לכול הגולשים שמדברים על קובי פרץ

צודק שרית חדד זמרת עם קול נדיר.

ובחיים לא שמעתי שלעשות שינוי בסגנון זה רע. (מה גם שיש לה באלבום האחרון שירים מזרחיים)

עזוב את הפוסקס הזה אתה לא קולט אין לו מושג

שימשיך להעריץ את מאיה אברהם זמרת הליוי או שגיב כהן הכוכב הגדול נטול הלהיטים שעוד לא עשה כלום במוסיקה. תקשיב טוב עוד 100 שנה לא תהיה לנו זמרת כמו שרית חדד זמרת עם קול נדיר .כל המזלזלים בה זה קנאים כרוניים שלא יודעים לקבל את הצלחתה . זהבה בן דיכאונית שהייתה מתה להגיע לחצי ממה ששרית חדד עשתה . מאיה אברהם בחיים לא תצליח לשחזר בחיים את הצלחתה של שרית גם אם תיולד עוד 250 פעם אז די לדבר שטוית של תינוקות

Puskas

New member
תשובה בחלקים

". ייצגה את ישראל בכבוד באירוויזיון " אז מה? גם שירי מיימון יצגה בכבוד וגם דנה אינטרנשיונל למען השם! והיא זכתה..זה ממש לא מדד כי זו תחרות פופ זולה.. "מילאה את קיסריה כבר בגיל 20 חלומו של כל אומן להגיע לשם. ונציין שהיא הזמרת המיזרחית היחידה שהגיעה לשם " סבבה גם שלומי ארצי מילא..וגם שלום חנוך ועוד כל מיני כאלה..זה גם לא מדד כי כמו שאמרתי זה שיש לה הרבה מעריצים זה לא תמיד מעיד שהיא איכותית או טובה..זה סתם מעיד שהיא עברה במכונת שיווק משומנת היטב.. "היא מוסיקאית בחסד כותבת מלחינה ומתופפת" אה וואלה? ובגלל זה היא לקחה זמרים ישראלים כמו טל שגב שבכלל לא קשור למזרחית כדי לעשות לה את האלבום האחרון? בגלל זה כל האלבומים שלה מאז הפרסום זה לחנים ומילים של אחרים? תעשה לי טובה..יוצרת היא בטח לא..וזה טיעון מאוד רע שלך.. "היא רק בת 30 ומאחוריה כבר 14 אלבומים . עם להיטים סוף הדרך שכל זמרת הייתה רוצה הייתי בגן עדן .שמע ישראל . ועוד.... " מסכים שהשירים שציינת הם מצוינים אבל מתוך 14 אלבומים יש לה כמה אנדרגראונד רציני שזה שירים שאף אחד לא מכיר ויודע מה? זה לא מדד..אבל שמעתי כמה ישנים שלה וזה לא מציאה בכלל.. "לגבי 3 הזמרות האחרות שציינת מיותר לציין באיזה מעמד הן נמצאות ובאיזה מעמד שרית חדד רק זה יענה לך על התשובה" מה אתה עושה צחוק??? לעופרה חזה יש מעמד יותר גבוה ממה שיהיה לשרית כל החיים שלה..שמעת פעם את לאורך הים?? תשמע איזה קול איזה צלול,איזה עליות,איזה יכולת..מה אתה משווה בכלל זמרת שהיא אגדה במוזיקה הישראלית לשרית חדד?? וזהבה בן?? אין מה להשוות את הקול בכלל..שאל כל אחד והוא יגיד לך שהקול של זהבה לא רואה את של שרית..תשמע את המנעד ואת הסלסול ואת העליות ותבין.. ולגבי מאיה אברהם..יודע מה? נגיד שהיא ושרית אותה רמה.. אבל יש לך גם את מרגול שלא רואה את הקול של שרית..קול עמוק וחזק ועליות אדירות.. אל תדבר באוויר..כי אתה ממש מעליב את האינטלגנציה שלי ושל כולם כשאתה אומר ששרית יותר גדולה ויותר מוכשרת מזהבה ועופרה..אל תיהיה מצחיק..

מי זו שרית חדד?

הזמרת הכי מצליחה בישראל, אף אחת לא יכולה עליה, כל אלבום מוכר פלטינה, אל תדבר שטויות.

Ran Bimba

New member
נו היא מסחרה..בובה של סוכן..איך היא לא תצליח?

השירים שלה מתחנפים והיא נהיית גרועה משיר לשיר... אני מת כבר שיתעלמו ממנה והמזעזוע היא תחזור לאיך שהיא הייתה בעבר. מגעילה כזו.

כן בגלל זה אתה אוהב חצי מהאלבום...

שרית חדד שינתה סגנון כי השירים הקודמים כבר המאיסו את עצמם על הקהל ועובדה שהזמרים שנתקעו באותו סגנון לא מצליחים. עובדה שהזמרים היחידים שמצליחים שקשורים לז'אנר זה בועז שרעבי (אם את עדיין אוהבת אותי זה לא מזרחית), אייל גולן (אם יש גן עדן ומציאות אחרת זה לא מזרחית) ועידן יניב (את יפה זה לא מזרחית, חושב עליה זה מזרחית לייט אבל לעידן יש קול מזרחי), כל מי שנתקע באותו סגנון כבר לא שומעים אותו ולא שומעים עליו ועובדה שהאלבום האחרון של זהבה נכשל. שרית חדד היא זמרת מצויינת, הכי טובה והכי מצליחה בארץ שמעדנת את הסגנון מאלבום לאלבום ולא נתקעת מאחור.

