לכולם!

shanyz

New member
אופס! עדיין,עדיף מאוחר מאשר בכלל

לא=) המון המון מזל טוב!

milford

New member
קישור לסיפורים שספרתי

אני שולחת אליך קישור לסיפורים שספרתי על הטיול שלי בני זילנד לפני שנה בדיוק - אז חגגתי את יום ההולדת שלי בכרייסטצ´רץ´ באי הדרומי שהיה המקום שממנו התחלתי את הטיול - אם הקישור לא יעבוד אז תחפשי בארכיון בתחילת דצמבר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/ForumPage.asp? id=175&firstmsg=20

shanyz

New member
שיו!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שונאת את אלטי!!! מיכלי אל תקחי את זה אישית, אבל אני פשוט לא סובלת אותה!!!! ראיתי עכשיו שוב את הפרק בסטאר וורלד, והיא פשוט כל כך עצבנה אותי! הצחוק המטומטם הזה שלה!! ואיזה מסכנה זינה!! כשהעלו את הצלב והוא כזה נפל לתוך הבור, אאוצ´ זה נראה כ-ל- כ-ך- כואב!! ואיזה מסכנה הייתה גבריאל=( היה ממש עצוב בכל מיני קטעים שלהם ביחד.. והיה קטע ממש מרגש לדעתי לקראת הסוך כשהן היו בתא בכלא....כשבאו לקחת את זינה לצליבה.. ועוד משהו, ממש לא הבנתי את הקטע שבסוך הפרק.. הם היו ממש אדישות כאלה! ממש גבריאל,ממש לא מתאים לה. הייתי בטוחה שהם כזה יתחבקו, ויתלהבו שהן חזרו לעולם הרגיל, אבל הן היו נרוא אדישות וזה גם קצת עצבן אותי... אבל ממש אהבתי את הפרק הזה... אדם, מה שזינה לבשה, עם החזיה הזאת כשהיא הורידה את הגלימה שלה ונתנה לגבריאל כזה.. אז...אמממ..זה היה ממש מזעזע (מה שהיא לבשה)! וגם התסרוקת..! =) חחהה

gabrielle

New member
שתיהן מהממות בפרק הזה...

אבל ברצינות, ממש ממש מדהימות. בנוגע לסוף... לדעתי זה היה מין ציניות כזאת של " נו טוב, עוד פעם כמעט מתנו ועכשיו הכל בסדר לא צריך לעשות מזה ביג דיל .. " אבל אני טיפוס קיצ´י הייתי מעדיפה את הסוף המרגש...

shanyz

New member
גם אני...=)

אני אוהבת כשהן ציניות אחת כלפי השניה אבל בצורה מצחיקה ואוהבת כזאת=) כאילו כשהן יורדות אחת על השניה בצחוק... אבל לא כמו בפרק הזה כשהן כזה היו ממש ממש אדישות.. =S

shanyz

New member
קבלי תמונה דומה אבל לא בדיוק

איזה תמונה יפה!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
אהה..

מצטערת אבל אני חייבת לשים עוד תמוה מ-ז-ה יפה! =)

shanyz

New member
כשהיא רצה? הא? מתי?

בקטע כשהיא רצה לגבריאל ותוםסת אותה? לזה התכוונת? אממ, איכס! הצחוק שלה מרושע ואכזרי! =)

shiri_b

New member
שגבריאל במין טראנס

כזה והיא רצה מסביב וזינה מנסה להגיד לה להפסיק. אהבתי את איך שהיא רצה מסביב.

shanyz

New member
אהה...

בקטע הזה רק אהבתי את הקטע כזה שזינה אומרת לה: אלטיייי....!! חחה =) שיוווו איזה פרק יפה! וכשהחצים פגעו בזינה, היא היתה כזאת מסכנה... וכשהיא וגבריאל דיברנו בבית כלא.. יוווו, בכיתי קצת:) זינה היתה כזאת חסרת אונים...!!

*זינה*

New member
לדעתי...

אלטי הפגינה בפרק יכולות כושר מדהימות... היא רצה ממש מהר...
בפעם הראשונה שזה שודר, מישהו כאן כתב: "אלטי רצה ממש מהר בפרק היום" ומאז בכל פעם שאני רואה את הפרק הזה אני נקרעת מצחוק בקטעים שהיא דופקת ספרינטים...
מה עוד? משחק מעולה של קלייר... כמובן, של לוסי ורנה, לדעתי אין עליהן, אבל זה לא חדש – בפרק הזה שמתי
במיוחד לקלייר... ז"א – היא תמיד משחקת מצויין, אבל הפעם זה... *וואו*!!
למרות שאני מעדיפה את ה"אלטי קול" שלה, ומי שהיה בכנס בלונדון בטח יזכר ויבין... ויצחק...
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

shanyz

New member
אבל היא רצה רק פעמיים...

לא יותר מזה.... נכון? אני לא כל כך התלהבתי מהקטע של הריצות.. אני לא מבינה מה כולם מתחלהבים מזה?:) חהה

למעלה