לכול המגיבים!!!!!

אפרתוש22

New member
לכול המגיבים!!!!!

אני נדהמת פה מכמות ההודעות הנאצה לגבי המתנחלים, ואני חייבת לומר שאתם אנשים שונאים את עצמכם בגלל זה אתם לא מסוגלים לאהוב אחרים, קודם כול שתידעו שאת המעט שהמתנחלים עשו את לא תעשו כל החיים שלכם, אלו אנשים שהקריבו את עצמם את דמם שלהם ושל ילדיהם למדינה ולכם פרזיטים שכמותם תוכלו לרשום ולחגוג על הדם והנפש שלהם שעכשיו נפגע, במקום שתתמכו בהם ותחבקו אותם ותקבלו אותם בזרעות פתוחות לחברה שלו יש אנשים עושים הסתות ורושמים תגובות מגעילות, תחשבו שנית לגבי כול התגובות פה הם בני אדם, אנשים בדיוק כמו כולנו ויהודים יש להם לב ועכשיו הם איבדו את בתיהם. אנחנו צריכים להתאחד ולסלק את כול אויבנו ושונאנו....

eretzisroel

New member
אני מרחם עליהם. מה הם יגידו לנכדים

שלהם מתי שישאלו מה הם עשו למנוע הקמת מדינת הטרור שהשמידה רבבות יהודים בארץ ישראל וגרמה למלחמה הכי קשה שהייתה בישראל?

One Echoe

New member
ראה הודעה מתחתיך...

קודם כל תרסנו אתם על השנאה שלכם...

אפרתוש22

New member
מותק אני לא שונאת אף אחד

אותנו שונאים, הכול הזמן מאלצים אותנו לעשות עול אחד לשני מתי יהיה הסוף מתי יהיה השקט???

s a r a h13

New member
סליחה?!????????????????!!!!!!!!!!!!

עם כל הכבוד: אני מצוטטת: "קודם כול שתידעו שאת המעט שהמתנחלים עשו את לא תעשו כל החיים שלכם, אלו אנשים שהקריבו את עצמם את דמם שלהם ושל ילדיהם למדינה ולכם פרזיטים שכמותם תוכלו לרשום ולחגוג על הדם והנפש שלהם שעכשיו נפגע" כמה תגובות: 1- מה הם עשו
הלכו לגור בהתנחלויות, לא שילמו שקל- החיילים נהרגו בגללם, המון כוח אדם וכסף הלך עליהם- ומי שסבל בסוף זה האמאהות של החיילים או השכבות החלשות שהכסף שמשקיעים בהגנה על התנחלות כמו נצרים נלקח מהם. 2-אנחנו- פרזיטים שכמותנו- צריכים לנקות אחריהם את החרא- כמו לאסוף כל כל בעליי החיים שננטשו שם
3- לחגוג על הנפש שלהם?! סליחה???????? את רואה מישהו חוגג?! לכולנו רע וקשה בתקופה הזאת
את ממש א יודעת על מה את מדברת... 4- אם יש להם לב כל כך רך אז מה הם פצעו חיילים?! למה הם משתמשים בילדים שלהם כנשק נגד "המגרשים" שהם בעצם חיילים מסכנים שקיבלו פקודה
ולמה הם משווים לשואה
5- הם ידעו שמתישהו יחזירו את ההתנחלויות האלו והם בכל זאת בחרו לגור שם, אז מה הם מתלוננים
ושוב- אני לא מדברת בהכללות- יש ויש אבל הקבוצה שאני מדברת עליה היא חלק גדול מאוד מהמתנחלים....

אפרתוש22

New member
בעלי החיים הם סתם תרוץ לשנאה שלך!!!

1- בזה שהם גרו במקומות כאלו הם מיגרו את הטרור שלא יגיע לבית שלך בת"א, חיפה וכו', 2-איזה חרא את מנקה אחריהם באו לפנות אותם אנשים לא הספיקו לקחת דברים מינימלים ואת בוכה על החתולים. 3- כול השמאלנים חוגגים והתקשורת מנסה ללבות את האש, אני בטוחה שאם היו מפנים ערבים מביתהם היית עכשיו זועקת לכול ארגוני זכיות האדם, אז אל תבלבלי לי... 4- לא פצעו ולא נעליים, בעלי קצין ביס"מ שנמצא ברגע זה שם, ולא מבחירה והוא אומר שזה סתם הגזמות של התקשורת, והמתנחלים ספגו מכות רבות היום. 5- המדינה שלך הדריכה אותם וביקשה מהם להתיישב, והם מאמינים שבכול פיסה ופיסה מהארץ שלנו צריך לתפוס, והפינוי הזה אומנם עבר אבל לא הסתיים וזה לא הסוף בויתורים. אני רוצה לראות אותך מוותרת על הבית למען ויתור חד צדדי שלא יואיל לאף אחד. אז מספיק עם השנאה שלך!!! תחשבי לפני שאת רושמת את לא יכולה לשנואת אנשים בגלל בעלי חיים, את סתם נתפסת בעניין הזה את לא יכולה לתרץ את השנאה שלך אז את משתמשת בבעלי חיים!!!

s a r a h13

New member
הממ- יש כמה דברים שלא הגבת לי עליהם

1- על ההשתמשות בשואה 2- על השימוש בילדים קטנים. אני מעוניינת לשמוע את דעתך על הדברם הנ"ל... והמממ- אני בהחלט לא שונאת את המתנחלים- אני רק מאוכזבת מהם- מאוד. ואני כן יכולה לשנוא אנשים בגלל בעלי חיים- יש אנשים כמוך ללא לב שלא יכולים להבין את זה- אבל אנשים שאיכפת להם יבינו אותי מאוד....

