לכולם,

Ergil

New member
לכולם,

הייתי שמח לקבל המלצות לספרי פנטזיה, בניגוד למד"ב. אני באופן כללי נוטה למד"ב ורוב הזמן אין לי מושג על מה אתם מדברים פה. שמות סופרים יתקבלו בברכה.

דרגורן

New member
איזה תחום אתה אוהב?

הומור? אפל/גוטי? סבוך? זה יעזור בשביל לתת תשובות...

snift

New member
סופרים

מרגרט וייז וטרייסי היקמן. ג´ק צוקר טרי פרצאט ניל "האליל" גיימן. ז´ילאז´ני אס"ק

ygantman

New member
וכמובן....... ../images/Emo39.gif

Ann McCaffry(אין מה לעשות אני תקוע עים הסופרת הזו) Gari Garison

snift

New member
כעיקרון סידרת פרן

היא מד"ב. ואני חושב שהפעם בוג´י תסכים איתי. אם כי היא עלולה שלא שני דברים אסור לנסות לנחש : 1. את קץ העולם 2. מחשבותיה של בוג´י

ygantman

New member
נו בסדר ../images/Emo39.gif

אבל אים להיתיחס לשלושת הספרים הראשונים ו לשלושת הספרים על ה SUNGER MENOLI זה עדיין פנטסי או שלא :-}?

snift

New member
לא לחלוטין

גם במעוף הדרקון (שנראה לי שהוא היחידי שתורגם לעיברית) יש מספר איזכורים קטנים למוצא הדרקונים - ז"א מהונדסים גנטית.

ygantman

New member
אבל עדיין סדרה מעולה! ../images/Emo39.gif

תרגמו באמת רק ספר אחד וגם את THE RUNNERS OF PERN שבא בתוך האוסף LEGENDS (יש ספרים מסדרות אחרות שגם תורגמו) בSINGER OF PERN אין שום איזכורים לזה.....אבל מצד אחר זה ספר לקוראים יותר צעירים.

snift

New member
על פי הקבלה

אסור לחשב את קיצו של העולם, משום שזה מזרז אותו, או משהו כזה. חוץ מזה - תמיד אפשר לריב עם בוג´י - ואז זה באמת הקץ.

preacher

New member
Ivanova. Ivanove is GOD

ואם זה היה מספיק טוב בשבילה, זה מספיק טוב בשבילך!

Boojie

New member
בדיוק.

ואגב, איבנובה, מעצם היותה יהודיה, היתה מונותאיסטית. לפיכך, כמובן שמבחינתה היה רק God אחד. אני, מעצם היותי וורלונית בהשקפותי, פוליתאיסטית באבוהא, ולפיכך ההבחנה חשובה. נא לא להתווכח על זה, אני יודעת יותר טוב.

blackwolf

New member
אם זה מזרז את סוף העולם,

אזי החישוב לא נכון. על מנת לחשב את תאריכו המדוייק של סוף העולם צריך להכניס את גורם הזירוז. זה אומר שתאריכו של סוף העולם כל הזמן מתקדם. משמע, העולם צריך להעלם עכשיו. * נשאב אל תוך הכלום *

Boojie

New member
סדרת פרן היא אכן מד"ב,

כפי שטענתי באותות ובמופתים בהודעה קודמת בנושא, וזה כולל את *כל* הספרים בה. מה שכן - חובב פנטזיה עשוי בהחלט לאהוב את סדרת פרן, כי היא עושה שימוש בחומרים המקובלים בפנטזיה - סביבה פאודלית, אנשים בעלי כוחות מיוחדים, אנשים בעלי גורלות מיוחדים, וכמובן... דרקונים.

אני מנחש שאת עולה מבריה"מ לשעבר?

רק לצורך רפרנס, בארץ מקובל לקרוא לסופר בשם אותו הוא חותם על ספריו hari harison או בעברית הארי האריסון. אגב למה כל הרוסים קוראים לו גארי? זה סוג של קונספירציה חדשה? ואן מקקפרי כתבה גם פנטזיה, ולא מעט. פרן אינה חלק מזה.

למעלה