לכול הזבלים!!

bad goat

New member
חחחח

זה היה טובבב אורי! טוב, יש לי משו קטן להגיד בתור אחת שתמיד בודקת את הפורום ולא כותבת. אז ככה, בזמן האחרון הרמה פה ממש ירדה...ואני פה כבר יותר מ4 חודשים. זה קרה במיוחד בגלל הריבים השטותיים שלכם ובגלל החוסר סבלנות של רובכם. לא כולם יודעים לשרשר ולא כולם יודעים כל דבר קטן על גרין דיי. (סביר להניח שמישהו יתעצבן בגלל ששרשרתי בצורה לא נכונה או לא קשורה אליו ולכן- סליחה). בכל מקרה, תפסיקו עם זה...בבקשה...זה אחלה פורום עם הרבה פוטנציאל. ולחאן2005, די. פשוט די. אם אנשים כמו אורי טורחים ללכת ולחפש תמונות במיוחד בשבילך ובמיוחד בשביל להבהיר לך שאת מגזימה ועוברת את הגבול- מן הראוי שתקחי את זה לתשומת ליבך ותשני את מה שאת עושה לצורה בה כל חברי הפורום יוכלו להינות מנוכחותך...בואי נגיד את זה בצורה הכי פשוטה: כרגע את 100% לא רצויה פה. ולכל החברה שדווקא יצא לי להינות מהנוכחות שלהם פה ותרמו לי ידע על גרין דיי..תודה

ADCMAN

New member
הזדהי בשמך הפרטי, שם משפחתך

ואם את בצבא, אז גם מספר אישי oi oi oi

bad goat

New member
לא בצבא

אבל אתה מוזמן להמציא לי מספר אישי. ו...אתה לא מכיר אותי. אז זה לא מידע חיוני Oi גם לך :)

כמה סטוקרי מצידך...oO../images/Emo163.gif

אבל סבבה.

®NuLy®

New member
שהיא לא## ../images/Emo122.gif

אני נדבקת בטימטום שלה!!!!!!! ללללללללללללאאאאאאאאאאא טיחף עני החטוב בשגיהוט חטיו

bad goat

New member
אם היא לא מבינה אנגלית...

אז אני בטוחה שאח שלה (שסובל המון) יסביר לה. בכל מקרה, תעזבו אותה...לאט לאט היא תרגע ותבין שזה פורום ולא חגיגת פקאצות.

HAN2005

New member
אל תאשימי אותי בטימטום שלך

תאשימי את ההורים שלך!

את לא מתכוונת לשנות את הגישה שלך

נכון? אמרתי לך תתחילי לכתוב הודעות עם תוכן ותפסיקי לדבר שטויות! ולמקרה שלא הבנת אני אדבר אליך בשפה שתביני י! אר סווווווווווווווו נוט מושי אז כאילו כזה שיואו לכי תחפשי פורומים של ביריטונש המאמוש כי פה לייק אף אחד לא סובל אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 #$^$&*)&%$###$%%$^$%*^%#$#%@^%%#&^%*@#%%$*&^)%%%&$* הבנת?

רונוש3

New member
טחח הדיון הזה בין המצחיקים../images/Emo3.gif

ולהן...(או אחך שלא קואים לך
) אולי כדאי שתלכי.. אני במקומך ממש לא הייתי מרגישה רצויה תיראי כולם שונאים אותך ואת עדיין נישארת?... מה איך לך מה לעשות??... פשוט לכי מכאן ותפסיקי להציק!!

Moran Beep

New member
זה הדיון הכי מפגר שקראתי

"והמגעיל שלך... אלא אם כן יש לך דברים חכמים לומר... שזה אומר לא לומר את התיאורים החיצוניים או סתם לא נחוצים על בילי(או כל אחד אחר מהלהקה). כי מן הסתם זה פורום גרין דיי, לא פורום אופנה או דוגמנים או כל דבר אחר. פורום שאמורים לדבר בו עם אנשים אחרים מאותו תחום עניין והתחום העניין פה זה המוזיקה ולא המראה החיצוני!" בקשר להודעה הזאת אני חושבת שהוא/היא צודקים כי מה שמעניין בגרין דיי זה המוזיקה ולא משנה אם בילי הוא גבר או גבר גבר חח כיאלו למי איכפת מזה בכלל?

למעלה