לכול הגולשים שמדברים על קובי פרץ

sarabary

New member
לכול הגולשים שמדברים על קובי פרץ

אני מעריצה מספר אחת של קובי לא מפסידה אף הופעה וקובי זוכר אותי וכול הזמן אומר שלום ומדגיש שיר ואני מאחלת לו בהצלחה עם ענבל שרק יעלה ויצליח הרבה אושר וכול הקנאים שימשכו להתפוצץ שרה בר יוסף מעריצה שרופה

הוא נחמד בגלל שאת כוסית זה הכל

אין סיבה אחרת הבן אדם חולה מין לא משנה לא נשואות אלמנות גרושות . הוא התחיל עם אשתו של אחי בפנים שלו עד שכמעט אחי פירק לו את הצורה . קובי סה''כ גימיק חולף הרי מוסיקאי הוא לא . הוא לא כותב לא מלחין דבר שיפגע בו המון בהמשך הדרך סתם בובה של גימיק שצריכה לשחק משחק של כוכב הוליוודי . שכח מאיפה הוא הגיע .

Puskas

New member
מחזק ומתקן קצת

זה שהוא לא יוצר זה לא מה שיעצור אותו..גם אייל גולן לא כותב או מלחין וגם ישי לוי לא וגם זוהר ארגוב לא היה יוצר..והם כולם במעמד של מלך.. העניין הוא אחר..לקובי פרץ אין קול יפה במיוחד..יש לו קול בינוני מינוס ואין בו שום דבר שגורם לך להתלהב ולהגיד "מה לכל הרוחות זה היה?? מה זה היכולת הנדירה הזאת??" הרי לאייל גולן יש עליות אדירות בקול צלול ויש לו יכולת להרעיד ולרגש.. משה פרץ הוא בעל העליות הכי מטורפות שיש בז'אנר עמיר בניון מרעיד,יש לו מינעד מטורף! ועליות של חמור! וטונים אדירים! רון שובל יודע להרעיד יותר טוב מכולם זוהר ידע לסלסל.. מבין ת'עניין? בסוף ימאס מלהיטים ואנשים יחפשו את החידוש,את האיכות,את הדבר הזה שיעיד שקובי פרץ הוא לא סתם זמר להיטים או איזה גימיק..הם ירצו משהו שיראה שקובי הוא זמר רציני שמעורב ביצירה ובבחירת השירים שלו..ואת זה אין לקובי.. לכן אני נותן לקובי אולי עוד אלבום אחד שיתפוס חזק וזהו..זה יהיה הסוף מבחינתו..משם תתחיל ירידה ואני מאמין שעוד 4-5 שנים קובי פרץ כבר יהיה סתם עוד זמר מהשורה..וכל המעריצים המזויפים שלו שלא מבינים שיט במוזיקה יעברו להעריץ איזה גימיק חדש..

אל תשווה בכלל אייל גולן זה מלך אמיתי

כי הוא בן אנושי בחיים לא תשמע אותו משתחצן ומדבר שטוית על אורגיות בראיונות כמו קובי המטומטם . קובי פרץ כרגע הוא הזמר הכי פופולארי במדינה אין ספק בכלל אבל בזמן האחרון אני ממש שונא אותו בגלל השטוית והחומרנות שהוא מדבר בכל ריאיון . ולגבי רון שובל הוא זמר טוב אבל הוא בליגה של פיני חדד -נתי לוי -לידור יוספי-רגב הוד-אבי סינוואני-ליאור פרחי. זמרים מצוינים אבל מה לעשות לא כוכבים ופופולאריים כמו אייל גולן .

Puskas

New member
לאאא

רון שובל מבחינת יכולת קולית הרבה מעל סינוואני,נתי לוי,חדד,רגב הוד ויוספי.. הוא רמה אחרת.. והוא אחד הגדולים של הז'אנר בעשור האחרון..הוא מוכשר בטירוף! אבל אין ספק שאייל גולן הוא הגדול בהיסטוריה של הז'אנר בלי שום ספק.

BeitarMilhama

New member
אני מציע לכם לשמוע

את הדיסק הראשון של ישי לוי-חפלה עם בן מוש.. אז בימים של שנות השמונים שלא היו את כל האפקטים המשוכללים של האולפנים שיכולים לתקן טעויות בקול ולשפר את הקולות בצורה כזאת,שזמר שמופיע בהופעה חיה נשמע שונה לחלוטין מאיך שהוא נשמע כשהוא הקליט... ואז תגידו למי היו,(לצערנו הסמים הרסו לו את הקול) היכולות הווקאליות המדהימות ביותר מבין זמרי המזרחית.

Puskas

New member
אולי הייתי מסכים איתך..

אם לא הייתי שומע את משה פרץ בהופעה חיה ואת אייל גולן בהופעה חיה ואת רון שובל בהופעה חיה.. אבל שמעתי..והם נשמעים כמו בדיסק וגם שלומי שבת אותו סיפור.. ועמיר בניון אין ספק בכלל שהוא לא מתקן בעיות בקול..אין דבר כזה אצל זמר כזה.. אבל ישי בלי שום ספק הוא בין 10 הקולות הטובים ביותר שהיו ועדיין קיימים בז'אנר.

BeitarMilhama

New member
אם כבר אז סגיב כהן שהוא פשוט

יוצר מחונן..גם זמר וגם כותב אחד הגדולים של הדור הנוכחי..

