לכולם בדחיפות,

לכולם בדחיפות,

אני נוסע לשליחות ../images/Emo8.gif מצטער ולכן אני עוזב את הפורום את פעילויתי אתם מוזמנים להמשיך../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

yifati XD

New member
חח איזה מטומטמת אני ../images/Emo163.gif

זה טמבל חחח לא דביל בגלל הכובע..!

3 דברים:

1. תודה אני יהנה השליחות בפריז ../images/Emo13.gif 2. ליפתי אקס די למה אני דביל../images/Emo35.gif 3. השליחות היא 5 שנים ../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

אבל...

יש לך התחייבות בלילה הלבן.. לא משנה, אני כבר אנהל את המשחק. ../images/Emo140.gifתהנה!../images/Emo140.gif

liaush

New member
../images/Emo4.gif

חמש שנים?.. מה יש לילד בן 12 לנסוע לשליחות ועוד ל5 שנים?.. מה סיימת בית ספר?.. ועוד כשאתה פצוע.. אני מאוד מקווה שלא נראה אותך משוטט באיזה פורומים בזמן ש"לא תהיה כאן" בכל מקרה זה נראה לי קצת הזויי שילד בן 12 נוסע לשליחויות.. ואתה נראה לי שברת כאן את השיא של הפרישות כמעט כל שני וחמישי יש לך משהו חדש שבגללו "אתה פורש" ואז אתה שוב חוזר.. לא שזה מפריע לי , אבל כמה אפשר לפרוש ואז שוב לחזור?.. אני מבינה שהרצון הבלתי נשלט שלך לצומי .. אבל לפחות תתאם עם עצמך גרסאות בן אדם.. אתה לא יכול לפרוש מהפורום כל שני וחמישי לזרוק תירוצים הזויים אבל הסיכוי שמישהו באמת יקנה את זה דיי אפסיים.. ואם אתה רוצה לעזוב את הפורום אתה יכול פשוט להגיד בלי להמציא כל מיני תירוצים. (כך לפחות אני רואה מנקודת המבט שלי) ומצטערת אם אני טועה.. המשך יום נעים.

......

אני מכיר ילד בן 10 שנסע לשליחות. את יודעת, זה לא הוא שקובע אם לנסוע לשליחות או לא. זה ההורים שלו נסועים לשליחות, ולפי איך שאני רואה את זה, הם לא ישאירו את הילד שלהם עם אומנת 5 שנים..

liaush

New member
הייתה חייב להתערב לי בדעה נכון?

גם אם זה נכון אני הבעתי את דעתי בעניין.. לא אמרתי שאני בטוחה בזה אמרתי שככה נראה לי! ההורים לא ישאירו את הילד לבד אבל זה לא הגיוני שהם יפסיקו לילד את הלימודים בגלל העבודה שלהם כי הילד התרגל לבית ספר שלו ולחברים שלו ולעשות את זה לילד זה מעשה אכזרי ואני לא מאמינה שהורים מסוגלים לעשות דבר כזה. ושוב זו דעתי ואם כל הכבוד.. אתה לא יותר בוגר ממנו אז לא ציפיתי לתגובה רצינית בעניין.

.....

למה את רק מחפשת לריב? אני אולי לא יורת בוגר לפי מה שאת אומרת, אבל גם את כמעט על כל הודעה שנייה שאני פותח את רבה איתי. וגם מה שאני אמרתי זו דעתי בלבד. לא אמרתי שאת בטוחה בכל מה שאמרת.

liaush

New member
דווקא לי נראה שאתה זה שמחפש אותי..

ציינתי בהודעה שזו דעתי. לפי מה שאני יודעת ולפי מה שיצא לי לראות אצל אנשים אחרים. שזה לא קורה בדרך כלל.. זה קורה בעיקר קורה כשהילדים הם קטנים ילדים בגילאי שנה שלא התרגלו לארץ. אבל לילד בן 12?.. ככה להוציא אותו מהמסגרת הלימודית.. אתם יודעים בכלל מה זה יעשה לו? מה הסיכויים שהוא יוכל להשלים את כל מה שהוא מפסיד (אם זה באמת המצב). וההודעה שלי לא הייתה על סמך מה שנראה לי.. היא הייתה על סמך מה שקרה במקרים הקודמים שהוא פרש וחזר אני בסך הכל הזכרתי את זה. ואתה יכולת להתחשב בדעתי ולא לנסות להתנשאות מעליי שאתה מבין גדול ושאתה יודע מה עושים במצבים כאלה כי אני בטוחה שאתה לא היית במצב הזה בשביל לדעת. אתה סתם מנסה ליצור עימות וזה דיי מצליח לך וכמו שאתה בטח מכיר אותי אני לא אחת ששומרת דברים בבטן אז יוצא שאני גם עונה.. מה שלא תמיד כיף לשמוע אבל ככה אני..

