לכולם בדחיפות,

yifati XD

New member
...

ואני לא נכנסת לך בדעה פשוט זה ממש לא אכזרי וכן עוזבים בגלל עבודה כי אבא שלי לא יכול פתאום להתפטר מהעבודה אחרי מלא זמן שהוא עובד גם ככה קשה למצוא עבודה והמוןן אנשים עוזבים לחו"ל בגלל העבודה של ההורים שלהם אז חבל שאת מביעה את דעתך בעניין שאת כנראה לא מבינה בוא מספיק. אולי הוא משקר אבל עושים את זה אנשים. זה כמו שעוברים דירה אז עוזבים גם ארץ.. מה לעשות, אולי מבחינת אבא שלי זה היה אכזרי לעזוב את העבודה ולתת לאמא שלי לפרנס רק כדי שהילדים לא יתנתקו מהחברים. ודרך אגב הם היסתדרו מצוין בחו"ל וזה הועיל הרבה בקשר לאנגלית והם לא רצו לחזור אפילו!

liaush

New member
יואו.. אני אמרתי שדברים כאלה לא קורים?

ההפך אמרתי שאני יכולה להבין אותו.. אבל זה לא נראה לי במקרה שלו. תאמיני לי שאני יודעת בדיוק מה זה שליחות אבל זה ממה לא נראה לי המקרה שלו!. אתם יכולים לקרוא לזה חוש שישי או קליטה מהירה של אנשים. אני רק אומרת שמשהו דומה כבר קרה בעבר. ולפרוש כל שני וחמישי בגלל סיבות כאלה ואחרות זה מעורר חשד אני טועה?.

lol280791

New member
את צודקת ../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

אבל לא הבנתי למה אתם בכלל מתערבים בזה? אם הוא מחפש תרוצים בשביל ללכת אז שיילך../images/Emo122.gif הוא כל הזמן מוצא משהו בגלל זה זה גם לא מפתיע אותי. אבל אתם אנשים מאוד תמימים שאתם מאמנים. אבל בלי שום קשר זה העניין שלו שיעשה מה שבא לו ../images/Emo122.gif

liaush

New member
אני יודעת שמצבים כאלה קוראים אבל..

זה לא שהוא בן שנה הוא כבר גדול והוא התרגל לבית ספר שלו ולחברים שלו.. ולעזוב הכל?... לחמש שנים?.. זה לא מסתדר לי.. ושוב אני אומרת זו בסה"כ דעתי וגם אם זה נכון זה משהו מאוד אכזרי לעשות לילד.. סיבה נוספת שבגללה אני לא מאמינה לזה.. זה בגלל שפעם שעברה הוא אמר שהוא פורש בגלל הלימודים ושהוא לא יכול להיות במחשב ומצאנו אותו בפורומים האהבה הראל סקעת ועוד.. אז מה? זה לא נראה כמו תירוץ נוסף?.. תסתכלו על זה בצורה כזו הרי הוא לקח על עצמו את הכי הרבה פעילויות הוא פשוט התעייף ואין לא דרך נעימה לומר שהוא פורש אז הוא ממציא ואני יכולה להבין אותו זה באמת לא נעים.

../images/Emo45.gifמסכימה איתך../images/Emo66.gif

לי זה לא נשמע הגיוני בכלל. אל תיקח על עצמך אחריות עכשיו נהרסו מלא פעילויות

yifati XD

New member
לא נהרס כלום... לא אכפת לי לקחת על עצמי

כמה דברים משלו.. למשל בלילה הלבן...

זה לא הקטע../images/Emo4.gif../images/Emo66.gif

גמאני יכולה לקחת עוד דברים הקטע זה שפה כל פעילות שעושים נהרסת בסוף

lol280791

New member
../images/Emo45.gif איזה קרציות אתם!! איך שלא קוראים לשניכם

חשבתי שהפורום הזה משהו אחר אי אפשר להביע כאן דעה בשקט בלי שיתנפלו עלייך 800 אנשים? טוב שאני לא כותבת כאן הרבה אחרת הייתם מתנפלים גם עליי??? . מגעילים!../images/Emo4.gif וכן גם לי כל זה נראה כמו הרימה של שקרים שמצוצים מהאצבע. לא מאמינה בזה ומה אתם יכולים לעשות!?!!? להתערב?! בואו תנסו! ../images/Emo11.gif ../images/Emo122.gif תפסיקו להתערב בזה כבר חפרתם!

linooy

New member
../images/Emo45.gif צודקת!

