לכבוד שבת ה-
מה נלבש הפעם?

סקרמנטה

New member
לכבוד שבת ה-../images/Emo47.gif מה נלבש הפעם?

זה הזמן לדגמן את הלקים החדשים שלכן. היו כאן הרבה שרשורי התחדשויות, אז.... שבת שלום ומבורך

foggy night

New member
לוראל 732

זה השחור - סגול. מצטערת על מוזרות התמונה - לא הצלחתי להוציא תמונה ראויה... שבת שלום!

RUTHIE1

New member
מה את רוצה מהתמונה? תמונה מצוינת!

האמת שכל התמונות שלך מעולות . הלוואי שאני הייתי מסוגלת להוציא תמונות כאלה...

נופ ר

New member
הלוואי שהוא היה נראה ככה במציאות חח

לי הוא נראה סתמי ביותר, לא דומה למה שרואים כשמסתכלים על הבקבוק וצריך לשים את היד מתחת לאור חזק או בזוית מסויימת בשמש כדי לראות את הסגול
אה וזה לא כזה עמיד... 7 ימים עלק אצלי אחרי יום עבודה היה סדקים הגעתי הביתה וישר הורדתי

foggy night

New member
הוא עלי מאתמול בבוקר

תפוח, שתי שכבות ממנו ומייבש של טופנייל - ונראה כאילו שמתי עכשיו

dhara

New member
והיום.... כלום! ../images/Emo13.gif

היום ומחר מתכננת להיות "ערומה"
במוצש אולי אשים את התכלת של צ'יינה גלייז ששכחתי את שמו ובהמשך השבוע של grape pop ההורס שאני כבר מתגעגעת אליו! בא לי לעשות עוד הזמנה, אולי שמישהו/מישהי יממנו אותי כבר??

mgirl

New member
ג'ייד 365 על הידיים

אני כל פעם שוכחת כמה הוא יפה, וכל פעם שמה אותו ונזכרת (ואז תוהה למה אני לא שמה אותו יותר). על הרגליים יש לי שיק 44

צונית

New member
עד לפני שעה הייתי עם ----->

OPI - Shootout at the LA coral (סווטץ' מבלוג רנדומלי) קצת התבאסתי ממנו כשהחבילה הגיעה אבל אחרי שבוע איתו, נראה לי שדעתי שונתה. (המוזר היה שהרגשתי שהוא קצת שינה גוון אחרי כמה ימים. נהיה פחות כתום ויותר ורוד, אני אבחן את זה לעומק בפעם הבאה שאני אשים אותו, אני די בטוחה שלא דמיינתי אבל זה לא בלתי אפשרי.) הברק שבו מאוד יפה, בקיצור לק די מוצלח בסך הכל.

צונית

New member
כן, די דומה.

לא מחמיא לי כמו שהייתי רוצה, אבל כן, ככה בערך הוא נראה.

צונית

New member
עכשיו אני עם --->

China Glaze - Strawberry Fields (גם לא תמונה שלי) אכן קצת מצועצע ועמוס בנצנצים, אבל זה בדיוק מסוג הגוונים שמחמיאים לי, הורוד הזה עם הזהבהבות הזו. אני סופר מרוצה!
המברשת של CG - אליפות!!!

למעלה