חשבתי שהגבתי
C Coo¢k£i ²°°² New member 1/1/03 #24 15 משתתפים ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif אז סבבה עוד לא נתחיל עם המשחק כי יש עוד מיני דברים בפורום וגם אני צריכה לחשוב על זה בדייקנות רבה אוררררררררררררררררר אני מצפה ממך להשתתף . וגם ממך ( הכוונה לכולם )
15 משתתפים ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif אז סבבה עוד לא נתחיל עם המשחק כי יש עוד מיני דברים בפורום וגם אני צריכה לחשוב על זה בדייקנות רבה אוררררררררררררררררר אני מצפה ממך להשתתף . וגם ממך ( הכוונה לכולם )
S SupeR BayB New member 1/1/03 #25 עומר גם אני!!!!! אני לא הייתי פה איזה מלא זמן ועומר את יודעת למה... ולא ראיתי ת´שרשור... אז עומר גם אני
עומר גם אני!!!!! אני לא הייתי פה איזה מלא זמן ועומר את יודעת למה... ולא ראיתי ת´שרשור... אז עומר גם אני
C Coo¢k£i ²°°² New member 1/1/03 #27 אורו´ש וחן ../images/Emo70.gif אין בעיות ../images/Emo187.gif אז יש 17 משתתפים נווווווו ... בואו נגיע ל - 20 חחח שנגיע ל-20 אני אתחיל לחשוב ברצינות רבה על המשחק ולא סתם יעלה לעצמי רעיונות לראש אממ ... עומר וילד את משתתפת ואותו דבר להילולית גם את משתתפת נכון מותק
אורו´ש וחן ../images/Emo70.gif אין בעיות ../images/Emo187.gif אז יש 17 משתתפים נווווווו ... בואו נגיע ל - 20 חחח שנגיע ל-20 אני אתחיל לחשוב ברצינות רבה על המשחק ולא סתם יעלה לעצמי רעיונות לראש אממ ... עומר וילד את משתתפת ואותו דבר להילולית גם את משתתפת נכון מותק
C Coo¢k£i ²°°² New member 1/1/03 #28 ../images/Emo187.gif ההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההה
C Coo¢k£i ²°°² New member 1/1/03 #29 זה לא הוקפץ ../images/Emo10.gif ../images/Emo187.gif נסיון מס´ II - הקפצה ההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההה
זה לא הוקפץ ../images/Emo10.gif ../images/Emo187.gif נסיון מס´ II - הקפצה ההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההה
C Coo¢k£i ²°°² New member 2/1/03 #30 הקפצה../images/Emo187.gif ההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההה
R ruth yehuda New member 2/1/03 #31 הקפצה נסיון הההההההההההההההקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההה