לכולם, סיפור אהבה יוצא דופן [מוקדש במיוחד לאלה שאוהבים לבכות

SupermanZW

Well-known member
אני בטוח שלא

למרות שאיני יודע את זהותם. אלי צפון היה הרבה יותר ציני מנחמן, יש להם דעות קרובות מאוד אבל אופן ההתבטאות שלהם שונה באופן בולט.

Feanor75

New member
עוד לא ברור

אולי בינתיים הוא התיישב בדעתו ונעשה נינוח יותר ופחות ציני.
&nbsp
או שאתה צודק ואני חייב לשניהם התנצלות.

157cm

New member
אולי? בטוח

למה שבחורה יפה כמוהה תרצה לצאת עם נכה?
נינה כל הסיבות:
1. כמו שהגופיף השמיימי טען, יש לו כסף, נכסים, סטטוס היא מחכה שהוא ימות או בינתיים מנצלת אותו. ברור כשמש שהיא יוצאת במקביל עם גבר בריא שמסוגל לספק אותה מינית.

2. היא לסבית מוסבית, לא רוצה שידעו. עשתה איתו עסקה. כאילו הם זוג, שידעו שיש לה מישהו ולא יגלו את הנטיה המינית שלה. ברור שגבר בריא לא היה משחק איתה במשחק שלה, נכה כן. שידעו שגם לו יש בת זוג והוא לא מסכן.

3. אפילו, לא הסתכלתי עד הסוף. הגעתי לרגע ששניהם מודים שהם יוטוברים. שניהם עושים כסף מסיפור שהמציאו, כי תמיד יש אנשים שמתים להאמין בלא יאמן וצופים בהם. מניע כלכלי. אין בינהם כלום.

4. ההורים שלו שכרו אותה בהון בלי שהוא ידע, בימו את הפגישה שלהם לפרטי פרטים. כאילו בת זוג מושכרת, בשביל שהוא לא ירגיש מסתכן ולא ירצה להתאבד מבדידות.

5. היא חולת איידס והוא יודע זאת, מנסה להידבק ממנה ולמות בדרך כזאת (נמנע לקחת תרופות).

SupermanZW

Well-known member
אפשרות 3 היא כנראה האמת

זה לא שולל את האפשרויות האחרות (בנוסף לאפשרות 3), אבל ברור שאהבה אינה המניע.

lEchoesl

New member
יואו איזה קודרים אתם. למה אתם פשוט לא יכולים לפרגן? יש גברים

סוחפים בלי קשר לכולם. ניק וויצ'יץ אחד כזה. יש לו אישה ואפילו ילד!!!

Astroo

New member
יכול להיות שזה אמיתי ויכול להיות שלא

אפילו אם זה אמיתי זה כל כך נדיר כמו לזכות בלוטו. לכן אין שום טעם להסיק מזה מסקנות.

157cm

New member
אם וויצי'ץ לא היה מתפרסם הוא בהחלט היה סוחף את אישתו

לאוקיינוס השקט
הוא מסכן שמצא נחמה בדת. כמו שאמרתי, אנשים אוהבים להאמין בלא יאמן. אוהבים לבכות בהרצאות של נכים ולצאת בהרגשה של מסוגלות, שזאת אשלייה כמובן. אגב, זה קורה רק בהרצאות של נכים פיזית, יש אפס סבלנות לנכים בנפש. בסך הכל מה שנתן להם את תחושת המסוגלות זה הכסף. הם נולדו למשפחות אמידות. מעניים אם ניק היה ניק אם היה נולד בניגריה או באיזה כפר אלכוהוליסטי ברוסיה.

SupermanZW

Well-known member
במקרה שלו אני מצדיק את מציאת

הנחמה בדת. עדיף מלרחם על עצמו או להתאבד. במצב אומלל כל כך שאין לו מזור מוטב להתנחם באשליה.

SupermanZW

Well-known member
האם היית מוכנה להתחלף איתו ליום אחד?

