לכבוד שבת ה-
מה נלבש הפעם?

Harlot

New member
flip flop fantasy

מקולקציית הניאונים החדשה של צ'יינה גלייז

danra

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifמה זה הדבר המהמם הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי Harlot, אמנם אנחנו לא מכירות אבל זו כבר פעם שנייה שאת מגדילה לי את ההוצאות
(הפעם הראשונה הייתה ה- van d'go של אסי...). כמה שאלות בבקשה
: 1. האם הצבע בתמונה תואם למציאות? זה אכן מן אדום בוהק/זוהר? אני זוכרת שלאסי היה לפני כשנה משהו דומה אבל לא מצאתי אותו בשום מקום. 2. האם שמת טופ מעליו או שזה הגימור? תודה

Harlot

New member
../images/Emo13.gif

ראשית - נעים להכיר (גם אם על רקע הגדלת הוצאות מביך שכזה) 1. זה ניאון, וניאונים אף פעם לא מצטלמים טוב. אז לשאלתך - התמונה לא נאמנה למציאות. במציאות הוא הוא יותר נוטה לורוד. משהו בין ורוד לכתום או בין ורוד לקורל. הוא נראה הרבה יותר טוב במציאות! 2. הגימור שלו הוא מאט. לאפקט גלוסי את צריכה להוסיף טופ.

danra

New member
../images/Emo140.gifתודה../images/Emo70.gif

נכנס לרשימת הקניות העמוסה שלי

שלום לך../images/Emo230.gif

ראיתי את הלק הזה הוא מדהיםםם.. מאיפה קנית (
סורי אני חדשה פה) ומז'את שהגבת לבחורה שזה ניואן אז התמונה לא תואמת לצבע שצולם? ומ ה את שמה כדי שזה יהיה הטופ? מבריק מחזק? ואיזה

Harlot

New member
קניתי אותו מאתר טראנס דיזיין

וכדי שהוא יבריק אפשר להשתמש בכל טופ גלוסי. Seche Vite , Poshe ואפילו שיק. אם המטרה היא רק שהוא יבריק(ולא חשוב לך למרוח מייבש לק) גם סתם לק פשוט יעשה את העבודה.

פנרה

New member
CG- Pool Party

התמונה לא משקפת את הגוון במציאות שהוא הרבה (!!!!) יותר ניאוני.... אהבתי:)

נופ ר

New member
אני עם הרובי פאמפס

בהתחלה שמתי לק כתום ניאוני של טופ ביוטי (5 ש"ח בויצמן בכפר סבא!) אבל זה הרגיש לי מוזר אולי עם הבגדים המתאימים זה יראה מגניב לא טרחתי להסיר אותו פשוט מרחתי עליו את הרובי פאמפס חחח

sHiR TaDmOr

New member
Essie-Angora Cardi../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאני שמה אותו. מקסים לדעתי. אבל רק בשביל הרקורד - המריחה\פורמולה של חברות עממיות AKA שיק, ג'ייד וכדומה בכלל לא נופלת משל אסי.
[תמונה אקראית מגוגל...קרדיט לבעלת התמונה
]

אתמול הייתי עם CG - c-c-courage

והיום אני עם orly - lemonade, צהוב פסטלי כיפי (Harlot - הפוסט שלך עשה לי חשק!!) כאילו הצבע הזה לא מספיק לא שגרתי, ציירתי סמיילי מלק שחור על הקמיצות, אני אחסוך מכן את התוצאה כי אני די עקומה, אבל הבחור החליט שזהו, אדי הלקים דפקו לי את השכל סופית...

dhara

New member
2 שאלות יש לי אלייך

1) לאן נעלמת? לא רואים אותך פה בימים האחרונים 2) את מזמינה מעוד מקום חוץ מטראנס? עכשיו כשהם התחרפנו והעלו את המחירים של המשלוח אני צריכה למצוא מקום חדש..

Ultra marine

New member
הי ../images/Emo13.gif

הייתי קצת עמוסה לאחרונה.סורי..
כרגע אני לא מזמינה מעוד מקום חוץ מטרנס, אבל כיוון שאני לא מזמינה אסי זה פחות מפריע לי... אני ממש אוהבת את קולור קלאב וצ'ינה גלייז אז כל עוד יש לי אותם לא יהיה נורא פעם ב להכניס עוד OPI אחד..

אביeג7

New member
בא לי לגוון קצת מהורודים העדינים..

מהחבילה האחרונה והמדהימה שהזמנתי..

angell4

New member
נצנצים

שזה מאוד נדיר אצלי אבל התחשק לי משהו עדין. שמתי שכבה של שיק 218 ורוד בהיר מאוד ומעליו לק נצנצים של life מספר 219 הוספתי מדבקה של לבבות מהביוטיקר אגב קניתי שם אתמול כמה סטים של מדבקות לציפורניים ואני ממליצה בחום!!! יש שם דברים כאלו חמודים וכל סט מדבקות עולה בין שקל וחצי לשניים וחצי שקלים ויש מבחר גדול! קניתי לבבות, פרחים וכוכבים
אני אנסה להעלות תמונה יותר מאוחר כרגע זה לא ממש עובד...

למעלה