לכולם להכנס!!!

ברודי

New member
ביטר סוויט עוד הרבה זמן...

עוד 7 פרקים למעשה... כי זה רק אחרי שהופ גדלה ואז הורגת את סולן... בכל אופן, התיאוריה שלי, המון אנשים לא יאהבו אותה בכלל אז ננסה למתן אותה... בקטע אחרי שגבריאל הורגת את הכוהנת המטומטמת הזאתי ואז המעגל של הכוהנים סוגר עליה, אנחנו רואים את זינה מדברת עם בודסיאה (שדומה למיניה בצורה מדהימה) מה שלמעשה קורה בזמן הזה לדעתי זה שגבריאל נאנסת (אוי אני מצטערת על הקטע הזה אבל זה רק דעה) ע"י הטמבל המעצבן ההוא. מה שמסביר למה היא כ"כ הרוסה כשזינה באה, כאילו נכון שזה בגלל שהיא רצחה את הכוהנת אבל... לא יודעת... קצת יותר מדי הלם לדעתי. בקיצור זינה קולטת מה שקרה ואנחנו רואים אותה הורגת את הטמבל ההוא, בינתיים לגבריאל קורה את הקטע עם האש, ולפי דעתי לא זה מה שהכניס אותה להריון אלא זה רק מה שגרם לילד(ה) של גבריאל לקבל את הכוחות המיוחדים שאנחנו יודעים שיש להופ. מה שמסביר למה גבריאל לא הייתה מוכנה להרוג את הופ, כי הופ אנושית וגבריאל פחדה שאולי היא לא באמת רעה, ובכל זאת עדיין לא סותר את העובדה שהיא הבת של דייהוק. ככה שהתאורייה נכנסת לא רע. ומאחר וזאת סידרת טלויזיה ובזמן שהמצלמה לא מצלמת, או מצלמת קטע אחר, מותר לדמיין מה קרה באותו זמן במקום אחר.. הרשתי לעצמי קצת להתחרפן... רק דבר אחד יכול לדפוק את התאורייה וזה אם באחד הפרקים הבאים זינה וגבריאל מדברות בינהם ושוללות לחלוטין כל אפשרות כזאת.

shanyz

New member
מממ דווקא תאוריה נחמדה:)

ברור שלא נחמד אם גבריאל נאנסה, אבל דווקה זה די הגיוני שיכול להיות שדבר כזה קרה... אבל היא הייתה אומרת לזינה שהיא רצחה וגם נאנסה.. היא לא הייתה רק אומרת שהיא רצחה, לא? בכל מקרה, דווקא זה יכול להיות, כאילו יש סיכוי שזה קרה, למרות שבעקרון כולם יודעים שזה לא קרה..(כי אז היו מזכירים מתישהו את זה בסדרה לא?) בכל מקרה, אני לא שונאת את התאוריה! =)

gabrielle

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ברודי

New member
ושוב- ברור שאני אטעה בתמונה

כי למה שאני אשים תמונה נכונה?!

shanyz

New member
אהה..אוקי:)

אז עכשיו יש לך הזדמנות לשמור תמונות שאנחנו שמים פה... (אם אנשים ישימו...) האמ האמ... =)

ברודי

New member
חחח לא..לא...

יש לי מספיק איזה 400 מגה עם תמונות סירטונים ושאר ירקות בדיוק מה שחסר לי, למלא מגות פנויות באנשים שאני שונאת...

shanyz

New member
אממ יש משהו בדברייך

אבל חייבים שיהיו קצת אנשים שנואים:) קצת... רק לזכור איך הם נראים.. את קליסטו ואלטי יש לך? או שגם לא? הכל רק רק רק גבריאל, זינה, ארס, וורג'יל? מה עם איב/ליביה, ג'וקסר, אוטוליקס, האמזונות, המשפחה של גבי, של זינה, הרומאים, בוריאס, דרקו, אפרידיטה ובלה בלה בלה? אין לך אף אחד מהם? =S

ברודי

New member
רוצה לשמוע משהוא שממש יחרפן אותך?

גם זינה אין לי. רק כשהיא עם גבריאל או תמונות יפות שלה בצורה יוצאת דופן (כן כן אני יודעת... כל התמונות שלה כאלה..) יש לי תמונה אחת של- ארס, וירגיל, ליביה, ותאמיני או לא- ארגו (אחת שממש אהבתי) הי, יש לי הרבה הופ

shanyz

New member
../images/Emo163.gifממממממממההה????../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

באמת חירפנת אותי!!!!!!!!!!!11 אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך רק תמונות יוצאות דופן של זינה!?!?!?!?!?!?! ממהה?????????? דווקה אצלי רוב התמונות זה זינה! אחר כך גבריאל.. אחר כך זינה וגבריאל ואחר כך זינה וארס אני חושבת, וכל עוד מלא דברים! אני בשוקקקק אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה יש לך תמונה אחת של ארס!?!?! יווו את ממש מפחידה! חההה=))) סתם סתם...=) אבל משהו בהחלט מוזר מתרחש אצלך במחשב..!! =))

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo24.gif

ברודי את אהבת חיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח * מרוצה *

shanyz

New member
אפילו לא זינה וארס!?!?!?!?!

זהו אני שמה תמונה ואני מחייייייבת אותך לשמור אותה!!!!!!!!1 שמעת!?!?!!? =))) חייבים שיהיה במחשב תמונה של זוג מושלם!!! חייביייייים!!!!!! את חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברודי

New member
וואלה אותה יש לי!!!!

שמרתי אותה פעם מישהוא מהפורום שם ואהבתי!!! ואמממ... יש לי כמה של זינה אל תביני לא נכון... רק..פחות ב...צורה משמעותית...

ברודי

New member
אמממ...אהההה...אופס?!

קבלי תמונה במתנה של זינה בהרקולס (רואה, יש לי כמה כאלה)

shanyz

New member
אוו...תמונה יפה:)

מממ שימי כמה תמונות של זינה.. אמרת ששי לך רק יוצאות דופן, אז אני רוצה לראות מה זה יוצא דופן בשבילך:) שימי בבקשה!!!!!!! =)

ברודי

New member
אמממ... לא כדאי.

כל התמונות שיש לי הם תמונות שכבר נחרשו בפורום הזה רק אולי האלה מהרקולס הם היחידות שהם מיוחדות משהוא. וגם אם לדוגמא אני מחפשת להוכיח משהוא מפרק או כשאני מדברת על משהוא בדר"כ אני מחפשת תמונה מהפרק שמתאימה לי ואז אין לי כוח למחוק..

shanyz

New member
אממ יש משהו בדברייך

אבל חייבים שיהיו קצת אנשים שנואים:) קצת... רק לזכור איך הם נראים.. את קליסטו ואלטי יש לך? או שגם לא? הכל רק רק רק גבריאל, זינה, ארס, וורג´יל? מה עם איב/ליביה, ג´וקסר, אוטוליקס, האמזונות, המשפחה של גבי, של זינה, הרומאים, בוריאס, דרקו, אפרידיטה ובלה בלה בלה? אין לך אף אחד מהם? =S

למעלה