שאזכיר לך את הפורום ה"שכן"?
את הקליקות? ואת ה"גראציות"? על "התעלבויותיהן/ם? בעוד לי אין שום ידע בצלילה תת מימית, הרי כל עיון שלי אצלך שם בפורום עושה לי כיף כי אני מבחין בנושא המשותף העיקרי המשמש מטרה מרוכזת של הגולשים: לחלוק חוויות (וצילומים של החיים "בתחת של המים" כן גם כאלה שאתה מצלם שם). עם מכנה משותף כה ממוקד לא מפתיע שאתם נפגשים שם בהמוניכם וזה נושא לקנאה בפני עצמו. עם זאת ולמרות שלא ענית לי לשאלתי שבנושא הודעתי - הרי "שם" בפורום הנוסף בו אתה מככב, לא קלים חייו של מי שאינו מכיר את הנפשות הפועלות, את גחמותיהן הפוליטיות, ועם כל הכבוד לכישרון הכתיבה של אחדות מהן, הנסיון הכושל, סליחה הנסיונות הכושלים שלי להשתלב לא עלו יפה ואני לא מאחל לאף אחד בשום פורום ציבורי לחוות את ההשפלה והרע מכל את הדחיה שהיו מנת חלקי... ואתה ועוד גולשים כאן בפורום הזה ("שלי") יודעים היטב על מה מדובר. אז נכון, זה הכל בגללי, באשמתי, וחוסר הניסיון שלי היה לי לרועץ. ניסיתי את הטריקים המקובלים, בדיחה לא מוצלחת, תמונה מאוד מעוררת מחלוקת, מה לא? גם פואטיקה וכישורים אחרים לא עמדו לי. מאוד התקנאתי במפגשים שלכם שם, מאוד רציתי ליטול בהם חלק, באחרון שהתקיים מרחק 500 מטר מדלת ביתי כבר חשבתי שאני מוזמן וגם תכננתי להפתיע... אבל לעולם! לא אצליח להתגבר על ההשפלה שבדחיה. לא אשכח ולא אסלח ל"גראציה" שבשל "התחייבות קודמת" שלה, התאפשר לי להיות מוזמן למפגש ובשל שינוי בתכניותיה והודעתה כי היא בכ"ז מגיעה למפגש, למרות שכתבה במפורש שהיא באופן דמוני "שונאת את נתניה" {נתניה ממש מחזירה לה שנאה - ומציעה לה ללכת ל"צפון ירושלים", שם מקומה וחבריה}, היא היתה מורמת מעם דייה, ואני התבקשתי לא להגיע למפגש. אז עם טעם מר כזה, אני מאוד זקוק לזמן ולחוויות מתקנות לפני מפגשי פורום. אני בטוח שמפגש חברי הפורום הזה יהיה שונה, שכן בינתיים נפגשתי עם כמה מהגולשים ובאופן אישי כולם נחמדים וראויים. Disclaimer: כל קשר בין אנשים, ו/או דמויות וירטואליות לבין מה שכתבתי כאן אינו מציאותי כמובן, הכל פרי דמיוני הקודח וכל המקשר בין העלילה כאן לבני אדם ממש, עושה טעות חמורה והאחריות היא שלו בלבד.