אני אפילו לדקה לא הייתי מוכן.

lEchoesl

New member
חחחחחח הזויה. נפלתי מכיסא כשקראתי את סיבה מספר 5. מאיפה

את מביאה את השטויות האלה?

157cm

New member
זה כבר לא מצחיק

היכרתי מישהי, שהייתה מאושפזת איתי לפני שנתיים במחלקה סגורה, שהכירה דרך קבוצה בפייסבוק, חולה איידס מדרום אמריקה ונסעה לקיים יחסים איתו בשביל להידבק באיידס בכוונת תחילה. מה שמצחיק שהיא הייתה כמעט בת 60. כנראה שזה גיל המעבר. יש קבוצות באינטרנט למעוניינים להידבקות באיידס. True story.

סיפורי סינדרלה אינם מייצגים

פעם ביקשו ממני לכתוב טור על תעשיית השידוכים, אז קראתי כמה מאמרים מדעיים לגבי התאמה בין בני זוג. באופן כללי, חיסרון בולט אמור להיות מאוזן ע"י יתרון בולט. כגון, "הוא קשיש, אבל מיליונר", "הוא מכוער, אבל הוא אנציקלופדיה מהלכת". באחד המקרים מצאו יחס כמעט ליניארי בין היקף הכרס של הבחור למצב העו"ש בבנק שבגינו הבחורה הייתה מסכימה לצאת איתו

ככה שבאופן כללי, לסיפור על נכה שהתחתן עם בריאה וכיו"ב יש ערך רגשי, אך לא סטטיסטי.

Astroo

New member
זה אולי עובד בחברה החרדית אבל לא בעולם הדייטינג החילוני

לא יעזור שום חשבון שמן בבנק. מי שמקבל את כל הבחורות השוות הם גברים נאים, חצופים ובעלי לשון חלקלקה, אפילו אם הם תפרנים. חייב שתי תכונות מבין השלוש: מראה חיצוני, חוצפה ויכולת דיבור. בישראל גם רצוי לא להיות רוסי או כל מהגר מהסוג הזה.

lEchoesl

New member
WTF????? אישה שרוצה ילדים ומשפחה כן חשוב לה מה יכולת

ההשתכרות של הגבר שלה. בשלב הרציני דיבורים לא מענייני אף אחת.

SupermanZW

Well-known member
לא כל אחת

יש נשים שזה לא מעניין אותן, אבל זה לא אומר שכדאי לגבר לבחור בהן. יש להן בדרך כלל "Side effects" שלרוב הגברים יהיה קשה להתמודד איתם. זו אחת הסיבות העיקריות שלנשים מוצלחות מאוד לעיתים קשה יותר למצוא בן זוג מתאים מלנשים שהשיגו הרבה פחות בחייהן.

שלא אובן לא נכון, אני לא מצדיק את התופעה, רק אומר שהיא נובעת מסדר עדיפויות פגום גם של הנשים וגם של הגברים. הSide effects גם הם ניתנים למניעה ונובעים בעיקר מאימוץ קודים מקולקלים מהחברה הסובבת.

Astroo

New member
בשלב הרציני, כלומר גיל 30+

כלומר, מי שאיננו בעל שתיים מתוך שלוש התכונות שפירטתי, דינו להתנזר מתשומת לב של המין השני עד גיל 30+ עד שאיזו אשה בגיל העמידה תחליט למנותו למפרנס שלה.

lEchoesl

New member
זה דיון שמראש ששני הצדדים מרגישים שהם יוצאים מקופחים

יש מלא בנות שמחפשות זוגיות, ואם תשאל אותן גם הן יגידו לך שהגברים ברננים. הרבה גברים פשוט לא רוצים להתפשר על משהו ממוצע, זאת די עובדה ויש לי מלא מכרות שאין להן חבר. אי אפשר לבוא ולהגיד שרק הבנים מקופחים.

למעלה