זה לא נשמע לי בכלל לא הגיוני כל הסיפור הזה ועוד פחות ממנו שעוזב את הפורום כול שני וחמישי עם תירוץ עלוב וחוזר על תירוץ עלוב עוד פחות!

דייי כבר למה אתם מתערבים??../images/Emo46.gif../images/Emo66.gif

היא בסך הכל אמרה תדעה שלה זכותה המלאה היא דיברה איתו לא איתכם. אני לא מבינה למה צריך לריב זו הדעה שלה ולא משנה מה תכתבו היא לא תשתנה.ואני חושבת שהיא צודקת זה נמאס כבר ואני לא אמינה לזה כל אחד ודעתו. ובזה תם הויכוח.

yifati XD

New member
../images/Emo59.gif

אף אחד לא רב.. ואני לא דיברתי עליו.. פתחנו דיון בכללי וניראה לי שזה בסדר גמור כי יכולים להיות עוד נושאים חוץ ממשחקים... ובפשוט טיפה נעלבתי שהיא אמרה שרק הורים אכזריים עושים את זה כי אבא שלי לא עשה את זה מאכזריות ובטח זה לא היה אכזרי.. זה היה חוסר בררה שתאמיני לי סידר אותנו לחיים.

liaush

New member
אולי לא הייתי אומרת את זה אם לא הייתם מתערבים

לי בדעה=/. וחוץ מזה לא התכוונתי לזה שאבא שנוסע הוא אכזרי. התכוונתי שזה אכזרי לקחת איתם ילד שכבר לא תינוק! כי הילד הזה כבר יתרגל לבית ספר ולחברים החדשים זה לא כמו לקחת תינוק בן שנה! לקחת ילד בן 12 למדינה זרה בלי החברים שלו בלי ההרגלים שלו ועוד ל5 שנים?! ומה עם הבית ספר שלו? אתם יודעים בכלל מה זה היה עושה לילד כזה?. להתנתק ככה מהחיים שלו? לא! אז נראה לכם שאתה יכולים להתערב ככה בדעות שלי ?. ממש ממש לא. לעקיצות של מוגלי אני כבר רגילה הוא דיי מחפש אותי.. אבל ממך קצת התאכזבתי לא היית חייבת לצאת עליי בצורה כזו מגעילה. אז מה אם אמרתי משהו שכיו יכול את לא מסכימה איתו? כל עוד ציינתי שזו דעתי אני לא חושבת שיש למישהו להתערב לי בדעה! אני לא חייבת לכם דין וחשבון זה מה שאני חושבת וכך אני גם אחשוב! ולמזלי אני ממש לא היחידה. אז אם יש לכם בעיה אם זה תשמרו אותה לעצמכם!. אבל זהו אין טעם להמשיך בשיחה הזו כבר הבהרנו את הכל..

yifati XD

New member
טוב משהו אחרון

לא יצאתי עליך.. אני לקחתי את זה בתור דיון. אה ושאלת מה אם הבית ספר אז הולכים לבית ספר בחו"ל --------------סוף---------------

../images/Emo98.gif אולי די כבר../images/Emo70.gif

אנשים אני אשכרה השקעתי את הנשמה בפורום זה בחודשיים האחרונים והוא היה לפחות הכל בשבילי ויום שישי (יום אחרי המסיבת סיום שלי) אני עוזב את הפורום בקטנה את תפוז בקטנה את הבית בקטנה את העיר בקטנה אבל אני גם עוזב את הארץ ובמקום לגרום לי לטוס מכאן עם הרגשה טובה אתם לא סומכים עליי ואומרים שאני משקר ואתם מוזמנים לראות שגם מפרומים אחרים שאני נמצא בהם כמו האלופה וורד פלדמן כתבתי שאני טס אתם יודעים מה עזבו... חשבתי שיש כאן אנשים בוגרים שיתנו לי הרגשה טובה יום נעים ../images/Emo140.gif וליוש ממך באמת שהתאכזבתי../images/Emo70.gif ../images/Emo201.gif

למעלה