Rotema3

New member
איך את {שרה} מעיזה לדבר

על אנשים בעלי לב, ולחפש רחמנות בעוד הדאגה היחידה שלך {חשובה או לא} היא לבעלי החיים!. מה עם האנשים שעולמם נחרב עליהם? שגורשו מביתם מחייהם מאמונתם? שזרוקים ברחובות ולא כמו שהתקשורת והבוגד גורמים לך להאמין {פיצויים, בתי מלון..כן כן}. מה עם כל אותם משפחות שמעבירות לילה שלם במכונית דחוסה שרוב רכושם נשאר מאחור תחת חורבות ביתם, אותו בית שהחריב הצבא אחרי שגירש אותם משם, ואף בחלקו אף בזז את רכושם. קשה להם קשה להם קשה להם. אין לך שום זכות לשפוט אותם! לאן את רוצה שייקחו את בעל החים שלהם? המדינה לא דואגת להם לפתרונות דיור למרות שהיא האשמה במצבם ואת מצפה שיידאגו לבעל חיים? איפה הרחמנות שלך אותה את כ"כ מחפשת אצל אחרים?.

oren3110

New member
איך את רוצה שהם יקחו את הבעלי חיים?

שישנו איתם במכונית העמוסה והצפופה שלהם???? שיגורו איתם בחדר במלון עם עוד 10 נפשות?? לך קל לדבר...כי לך יש בית!

yellow6

New member
השואה של בע"ח חחח איזה הגזמה

את חושבת שאם הם לא היו אוהבים בע"ח היו להם בכלל?? איפה את רוצה שהם ישימו אותם?? באוטו המפוצץ?

feel6

New member
s a r a h13 כנסי....

אז ככה לגבי ההשוואה לשואה בזה את צודקת לא היה הצורך להשתמש בנושא רגיש זה...אך יחד עם זאת אני לא שופטת אותם ואת התנהגותם עצם המחשבה שהולכים לעקור אותי מביתי מעבירה בי כאב! בקשר לשימוש בילדים כאילו מה אתם בכלל חושבים לעצמכם שאתם מעלים את נושא הילדים שוב ושוב...סלחי לי אותם ילדים הם חלק מהמאבק על הבית שלהם אני תוהה איפה היתם כולכם למה לא התקוממתם ודאגתם לאותם ילדים מסכנים שכ-6,000 פצמר"ים נפלו על גג ביתם אני מציעה לכל אותם "יפי נפש" שילכו לדאוג לאותם ילדים חסרי חינוך במועדוני ת"א ששולפים סכינים אחד על השני לכו תטיפו לאותם הורים שלא ממש ידעו איך לחנך את ילדהם!! עכשיו גם אני מאוד אוהבת בע"ח אבל אני שואלת את עצמי מי אתם שתשפטו את אותם אנשים בקושי חולצות עזבי חולצות בקושי את עצמם הם אספו לאוטובוסים אז את מדברת איתי על לקיחת החיות איתם (חוץ מזה שנתקלתי ברבים שלקחו איתם את הבע"ח שלהם) לרבים אכפת מהחיות אך אני מצפה ממך שיהי אכפת לך גם מאנשים מגורשים שעקרו אותם מביתם...כל טוב!

