לכבוד פורים

The Cat Woman

New member
אני! אני! אני!!!

תחפושת למשך היום- משהו מיוחד שקשה להסביר ואתם תבינו רק אם תראו תמונות אז אני אחכה עם זה לפורים. תחפושת ללילה- כלה שחורה/ גות'ית. תקראו לזה איך שתרצו. הרעיון הוא להתחפש לכלה- אבל שהכל שחור. זר פרחים שחור, שמלה שחורה, איפור גות'י, תכשיטים גות'ים, הרבה שחור בעיניים, רעלה שחורה... איך זה?

נממ

תחפושת לבצפר - אחות רצחנית/סתם זנותית. שמלת מיני שתפורה שתפורה מחולצה גדולה, עם צלב אדום ותחרה, גרביוני רשת אדומים, מגפיים גבוהות. אם אני אמצא מזרק ענק, אם לא סתם מגל של מלאך המוות (עלוב, אני יודעת :/) כפפות מלאות דם. תחפושת לקון - סונקו (ילדה עם אובססיה לשדים, רוחות, סרטי אימה ודם, מפחדת מהאור ומאנשים יפים
ממש חמודה^^)

blacknwhite

New member
אני מתחפשת! מי לא מתחפש?

אני מתחפשת לקורבן אופנה- יש לי חולצה+ג'קט+גרבי ברך ורודים ומנצנצים יותר או פחות, חצאית מיני אפורה, וקרוקס סגולות (
) והכל- בלי לקנות כלום! אני גאה בעצמי
חוצמזה, השגתי בורג מכוער שיוצא לי משני הצדדים של הראש (עכשיו הבנתי לאן הבורג שלי נעלם
) ולמרות שזה לא משהו- אני אסתדר. אני אשיג דם מזויף או משהו ואתקע לעצמי דברים ורודים קטנים בשיער. יש מצב שאני גם אקבל את ההצעה של ענבר ואתלה לעצמי על הגב שלט של save me from myself. זהו, בערך...

blacknwhite

New member
תודה רבה לך../images/Emo9.gif

אני היחידה שאין לה תכנון ליותר מתחפושת אחת?

המממ

אוקיי, ביום שישי אנחנו הבי"ס היחידי שלא מתחפשים בו ולא עושים כלום אבל אני לא אוותר ואני חושבת שאני אבוא בתחפושת בקטנה כזאת של שטן אובדני עם מלאמלא איפור כהה (
ולגבי הנשף שיהיה לנו ביום שבת :)S:S) אני מתחפשת לפאנטום האופרה

Super Alonit

New member
אממ...

להומלסית
לובשת בלויי סחבות וזה... פשוט בגדים יענו עם טלאים וכאלה. אני עדיין צריכה להכין את זה, לא התחלתי ככה שאין לי מושג איך יצא.

לא מגלה ולא מגלה../images/Emo9.gif

יאללה, תראו תמונות עוד יומיים :) אני פשוט לא יודעת אם אני אצליח להתארגן על הכל אז כרגע לא רוצה לאכזב ולהתאכזב P:

dralan

New member
אני כנראה מתחפש למתנקש

משהו כמו אנטררי מממלכות נשכחות, למי שמכיר :p

אלאנקה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאנטררי!!

אני מכירה!!אני מכירה!!%F$R^#@% הוא אעהאעהאעאהעא
הוא פשוט הדמות הכי סגידע מכל הספרים שאי פעם נכתבו, או יכתבו1!
יוא... אתה מתחפש אליו
*סגידע*

למעלה