לכולם!!!!!!!!!

omer wild

New member
חברה שלי אמרה לי ש...

שיש לה את העיתון כי היא מנוייה...והיא אמרה שיש שם מלא פוסטרים וטריוויה
ואחרי זה היא אמרה "אבל עשיתי אותה כי השתעממתי"...וזה קצת באס אותי ! טוב לא נורא...
לפחות היא תביא לי את כל הפוסטרים

נחמד...

אהבתי מאוד את המוסף!!! אבל הפוסטרים הם דיי ישנים... בכל אופן- אני כבר מחכה לכתבת השער!!!

PURPLE CHICKEN

New member
לי יש!!!

מוסף שווה! אבל הפוסטרים הם של תמונות די ישנות! ולדעתי הם היו צריכים להוסיף גם איזה כתבה עליהן! אבל גם זה טוב! :) מאוד טוב אפילו!

איזה יופי

כמה שאני יותר אוהבת את מעריב לנוער- למעירב לנוער יש מה לילמוד מהן בקטע של התאומות

ChEnmka

New member
שנה מדהימה לכולם!!!!!!!../images/Emo24.gif

שיהיה לכולכם שנה מדהימה וכייפית!!! עם המון חברים חברות אהבה הצלחות.... ועם המון מרי קייט ואשלי... סתתם.... חג שמח....... חג שמח....... חג מדהים!!!!!

אני שונאת מעריב לנוער זה...

עיתון מטומטם שכל הזמן יורד על התאומות והיה לי מנוי ועוד לפני שראש 1 עשה דברים על התאומות אני תמיד אהבתי יותר ראש 1 אהבתי יותר את הכתבות הבדיחות המוספים ומזל שהחלפתי מנוי לראש 1

Alexis14

New member
קניתי ראש1

וזה ממש מעצבן כי הם שמו פוסטרים משני הצדדים ואז זו דילמה [URL='http://'] רצינית [/URL] איזה צד לתלות! יש פוסטר אחד שיש לי כבר מעולמו של דיסני אז זה פותר לי דילמה אחת, אבל השאר
בעיה... אוף! מה לעשות? עצות בבקשה... והחידון די טיפשי... יש קטעים טיפשיים, נגיד ´איפה התאומות מפגינות את יכולות הריקוד והשירה שלהן?´ או משהו כזה והאפשרויות- ´1)דוסון קריק 2)המופע של מרי קייט ואשלי 3)אין להן כשרונות כאלה 4)צער גידול בנות´ וזה לא ´המופע של מרי קייט ואשלי´- הם מתכוונים ל´אתם מוזמנים...´ בטח... ויש מקומות שהם קוראים לזה ככה ויש מקומות שקוראים לזה ככה... ובכלליות מעריב לנוער פי אלף... אבל שם לא מפרסמים כלום *טוב* על התאומות...

אני...

מנויה לראש 1 ובגלל שהפוסטרים הם משני הצדדים (זה באמת מעצבן
) אז אני פשוט גם אקנה את העיתון ואז יהיה לי את כל הפוסטרים... מישהו יכול לשים פה את התמונה שיש בעולמו של דיסני?

האמת היא

שאמא שלי לא ממש מרוצה מזה שאני אתלה פוסטרים על הקירות אבל... היא תתגבר על זה........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח

לי פשוט לא נונתים פשוט מאוד לא ואפילו לא לנסות לשאול חחחח חפיף, עוד שנתיים בת 18 חכו מה אני יעשה בחדר

doosie

New member
אני...

בחדר הקודם שלי היו לי טונה תמונות על הקיר, אבל אחרי שעברתי חדר, לא רציתי שוב לתלות (חוץ מזה שזה קילף את הקיר, לא ממש בא לי כבר לתלות את הפוסטרים שלהן בחדר...) אני מניחה שאני כבר לא מעריצה אותן כמו פעם... אבל אני מחבבת אותן מאוד!
הן ממש חמודות!

דוסי

אני המומה מעצמך טאת לא מעריצה את התאומות? פעם היה לך אתר פצצה עליהן והכל זה ממש חבל שאת לא מעריצה אותן יותר הן כאלה מקסימוצת אבל שיהיה...

Alexis14

New member
אני תולה על הארון וכאלה, ואז זה לא

מקלף את הקיר. וגם חברה שלי מנוייה לראש1 אולי יא תביא לי את הפוסטרים, ואני קניתי עיתון אחד... והתמונה שיש בעולמו של דיסני
או משהו דומה, מהסדרה של הבגדים האלה. יש את זה גם בראש1 יש שם גם בקטן את התמונה עם החולצות של אנגליה ועוד תמונה
לא זוכרת איזה...

doosie

New member
מרי-קייט הפצצה...

נכון שאמרתי שאני לא מעריצה אותן אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותן! ובקרוב יהיה לנו (לי, לדנה ולמוטי) שוב אתר פ33ה!

doosie

New member
אל תידאגי נועה... ../images/Emo13.gif

לא תיצטרכי לחכות הרבה זמן!

למעלה