לכולם!

shanyz

New member
לכולם!

היי יש פתאום הרבה אנשים שחזרו ושאני לא מכירה ואני אשמח אם אולי הם יוכלו להציג את עצמם כדי שנאי אכיר=) אני שני, ואני הצטרפתי לא מזמן.... ובקשר לפרק שהיה היום בסטאר.. היה פרק ממש יפה, אהבתי. ממש שנאתי את אלטי בפרק הזה! היא כזאת רעה! וג´וקסר גם קצת עצבן, התפקיד שכאילו הוא גילם פה. וזינה וגבריאל, אין מה להגיד, כמו תמיד, הם שיחקו ממש יפה, והקטעיםש להם ביחד היו ממש יפים, וזהו, היה פרק ממש יפה לדעתי!

ToastHead

New member
בקשר לפרק

היי גם ראיתי ממש עכשיו את הפרק.. ולדעתי הייה ממש יפה שסוף סוף נתנו לג´וקסר תפקיד לא קומי.. הוא הייה רציני סוף סוף, למרות שגם הפעם זינה טיפה זלללה בו.. ואני אשמח אם יסבירו לי.. זינה וגבראיל הן לא זוג או משהו כזה נכון? כשהן אומרות אחת לשנייה שהן אוהבות אחת את השנייה זה בצורה אפלתונית נכון?

ענבר1

New member
אוייי למה אתה נכנס חחח

אז ככה...בקיצור בקיצור כול אחד מפרש את היחסים שלהן איך שהוא רוצה\מעדיף\נוח לו אני רואה אותן בטוח החברות הכי טובות... לא יותר מזה

ToastHead

New member
רק רציתי להיות בטוח

אוקיי תודה =) רק רציתי להיות סגור על העניין. ואישית זו גם המסקנה שאני בערך הגעתי אליה. רק רציתי לשמוע עוד דעות בנושא.. =)

gabrielle

New member
גם אני רוצה אותן בתור חברות...

ולא יותר... אבל החברות שלהן זה בליגה אחרת... נכון- זה אכן פרק יפיפה.

gabrielle

New member
חחחחחח רוצה...../images/Emo9.gif

התכוונתי... טוב נו אתם יודעים למה התכוונתי..

shanyz

New member
גם אני רואה אותן כחברות טובות

אני לא רואה אותן כזוג אני רואה את זינה וארס כזוג=)

Dafi the Mighty

New member
עדיין באשליות ענבר, הא?

shanyz

New member
חחהה לא את!!!

האנשים שלא היו פה הרבה זמן ופתאום חזרו ושלא יצא לי להכיר אותם! אני רוצה להכיר את כולם:)

ענבר1

New member
אני ענבר..נעים מאוד....ודפי...

אני לא באשליות....חומצזה כבר דיברנו על זה שאת יכולה לקבל את גוקסר אז מה הבעיה?

stephanie w:p

New member
../images/Emo36.gifהיי אני סטפני../images/Emo26.gif

מי שמכיר אותי יכול להפסיק לקרוא כאן ומי שלא ורוצה אז שימשיך אני סטפני ליבזון אני גרה בתל אביב אני עוד 4 חודשים בת 16 ואני לומדת בכיתה י´ בתיכון חדש (תל אביב), אני אוהבת ללמוד הסטוריה וכלכלה. אני רואה זינה בערך מ1996 אבל התחלתי להעריץ את זינה בערך ב-97-98. כחלק מהערצה שלי לזינה אני קונה כל דבר שקשור לסידרה שאני רואה והקיר שלי בחדר כבר לא נשאר קיר הוא מלא תמונות של זינה בכל הגדלים ומכל הסוגים, כשאני ימצא אני יצרף תמונה. בעתיד אני מקווה ל
לניו זילנד ו..זהו נראה לי אם יש עוד משהו שתרצו לדעת תשאלו. אהה ו... זה אחלה פורום כשמתחילים להכנס אז אי אפשר להפסיק אז תזהרו...!!!
ברוכים הבאים כל החדשים

BUG LOVE

New member
היי אני ירדן

ואני לא יודעת איך אני רואה את זינה וגבריאל יש פרקים שאני בטוחה שהן זוג ויש פרקים שאני ממש לא חושבת כך אבל אני ממש אוהבת את זינה וארס יחד הוא כל כך חמוד למרות שאין לי בעיה עם זה שגבריאל וזינה יהיו זוג כמו שכבר אמרו פה כל אחד רואה את זה אחרת

milford

New member
ואני

ליאת וגרה בגוש דן ונסעתי בדיוק לפני שנה לניו זילנד וסיפרתי כאן, בפורום הזה, על כמה מהחוויות שלי משם. ואני רואה את התכנית מהעונה השלישית וכמובן שדאגתי לראות את הסדרה מהעונה הראשונה ורק את הפרק הראשון לא יוצא לי לתפוס ולראות וחבל אבל אשאר בחיים

shanyz

New member
היי ענבר סטפני ירדן וליאת!

לליאת, יש לך יומולדת היום? אם כן אז מזל טוב!!!! אממ גם אני התחלתי לראות קבוע את התוכנית רק לפני איזה שנה וגם מאמצע התוכנית, אבל בעזרת ביפ (ומזל שהוא קיים!) אני השלמתי את החסר:) ועדיין משלימה... ואיזה כיף לך שהיית בניו זילנד!! אני אשמח מאוד מאדו לשמוע על החוויות שלך משם ואיך היה, יש לך גם אולי תמונות? הנה האי סי קיו שלי, אני אשמח אם נוכל דלבר באיי סי קיו וגם לשאר האנשים שהכרתי, אני אשמח לדבר איתכם גם אז הנה: 49723806! צ´או=)

milford

New member
לשני וענבר

כן היה לי אתמול יום הולדת וזהו כעת צריך לחכות עוד שנה ליום ההולדת הבא ותודה על האיחולים

למעלה