לכבוד לי יחשב לספר לכם כי....

אלמרה

New member
והמבין מבין!!!

תודה לך שיח יקר. הודיתי מראש ב"אשמתי" ועם זאת אני שומר על זכותי ל"חפותי" כל עוד לא הוכח אחרת. רק לידיעה ולסבר את האוזן: בעוד כשעתיים אני עומד לפגוש כמה מאותם חברים של אותו פורום בנסיבות מצערות אמנם אך זו תובנה של אחר-מעשה ולאחר כל מה שבא "מאחורי" כל דבר, הכל נראה אחרת. שלום וברכות! ושנתראה בשמחות אינשא-אללה!

אש אש

New member
../images/Emo8.gifאני זוכרת,שרק צחקתי

בעצם וואווו לדמיין את החברה של הפורום,ניפגשים...
אש.

אפשר לחיות בשלום עם חילוקי דעות

אין לי מושג ירוק ברוב העניין שהתייחס לאלמרה. מקובל עלי להתייחס לדבריו בדרך שאני עשויה להתיחס למפגש כיתתי, שיש בו מלכות, ומוקדי כוח, ועוד מיני בישי שבימינו, בגילנו, ובחכמתנו, אנחנו כבר יודעים להתנער מהם כלא היו כלל. בתור אדם פרטי לגמרי, שמנסה למנוע מעצמו קבוצת לחץ כלשהי, אני רואה בפורומים האינטרנטים פתרון נהדר. בעוד שטשטושם על ידי הכרות אישית עם המחזאים, עלולה להפריע לי אישית, פרטית, לא מחייבת, בחוויה שאני חווה. שלא כמוך, אם הייתי סובלת מטחורים הייתי נפגשת עם כמה שסובלים כמוני רק כדי לחבק אותם ולהתחבק, וכדי לחוות במציאות האמיתית חוויות שאין להן מקום כלל, כי לא כל העולם סובל מטחורים. וטוב שכך

אלמרה

New member
האם של איתי! - אני שמח שאת מגיבה כך

משום שאני סבור שאת סבורה כמוני בשני תחומים: 1) בעניין הטחורים (אני גם מכיר משחה טובה) 2) מוקדי כח ושליטה (והארוחה שהכנת לנו במפגש היתה מה זה טובה
) 3) אפשר גם אפשר לחיות בחילוקי דעות (קיבינימאט למה את לא מסכימה?)

אלמרה

New member
שאזכיר לך את הפורום ה"שכן"?

את הקליקות? ואת ה"גראציות"? על "התעלבויותיהן/ם? בעוד לי אין שום ידע בצלילה תת מימית, הרי כל עיון שלי אצלך שם בפורום עושה לי כיף כי אני מבחין בנושא המשותף העיקרי המשמש מטרה מרוכזת של הגולשים: לחלוק חוויות (וצילומים של החיים "בתחת של המים" כן גם כאלה שאתה מצלם שם). עם מכנה משותף כה ממוקד לא מפתיע שאתם נפגשים שם בהמוניכם וזה נושא לקנאה בפני עצמו. עם זאת ולמרות שלא ענית לי לשאלתי שבנושא הודעתי - הרי "שם" בפורום הנוסף בו אתה מככב, לא קלים חייו של מי שאינו מכיר את הנפשות הפועלות, את גחמותיהן הפוליטיות, ועם כל הכבוד לכישרון הכתיבה של אחדות מהן, הנסיון הכושל, סליחה הנסיונות הכושלים שלי להשתלב לא עלו יפה ואני לא מאחל לאף אחד בשום פורום ציבורי לחוות את ההשפלה והרע מכל את הדחיה שהיו מנת חלקי... ואתה ועוד גולשים כאן בפורום הזה ("שלי") יודעים היטב על מה מדובר. אז נכון, זה הכל בגללי, באשמתי, וחוסר הניסיון שלי היה לי לרועץ. ניסיתי את הטריקים המקובלים, בדיחה לא מוצלחת, תמונה מאוד מעוררת מחלוקת, מה לא? גם פואטיקה וכישורים אחרים לא עמדו לי. מאוד התקנאתי במפגשים שלכם שם, מאוד רציתי ליטול בהם חלק, באחרון שהתקיים מרחק 500 מטר מדלת ביתי כבר חשבתי שאני מוזמן וגם תכננתי להפתיע... אבל לעולם! לא אצליח להתגבר על ההשפלה שבדחיה. לא אשכח ולא אסלח ל"גראציה" שבשל "התחייבות קודמת" שלה, התאפשר לי להיות מוזמן למפגש ובשל שינוי בתכניותיה והודעתה כי היא בכ"ז מגיעה למפגש, למרות שכתבה במפורש שהיא באופן דמוני "שונאת את נתניה" {נתניה ממש מחזירה לה שנאה - ומציעה לה ללכת ל"צפון ירושלים", שם מקומה וחבריה}, היא היתה מורמת מעם דייה, ואני התבקשתי לא להגיע למפגש. אז עם טעם מר כזה, אני מאוד זקוק לזמן ולחוויות מתקנות לפני מפגשי פורום. אני בטוח שמפגש חברי הפורום הזה יהיה שונה, שכן בינתיים נפגשתי עם כמה מהגולשים ובאופן אישי כולם נחמדים וראויים. Disclaimer: כל קשר בין אנשים, ו/או דמויות וירטואליות לבין מה שכתבתי כאן אינו מציאותי כמובן, הכל פרי דמיוני הקודח וכל המקשר בין העלילה כאן לבני אדם ממש, עושה טעות חמורה והאחריות היא שלו בלבד.

oehhe

New member
זה כל כך פשוט

אין דין מפגש של פורום עוגות מרציפן כדין מפגש פורום אימפוטנציה. פשוט כי החלפת המתכונים של הפורום השני מסובכת יותר כולם צודקים (למעשה כולם צדיקים) oehhe אימפו מה?

s h o o s h a

New member
מנהל סלבריטאי

הופההההההההה יש לנו סלבריטי בפורום והסלבריטי הזה הוא המנהל שלנו נו, סופסוף גם אני יכולה להגיד שאני מתחככת באח"מים

שילה1

New member
אז עכשיו,ברוח הסלריטיס,הוא חייב../images/Emo8.gif

לערוך מסיבונת כזו. לא?

אלמרה

New member
אהה.. עיזבי, מסיבה? על מה?

בסך הכל מתוכנן עוד אתר - גם לפורום הזה! ועל כל כתבה עם צילום שלי לו הייתי צריך לעשות מסיבות... שחצן? לא ולא. באמת שהפרסום לא עושה לי הרבה באופן אישי (אילו לא עשו לי החברה שלי מהפורום השני OUTING - לא היית מוכן להזדהות). בכל מקרה את החגיגה והשמחה והמסיבה נעשה פעם בלי קשר לארוע הזה דוקא.

למעלה