לכולם

לברק...../images/Emo26.gif

פליז תשלח לי בבקשה במסנג'ר את החלק שצילמת אתמול בקייסריה אני מתה לראות את זה... המסנג'ר שלי הוא:[email protected] שרית חדד המלכה של העולם אין עליה היא הגדולה מכולן....

tamam44

New member
לכולם

אם מישהו יכול להכניס תמונה של היומן משנה שעברה 2003-2004 אני אודה לו מאוד.. אני צריך פשוט תמונה של היומן ...

tamam44

New member
תודה רבה באמת ...

אני שואל שאלה ואתם מעבירים נושא ... דבר ראשון הקלטת שלי נשברה והיא אצל הצלם הוא מתקן לי אותה דבר שני גם המצלמה לא בסדר ....

לברק סליחה..

אני מצתאר אן לי תמונה של היומן ואני לא יודע למה ההודעה שלי הופיעה מתחת להודעה שלך. אז אן לך כלום מקיסריה? אמרתה שיש לך 4 דקות. אם יש לך אז בבקשההה תשלך לי!!

Music4Life

New member
Ohhh Danielle ../images/Emo36.gif

I think you have found a good partner here
I am an english freak I have NONE whatso ever problems to speak english with you So let's try this, and hopefully no one will get mad at me It's nice that u are in New York....so you are a Sarit Hadad fan Very cool to know. So sonce when do u live there? It'd be nice to corespond with you here, or on p messages but we can write here meanwhile, until some will kick our asses No kidding....it's ok for now

Its nice to meet you Niva

Im Daniel(its hard to know) and i really love Sarit Hadad. I know how the forums work and soon they will get mad at us. O well. I'm from New York and I've lived here forever. My dad is Israeli so we visit Israel every summer if we can. Its really nice to know some other people speak english around here. I'm very jealous of all of you who went to Ceasaria (how was it?!)and get to see all her other concerts. But its ok since I have four of her DVDs and all her cds! So its very nice to meet you and i hope we can talk here for a while. It would really be nice

Nicol1991

New member
מצא מין את מינו חחחחחחחחחח

חלאס ספיק אינגליש,מילא אני מבינה את מה שדניאל רושם באנגלית אבל את ניבה איי נוט מבינה סואו פליז דברו בעברית חחח

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ניקול מדברת חצי עברית חצי אנגלית לא החליטה עוד מה בא לה
חחחחחחח

Nicol1991

New member
חח זה כדי שדניאל יבין חחחחח

הלו מור מזמן איי נוט שמעתי ממך...סורי שאני נוט כל יו ב3-4 נדבר בטל טומורו אוקיי? חחח

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחח

בואנה ניקול בסוף רק בגללך אני אדע אנגלית חחחח וגמני לא שמעתי ממך מזמן ואל תשאלי מה קרה המס' שלך נמחק לי מהפלא'...מחר תקשרי אליי בצהריים ואני אשמור אותו שוב חחחח

Nicol1991

New member
וואט

חח כפי שאתם רואים אנלא גוד באינגליש סואו אני ספיק עברית בלבד

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

יווו ניקולל איזה מצחיקהה אתת עם האנגלית שלך... אממ ומה עשיתי? באתי להתקשר אלייך ובטעות מחקתי אותו חחחח... אההה ומחר אני בחולון, ובין 3 ל-4 אל תתקשרי כי אני לא בבית תקשרי לפני חחחח...סבבה?? חחחחח

Nicol1991

New member
טוב שנזכרת להגיב

חצי שעה אני מחכה שתיכתבי משו...דיס איז ממש לא ביוטפול שהלכת ואפילו לא אמרת לאן יו גואינג...

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחח

הייתי בסלון שיחקתי טאקי ואכלתי עם דודה שלי בגלל זה לא עניתי לך..הבנת??...סורי...

למעלה