ליה, להרגיע.

(כמו: מילי, סתמילי.. XD) סתם, אבל באמת. אני אמרתי את דעתי ואת אמרת את דעתך. אני לא מתנשא מעלייך, ות'אמת הגיל לא ממש משנה בפורומים האלה. למשל בפורום אחר שאני נמצא בו, כולם מדברים אל כולם כאל שווים. ולא כל פעם שחושבים שמתנשאים, מזכירים שאתה יותר קטן, וגורמים להרגיש אשם. ובבקשה, אל תגיבי הודעה עוקצנית להודעה הזאת, כי כבר ממש נמאס לי. (רצית שלא נמשור דברים בבטן? סבבה.) באמת שכבר לא בא לי להיות פה יותר. שלא תחשבי, לא רק בגללך, אני לא נותן לך את כל הקרדיט.

liaush

New member
אני לא אגיב בעוקצנות..

האמת שקצת הגזמנו (כולנו). יכול להיות שלא הייתי צריכה להגיד את דעתי בראשמיות כזו. אבל מה הפורום הזה שווה אם לא לשתף אחד את השני בדעה?. אבל לשתף ולהתערב זה 2 דברים שונים זה בדיוק כמו שאתה הייתה כותב את דעתך ואנשים פשוט היו נכנסים בך זה ממש לא נעים כשעושים לך את זה. אני לא רוצה להגיע למצב שאני אהפוך לקוראת סמויה בפורום הזה ושאני לא אוכל לכתוב כאן את הדעות שלי בגלל החששות ממכם.. ואני ממש לא רוצה. מה שאני מבקשת שתכבדו את דעתי ותנסו להבין ולא ישר לשפוט ולהתערב בעוקצניות זה ממש לא נעים וזה גם פוגע כנ"ל לגבי יפעת. אז בוא נסגור את הסיפור הזה וזהו.. אני באמת לא רוצה שתפרוש למרות הכל ../images/Emo10.gif

האמת, מסכים.

באמת הגזמנו. כולנו. לא רק אני, לא רק את, אלא כל מי שהשתתף בדיון הזה. בסך הכל ילד בא להיפרד מאיתנו בצורה יפה. תארו לעצמכם שהוא משתמש במחשב שיש לו במלון, ורואה איזה תגובות הוא מוצא כאן.. ואני מציע (כמו שליה אמרה) שאם אתה לא מסכים, תגיד "אני לא חושב כך" או "אני לא מסכים". ואת ההודעה נרשום בדרך נעימה. ותגובה להודעה גם. והאמת, שגמאני לא רוצה כל כך לפרוש. ../images/Emo13.gif (למרות שחשבתי על כך לא פעם ופעמיםם.. אבל לא חשוב.)

liaush

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

סוף סוף הגעתי לפשרה!!! ולא צריך את הבורר בשביל זה חחחXD

**הגענו** ../images/Emo45.gif

חחחחח סתם, לא כדאי להוביל לעוד וויכוח. מזל שלא עירבנו את הבורר... אם היינו מערבים אותו, אחד מאיתנו היה משלם 25,000$..

yifati XD

New member
את טועה לדעתי

תראי גם 3 האחים שלי לפני שנולדתי נסעו לשליחות עם ההורים לשנתיים כשאח שלי היה כיתה א' אחותי ב' ועוד אחות ה' הם נסעו לארצות הברית חזרו אחרי שנתיים ואז נולדתי=] אבל אם זה נכון לאיפה את נוסע לשליחות? וזאת גם ככה לא אמורה להיות סיבה לפרישה בגלל שאצה יכול להיתחבר מחו"ל

למעלה