. האמת זה לא שבאמת מרדתי במישהו או במשהו פשוט התגבשתי ובאותה תקופה החלטתי כבר שאני לוקח את גורלי בידיי ומקבל באופן עצמאי את כל ההחלטות. באותו גיל נוכחתי כמה אנשים אחרים, גם בני גילי אבל גם מבוגרים כמו מורים, בוסים וכו יכולים להיות דו פרצופיים. באותה תקופה התחלתי לבוז לסמכות ואיבדתי אמון באנשים.
אולי בכלל עזבת את בית ההורים לטובת חיים עצמאיים? התפנקת יתר על המידה? התחלתי לעבוד בגיל 14, בגיל 16 וחצי עזבתי את התיכון לטובת עבודה במשרה מלאה והפכתי לעצמאי מבחינה כלכלית כמעט לחלוטין.
מה מילא את שעות הפנאי שלך באותה תקופה? בעיקר כדורגל.
הערצת אמן מוזיקלי כלשהו? מה היה הז'אנר שעשה לך את'זה? לא הערצתי אף אחד, שמעתי הכל.
איך היית בלימודים? מה היה המקצוע האהוב עליך? הייתי בסדר בציונים אבל הייתי מחסיר המון שיעורים ולמעשה כמעט ולא היה יום שהייתי נשאר עד סוף המערכת. המקצוע האהוב היה כמבן ספורט אבל זו לא חוכמה, להפתעתי נהניתי למדיי משיעורי פסיכולוגיה וסוציולוגיה.
מה היה הסוד שלקחת איתך באותה תקופה? החלק האפל בך שלא חשפת לאף אחד? שלמרות שהייתי מוקף בנות יחסית, הייתי חסר ביטחון בכל מה שקשור לבנות ופשוט לא ידעתי מה לעשות איתן.
באיזה מקום היית מהבחינה הזו? "שלום-שלום" או "תבוא כל יום"? בואו נגיד שהרבה פחות ממה שהיה אפשר, לא קלטתי לפעמים אפילו רמזים מאוד ברורים.
ולסיום, ממרום גילך, מה העצה הכי טובה לעצמך של גיל 16? לא חסר אבל רובן בסופו של דבר מתנקזות לאותה המסקנה: עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית, לא משנה כמה שנים עברו.

LOL

איך ניתן להגדיר אותך בגיל הזה? מרדת? היית "ילד טוב ירושלים"? אולי בכלל עזבת את בית ההורים לטובת חיים עצמאיים? התפנקת יתר על המידה? די עשיתי מה שבא לי והייתי ילדה בעייתית ומרדנית. שעשתה להורים שלה התקפי לב כל שני וחמישי. "את לא לובשת את המחוך הזה ליציאה! זה בגד תחתון!", "מה פתאום ירוק בשיער, השתגעת?!", "את לא יושבת עם ידידים בחוץ עד 12 בלילה!!" וכו' וכו'...

מה מילא את שעות הפנאי שלך באותה תקופה?
הערצת אמן מוזיקלי כלשהו? מה היה הז'אנר שעשה לך את'זה? כן, East 17. אני חושבת שהם מתים היום או משהו

איך היית בלימודים? מה היה המקצוע האהוב עליך? הייתי תלמידה ממוצעת, שנאתי מתמטיקה ואהבתי נורא ספרות. תמיד אהבתי לקרוא.
מה היה הסוד שלקחת איתך באותה תקופה? החלק האפל בך שלא חשפת לאף אחד? הייתי בקראש רציני על אחד המורים שלי. זה נחשב?
באיזה מקום היית מהבחינה הזו? "שלום-שלום" או "תבוא כל יום"? שלום-שלום. לא מעוניינת להרחיב.

ולסיום, ממרום גילך, מה העצה הכי טובה לעצמך של גיל 16? להקשיב להורים. גם כשהם טועים, הם צודקים.

ידעתי ששחכתי משהו...

מה מילא את שעות הפנאי שלי? בעיקר להסתובב עם חברות ולשקוע בספרים.

למעלה