Puskas

New member
עופר לוי זה דיכאון...

יש לו קול עמוק אבל לא מרשים כמו של אלה שציינתי שלהם יש יכולות הרבה יותר טובות.. עופר לוי הוא פשוט להיט כמו קובי פרץ...

אין לכם מושג במוסיקה זה הכל

קול לא מרשים חחח .להיט כמו קובי פרץ לידיעתך עופר זמר מעל 20 שנה ויש לו קהל פי 200 יותר משל הזמרים שאתם מעריכים כמו משה פרץ או סגיב כהן הכלומניק . עופר לוי זה מלך כל הזמרים שציינתם כאן היו רוצים חצי מהמעריצים וההערכה שיש לעופר לוי .

עופר לוי זה זמר קונצנזוס במוסיקה

אייל גולן עופר לוי ישי לוי חיים משה עמיר בניון זהבה בן שרית חדד אלו הקולות הגדולים של הזמר המיזרחי . מי שחושב אחרת אין לו פשוט הבנה במוסיקה . כי רון שובל משה פרץ שגיב כהן לא עולים כאן על אף אחד מהרשימה הזו . הם מעריצים של כל אחד מהרשימה כאן ובטוח גם יודו בזה שהם לא מגיעים לרמה שלהם.

מי זה שגיב כהן בכלל מה הוא עשה

איזה להיט יש לו בדיוק חוץ מחכי עוד רגע . כותב גדול זמר גדול מה הוא עשה מה הקבלות שלו בדיוק במוסיקה .

Puskas

New member
קודם כל זה סגיב ולא שגיב

דבר שני תשמע את היצירות שלו ותבין.. אתה בכלל מעריץ של להיטים ומחליט מי יותר טוב לפי כמות מעריצים.. אז כל ויכוח איתך יהיה מיותר וחסר טעם גם ככה.. אז אני לא ינסה בכלל להסביר..

אנשים אוהבים קבלות .ושמעתי אותו גם ולא נפלתי

איך אפשר לשמוע אם לא משמיעים אותו הרי אם זה היה משהו טוב זה היה מושמע קהל אוהב לשמוע דברים טובים וקליטים לאוו דוקא להיטים הרי סתם לא נוצר להיט אף אחד לא יודע שזה יהיה להיט חשבת על זה בכלל. ולסגיב כהן אין כרגע משהו ייחודי שמעתי המון מיצורתיו ולא נפלתי מרגליי . חוץ מחכי עוד רגע אין לו משהו מיוחד אה והחידוש לישקף גם יפה . שמעתי את התגשמי לי שיר בינוני את מעבר למסך הדואט עם לירן טל שנכשל . וכל השאר זה קווארים שהוא עשה לבועז וזוהר אז מה אתה רוצה בדיוק . ומאיה אברהם היא זמרת ישראלית בכלל ולא מיזרחית לא הכלים ולא הקול שלה בשיר מיזרחי.

Puskas

New member
משמיעים איפה?

סגיב כהן מושמע יותר מעופר לוי בערוץ 24 ולגבי רדיו..אתה יודע יפה מאוד שזמרים מזרחיים שהם לא אייל גולן לא מגיעים לרדיו לתחנות הגדולות..

אייל גולן -ישי לוי-ועופר לוי שלושת הקינגים .

אין מה לעשות אלו התותחים ביותר זמרים שיש להם עדר מעריצים זמרים שנהיו קונצנזוס במוסיקה . למרו שיש עוד גדולים זמרים מצוינים כמו שלומי שבת איציק קלה .

לא מסכים איתך לגבי רון שובל .

יש לו קול יפה נכון אין מה להגיד אבל הוא בליגה הזאת עם רגב הוד שאל תזלזל בו הוא הביא את בתלם האוהבים והתינשאי לי ועוד להיטים שהפכו את המדינה . על סינוואני חתומה מחרוזת מחייה המתים עדים לנו . נתי לוי ופיני חדד צמא לאהבה. איתך מרגיש לבד. אוהב אבל מציאותי .נתי כתב המון להיטים הרבה יותר מרון שובל . רון שובל מלא שנים בזמר ויש לו רק שני להיטים מסובבת ולפעמים אין לו מניירות של כוכב .

סטאר 26

New member
עולם יפה צודק בהחלט .

רון שובל לא זמר סוחף ולכן הוא בליגה של שאר הזמרים . אי אפשר להזכיר אותו באותה נשימה עם הגדולים עופר לוי ישי לוי אייל גולן איציק קלה שלומי שבת חיים משה שהם רמה אחת למעלה בזכות המון המון להיטים שהוציאו במהלך הקריירה לרון אין מספיק להיטים .

Puskas

New member
שמע..

לרון שובל יש קול הרבה יותר צלול ומרגש מרגב הוד שלטעמי הוא סתם זמר בינוני.. יש לו קול צווחני קצת..(לא קיצוני כמו הכלום הזה עידן יניב אבל עדיין..) לדעתי מבחינת להיטים רגה הוד ופיני חדד מעל רון שובל אבל מבחינת יכולת ווקלית שובל לוקח..

Ran Bimba

New member
עוד פעם יש פה את אותו אחד שכותב מכמה ניקים?

פאק אני חשבתי שנגמרה התופעה הזו

למעלה