Puskas

New member
חח עליו בטח שלא צריך לספר לי

אני שומע אותו כבר 4 שנים ויש לי את שני האלבומים שלו מקוריים וכמובן שירים שלא יצאו באלבומים בינתיים. יש לו קול רך ונעים עם יכולת עליה מצוינת ויש לו יכולת יצירה נפלאה! הוא משלב ג'אז וישראלי מתון וכל מיני סגנונות וזה ברור מאוד שהוא מוכשר ברמות וכמובן המילים שלו זה דבר אש! פשוט מרגש! הוא באמת אחד המוכשרים.. ובכלל לדעתי עשרת הקולות היפים של המזרחית בכל הזמנים זה: אייל גולן רון שובל סגיב כהן משה פרץ יוסי אזולאי (נגיד שהוא קצת מזרחית חח) שלומי שבת ישי לוי עמיר בניון ניסו סימן טוב אבי בניון (רק למקרה שיוסי אזולאי לא נחשב לדעתכם אז שיהיה עשר בכל זאת חח) איציק שמלי זה הגדולים לדעתי וחלקם גם יוצרים מוכשרים (סגיב,שמלי,עמיר בניון,ניסו) וחלקם סתם זמרים עם קול זהב שמבצעים הכי יפה שאפשר את מה שכותבים ומלחינים להם.

סטאר 26

New member
הגדולים של הז'אנר לדעתי הם בפנים

הגדולים של הז'אנר אלו . אייל גולן ישי לוי עופר לוי איציק קלה שלומי שבת חיים משה עמיר בניון זהבה בן שרית חדד. אח''כ באים כל הילדים שבקושי הוציאו תקליט כמו משה פרץ סגיב כהן איציק שמלי שעוד לא עשו כלום במוסיקה

Ran Bimba

New member
עשרת הקולות שלי

1. עמיר בניון 2. שלומי שבת 3. איציק שמלי 4. אייל גולן 5. משה פרץ 6. יואב יצחק 7. אבי בניון 8. קובי פרץ 9. סגיב כהן 10. גד אלבז

Puskas

New member
וואי! גדי אלבז..

שכחתי ממנו לגמריי..גם כן תותח על!

עופר לוי מכניס את כולם בכיס קטן

מי זה הליצנים האלה אבי בניון סגיב כהן תגידו אתם עושים צחוק . בארץ יש ארבעה קולות מדהימים מהזמרים זה עופר לוי שכולם צריכים לבוא אליו לקורסים לשירה . אייל גולן ישי לוי ועמיר בניון כל השאר זה קולות טובים אבל לא כמו הארבעה האלו שציינתי . מהזמרות זה שני קולות מדהימים זהבה בן ושרית חדד . קובי פרץ עלייק

בכי דיכאון אבל מיליון מעריצים .ומי זה הליצנים

עופר לוי זה זמר תופעה הוא לא עוד זמר דיכאון כמו אבי ביטר או משה כהן או זמר חולף כמו קובי פרץ .עופר זה קונצנזוס זמר שהתקשורת לא ידעה איך לאכול אותו מצד אחד זמר דיכאוני אבל מצד שני זמר עם אהדה וההערכה עצומה של הז'אנר . יש לו שירים סוף הדרך וקול אלוהי . באמת מי זה הזמרים שאתם רושמים כקול גדול תגידו אתם עושים צחוק יש כאן 7 קולות של זמרים שבחיים לא יהיו וזה בדוק. אייל גולן . ישי לוי. חיים משה. עופר לוי. איציק קלה. עמיר בניון. זהבה בן. שרית חדד . כל השאר בינוניים ונחמדים לא יותר .

Puskas

New member
למה מי זאת שרית חדד???

סתם בובה של גואטה עם קול בינוני! כשיהיה לה את הקול של עופרה חזה אז נדבר או את של זהבה בן או אפילו את של מאיה אברהם

בואנה אתה ממש בדיחה PUSKAS

אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק להגיד מי זו שרית חדד צריך להיות ילד בן 13 אנטי מוסיקה ובטח בלי הרבה מושג בהבנה של מוסיקה . אז ככה בוא אני אגיד לך מי שרית חדד נתחיל בהישגים קודם שלה . 1. ייצגה את ישראל בכבוד באירוויזיון 2. מילאה את קיסריה כבר בגיל 20 חלומו של כל אומן להגיע לשם. ונציין שהיא הזמרת המיזרחית היחידה שהגיעה לשם 3. היא מוסיקאית בחסד כותבת מלחינה ומתופפת . 4 .היא רק בת 30 ומאחוריה כבר 14 אלבומים . עם להיטים סוף הדרך שכל זמרת הייתה רוצה הייתי בגן עדן .שמע ישראל . ועוד.... לגבי 3 הזמרות האחרות שציינת מיותר לציין באיזה מעמד הן נמצאות ובאיזה מעמד שרית חדד רק זה יענה לך על התשובה ומי זו מאיה אברהם בדיוק . בקיצור לך תעריץ זמרים וזמרות שלא עשו כלום במוסיקה כמו שגיב כהן ומאיה אברהם .

עזוב את פושקש אתה לא קולט אין לו מושג

שימשיך להעריץ את מאיה אברהם זמרת הליוי או שגיב כהן הכוכב הגדול נטול הלהיטים שעוד לא עשה כלום במוסיקה. תקשיב טוב עוד 100 שנה לא תהיה לנו זמרת כמו שרית חדד זמרת עם קול נדיר .כל המזלזלים בה זה קנאים כרוניים שלא יודעים לקבל את הצלחתה . זהבה בן דיכאונית שהייתה מתה להגיע לחצי ממה ששרית חדד עשתה . מאיה אברהם בחיים לא תצליח לשחזר בחיים את הצלחתה של שרית גם אם תיולד עוד 250 פעם אז די לדבר שטוית של תינוקות .

למעלה