לכולם!!!!!!!!!

ח ו ס ה

New member
לכולם!!!!!!!!!

יש לי מנוי לראש 1 ולא קיבלתי שום גיליון עם שום דבר שקשור לתאומות!!!!! למה???????????????????? תגיבו!!!! תודה...

motib4

New member
הגיליון יוצא ב-5/9.

כפי שידוע לי. אולם בגיליון בנוכחי יש עמו עם הודעה על ה"ספיישל" שיהיה.

מחרררר אני מקבלת ראש 1 !! ../images/Emo9.gif

יעעעע מצאתי עכשיו כתבה שיש לי כבר איזה שנה שנתיים.. על הסידרה צער גידול בנות.. עם תמונות מעודכנות של כל אחד ששיחק שם (טופ.. לפני שנה-שנתיים זה היה מעודכן
) .. ומה כל אחד עשה מאז פול האוס.. וכו´ וכו´ וכו´
.. cool כבר שנייים אני מחפשת את זה

איזה שווה!

אני גם מנויה לראש 1 ואני אקבל מחר את הגליון (הללויה!) וגם יש לי ילדה חדשה בכיתה שגם מנויה לראש 1 וגם למעריב לנוער *איכס!* אז ביקשתי ממנה שתביא לי את המוסף.... או יה...

תכנסו!!

מי שאמר שזה לא הגיוני שזה יצא הגיליון עם הפוסטרים הוא טועה בגדול כי אני קניתי אותו היום והוא מהמם!!! ולובה אולסן תודה על התמונות למרות שאני כבר מכירה אותם! פשוט חשבתי שיש לך מהסרט "כשברומא" טוב בכל מקרה תודה

אני מצאתי

עוד המון המון תמונות מאחורי הקלעים של הסדרה "מזל תאומות" ואם את רוצה אז אני ישלח לך לאימייל או אי סי קיו ודרך אגב יש לי את התמונה הזאת של התאומות מהסרט כשברומא באיכות טובה יותר

Er0ZeR

New member
בבקשה

תוסיפי אותי לאיסיקיו שלך ....אני לא בודק פה הרבה הודעות אני רוצה שתשלחי לי תתמונות מאחורי הקלעים האיסיקיו שלי זה: 167851419 אני כמעט כל הזמן ביאיסיקיו הרוב ב (AWAY) אז כשאת מוסיפה תכתבי לי הודעה שאנ יאראה שהוספת... ואם אני אוואי תחכי שאני אחזור ונדבר יאללה ביי

ואאאאאאוווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

היום מנויי העיתון ´´ראש אחד מקבלים אותו, אז אני לא מנויה אבל ילדה אחת חמודה מכיתה החדשה שלי כן, ואחרי שהיא עשתה את הטרויה היא נתנה לי את כל המוסף!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחינם! אז רציתי להגיד שזה מוסף מ-ה-מ-ם יש שם מליון פוסטרים ומלא תמונות וטרוויה ומלא דברים יוווו החדר שלי הולך להיות אולסני.. עכשיו הבעיה היא ש..יש כמה פוסטרים שהם דו צדדים... אז אני קונה עוד אחד כאילו עוד עיתון כן כן זה יראה לכם אולי מצחיק אבל אלה פוסטרים יפים ואני לא רוצה שלא יהיה לי אותם אז ככה אני גם יקנה דיסני...למי שלא מנוי-יש לך למה לצפות, ובגדול..

כן...אבל

כן אבל חבל כי אני לא יודעת איך לסרוק לבד והסורק במחשב של אבא שלי, ואבא שלי יגיע רק ב6 בערך ואולי אז אני יסרוק.....

doosie

New member
אני אסרוק ...

ברגע שהעיתון ייצא לחנויות, כי אני לא מנויה... אני אעלה את התמונות כאן, ואח"כ מי שלא יספיק לראות את זה כאן, זה יהיה גם באתר שלנו (עם דנה ומוטי).

באטרקאפ

New member
הבהרה...

העיתון יצא לחנויות אתמול!!! אני קניתי אותו אתמול!! אני לא יודעת מה איתכם אבל אתם לא יכולים להגיד שהוא לא יצא לחנויות כי לי כבר יש אותו מאתמול מחנות...

טוב יאללה...

אני הולכת לתלות את הפוסטרים(!!!!!!!!) *לא מתלהבת* *רצה לחדר* *מפנה מקום* *תולה פוסטרים* *מתעלפת* **מהחום**

mk ash

New member
אני הכנתי ונתתי את התמונות למוסף!!!

ומי שלא מאמין יכול לפתוח את העיתון בדף הראשון שך העובדות ובסוף כתוב בלבן "השתתפה בהכנת המוסף: ארבל אברמוב" ואני זאת ארבל אברמוב כשההיתי במשרדים של ראש 1 הם נתנו לי לשמוע את הקול של רוברט תורן ושמעתי שהוא מוכן להביא את קו האופנה לישראל!!!!! אך זה יקח עוד זמן....

באמת????????

באמת שמעת את רוברט תורן
????????????????????????????????????????? והיית במשרדים של ראש 1??????????????????????????????????????? תני הוכחה שאת זאת ארבל אברמוב!!!!!!!!!

mandy

New member
המוסף היה ממש פצצה ../images/Emo59.gif אבל,

שמתם תמונות של התאומות כשהיו בנות 13-14 ואנחנו רוצים לראות תמונות עכשוויות!! חוץ מזה, כל הכבוד
שעשו מוסף על התאומות המדהימות כי הגיע הזמן שכולם יראו שמישל גדלה...
אני ממש רוצה שהקו אופנה שלהן יגיע כי ראיתי אותו באינטרנט וגם האיפור ממש מדליק חבל על הזמן
אז רוצים לשלוח הרבה מכתבים למי שדיברת איתו? ככה שיראו שיש ביקוש רב! לא??
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

heart breaker

New member
היי גם אני קיבלתי!

המוסף מגניב.. התמונות יפות! אבל העיתון עצמו הוא הקטע הכי שווה..

יש ליייייייייי

את העיתון עם הפוסטרים יש שמה גם חידון אבל יש שמה 1-2 שאלות שהם פיספסו והתץשובות לא נכונות בכל מיקרה הפוסטרים מדהימים שווה קנייה

למעלה