תחפושות זה מעצבבן>< מצטערת, לא מתלהבת יותר מדי מפוריםP: אבל בכל זאת מתחפשת, לאימא אדמה.
L Liquid Dreams New member 26/2/07 #18 תחפושות זה מעצבבן>< מצטערת, לא מתלהבת יותר מדי מפוריםP: אבל בכל זאת מתחפשת, לאימא אדמה.
L lacrimosa girl New member 26/2/07 #22 אני צריכה להתחפש לדמות מסרט יש לנו נושא שכבתי ממ, יש לי כנפיים, ושלל בגדים גות'ים משהו. יש למישהו הצעה? חשבתי להתחפש עם עוד מישהי לכריסטי ופאנטום האפרה, אבל אין לי שמלה לבנה ומאגניבה.
אני צריכה להתחפש לדמות מסרט יש לנו נושא שכבתי ממ, יש לי כנפיים, ושלל בגדים גות'ים משהו. יש למישהו הצעה? חשבתי להתחפש עם עוד מישהי לכריסטי ופאנטום האפרה, אבל אין לי שמלה לבנה ומאגניבה.
א אטומיק בייגל New member 26/2/07 #23 נמנמ אני מתחפשת עם תום (taroboy, לא בטוחה אם הוא כותב כאן) לעמי ותמי. XP אני רוצה תחפושת למפגש ביום ראשון ואין לי רעיון! מי עוזר לי למצוא?
נמנמ אני מתחפשת עם תום (taroboy, לא בטוחה אם הוא כותב כאן) לעמי ותמי. XP אני רוצה תחפושת למפגש ביום ראשון ואין לי רעיון! מי עוזר לי למצוא?
B BlackFader New member 28/2/07 #25 אני מתחפש כנראה להיפית או משהו עם שיער שחור ארוך (שזה לא מה שיש לי )
I Itay Simons New member 1/3/07 #26 אז בסוף יש תחפושת אני לוקח מדים של אח שלי ומתחפש למגה-ג'ובניק (שיער ארוך, זקן, אולסטאר) תודו שזה מקורי!!
אז בסוף יש תחפושת אני לוקח מדים של אח שלי ומתחפש למגה-ג'ובניק (שיער ארוך, זקן, אולסטאר) תודו שזה מקורי!!