lordjek

New member
מומלץ לקרוא ולהעביר הלאה

לכל המטיפים היושבים בשער, בין אספרסו קצר וסושי ארוך. שפתאום גילו את ''בנינו'' ''חיילנו'' ''מולדתנו'' שבעבר ביטויים אלה עוררו בהם קבס ואף הוציאו להם את החשק לסיים את קציפת הפסיפלורה. לאלה שיש להם מונופול על השואה. שרצו להעניק את פרס ישראל לפרופסור שכינה את ''חיילנו'' יודונאצים. שמראות של זקנה פלסטינאית מחטטת בהריסות ביתה- מזכירות להם את השואה. והתנהגות החיילים במחסומים היא ממש אבל ממש כמו חיילי האס.אס ולפתע פתאום רגש פטריוטיות עז מציף את קירבהם לשמע ''הצווחנים'' המעיזים לקרוא ל''חיילנו'' בכינויי גנאי ללא אישור משולמית אלוני. לאלה שהעובדות לא יבלבלו אותם והציפו את כלי התקשורת בשקרים ובחצאי אמיתות. לאלה שהצבא הפריע להם להגשים את עצמם, וההשתמטות היא ''אידיאולוגיה'' עבורם. שיודעים שבשדרת הפיקוד בצה''ל ביחידות החי''ר ובסיירות המובחרות ובקרב ''חיילנו'' הנופלים הי''ד ישנו אחוז נכבד לנוער ''הלא מחונך'' ההוא. שבני ישיבות ההסדר משרתים ביחידות קרביות ולא כמוהם - משתמטים או אחראים על הממטרה בבסיס. שבנות השירות הלאומי משרתות בבתי חולים במוסדות חינוך במוסדות סעד וקליטת עליה. לאלה שלא זעקו מרה על מעצר קטינות בנות 14 עד תום ההליכים בעוד רוצחים אנסים וגנבים מכי נשים וילדים מסתובבים ברחובות העיר. לאלה שרוממות הדמוקרטיה בגרונם, פלורליזם וחופש דיבור נר לרגליהם. אך שתקו כשמנעו ממפגינים את זכות היסוד הדמוקרטית - הפגנה. ושעצרו אוטובוסים בדרך להפגנה. שכל שוטר זוטר חוקק חוקים אד-הוק על דעת עצמו. שבית המשפט העליון שתק לנוכח מעשים חסרי תקדים אלה, ואף נתן להם יד, כאילו אין מחר, וברור שישנה ''חוקים'' אלה כשהצד השני של המתרס ירצה להפגין. לאלה המשתאים על ההורים שנותנים לילדיהם הלא מחונכים להפגין להביע מחאה ואף ר''ל לחסום כבישים. בעוד ילדותיהם המחונכות מסתובבות חצי ערומות בחוצות העיר, חוזרות בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בילוי לילי, הלומות אלכוהול. שבניהם מסתובבים עם סכינים ודוקרים ורוצחים כלאחר יד. ילדים ללא ערכים, ללא דרך אך העיקר- הם לא ישתתפו בהפגנות אלא אם מדובר נגד הורדת טלנובלה מלוח השידורים. לאלה שיודעים להכפיש ציבור שלם, בלהט דמגוגי ושנאה יוקדת בעיניהם, דעה קדומה ארס ותעוב - כלפי החולקים על דעתם. שמגלים ''הבנה'' (אך לא הצדקה) לפעולות הטרור הנפשעות של הפלסטינים, שדוק של דמעות מציף את עיניהם למראה כלב עזוב. שליבם נכמר לשמוע על רעב באפריקה או שסניף הקפה שלהם נסגר. אך לא יכלו להמתין קמעה עד שיבשו דמעותיהם של המגורשים עד שימצאו מקום חדש להניח בו את רגליהם והיו חייבים , אבל ממש חייבים לנקר את גופם כעדת עורבים בשעה שהיא קשה מנשא עבורם. מה אומר לכם מטיפים קשקשנים צדקנים צייקנים וצקצקנים שיודעים לטפוח על חזם של אחרים. יש לכם שנאה והיא תנצח. ת ת ב י ש ו הקרדיט ליורם מפ"ת שכתב את זה כתגובה לאחד ממאמרי השטנה בNRG מעריב

Rotema3

New member
מה את אומרת.

מה שכתוב כ"כ נכון ומתאים. קולע בול למה שהשמאלנים הצבועים. בולשיט אתם.

238

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד ממש מה שאני מרגישה בימים אלו.

אפרתוש22

New member
אני יענה לך...

1- אני לא מצדיקה את השימוש בשואה, אבל אין לשפוט אדם בעת צערו, אני מאמינה שאני הייתי משתמשת בביטויים קשים יותר, אני חושבת שהמתנחלים התנהגו בצורה מכובדת למעט מקרים אחדים, בשהם אני לא שופטת די את לא מבינה אם מה הם מתמודדים אלו אנשים שחיים לפי אידיולגיה שלהם לתת למען המדינה. 2- היו מקרים שלפי דעתי השימוש בילדים היו קיצונים אבל הילדים הם חלק הבית ומהמשפחה וכן זה חשוב שהם היו מעורבים ושוב אין לשפוט אדם בעת צערו.... לגבי בעלי חיים בפרוש אני אומרת לך שלי חשוב יותר בני אדם מאשר בעלי חיים וכמו שהרבה רשמו לך שבזמן שבאו לפנות אותם לא היה להם זמן לקחת טיטולים לילדים שלהם, אז מספיק כבר לשפוט..... כנראה שהחתול שלך יותר חשוב לך מבני אדם.. איפה כל אילו שהיו זועקים לזכיות האדם עם המצב היה הפוך והיו מפנים ערבים????

david1515

New member
נכון את צודקת ! שנים אמרנו וצחקנו

נכון את צודקת ! שנים אמרנו וצחקנו על הערבים שמישתמשים בילדים בנשים ובאזורי מגורים לטרור והפגנות, הם צודקים ואת צודקת

238

New member
ברור שלהביא ילד להפגנה

בס"ד ולשים עליו חגורת נפץ כדי שיתפוצץ במחסום,זה אותו דבר.אני תמהה שלא הבנתי את זה עד עכשיו.תודה שפקחת את עיני

למעלה