לכול המגיבים!!!!!

קוקה7

New member
שרה, אני ממש מבינה אותך וממש איתך

אני לאורך כל הדרך הייתי ברגשות מעורבים בנוגע להתנתקות כאב לי שהם צריכים לעזוב את הבית שלהם אחרי שנים, למרות שאני לא הייתי נשכבת על הריצפה ונאחזת בכל דבר אם היו מבקשים ממני לפנות את מקום מגורי... אבל על כך אני לא שופטת, מה שגרם לי להזדעזע זה השימוש בילדים הקטנים הללו ילדים קטנים שצורחים ובוכים כדי לשמש את העקרונות של ההורים שלהם, זה ממש שבר לי את הלב, שתינוק בן כמה חודשים משמש כחוצץ בין אמו לבין החיילת שבאה לפנותה, ככה לא מתנהגת אמא!! וכמובן שיש את נושא נטישת בעלי החיים ששום דבר לא מצדיק את הנטישה האכזרית הזו, לא הבנתי מה הבעיה עם כך שאת דואגת לבעלי החיים, זה נושא שצריך לעניין את כולנו לא פחות מדברים אחרים...

oren3110

New member
אפרת אני מסכים איתך בכל מילה!!!

adishu

New member
לאפרתוש22

זה שהיו מתישבים בחיכוך עם מתמיד הערבים רק הוסיף לכמות האנשים ששונאים אותנו ומתאבדים בתוכינו. התוצאה: יותר נפגעים בקרב הישוב היהודי בכל הארץ.

"מיגרו את הטרור"...בדיחה טובה...

דם החיילים שנשפך בשטחים הוא על ראשם של המתנחלים ולא יעזור כלום.

אפרתוש22

New member
כן מותק בזה

שהם התיישבו בחבל עזה ומיגרו את הטרור בגופם, לנו היתה שליטה בכיסופים ובציר פילדלפי ועכשיו נחכה ונראה שהטרור יגיע עד אשקלוןואשדוד. הרי כמה כבר מחבלים שיצאו מעזה צה"ל יוכל להדוף??? עכשיו יהיה להם שליטה בציר פילדלפי ששם להזכירך יש מנהרות להברחת אמל"ח.

לא מיגרו שום טרור בגופם

חלבו כסף ועוד כסף והכל בשביל לסכסך ולגרום רק לרע ואת אותם הדברים אמרתם כשיצאנו מלבנון אני לא צריך לעדכן בשקט מאז שיצאנו משם...

לי318

New member
לא נכון!../images/Emo31.gif

קודם כל אני מזדעזעת מהשנאה שלכם למתנחלים..ולפי שרה13 ("מגיע לכם שגירשו אתכם")ועוד כמה שראיתי כאן..מילא זה שאתם שמאלנים אני מכבדת אבל למה לשנוא את המתנחלים?כ"כ עצוב שבימים אלה במקום להתאחד אנחנו עסוקים בשנאה 1הם הלכו לגור בהתנחלויות כדי ליישב את הארץ לבנות אותה והם הגנו עלייך -במקום הדם שלך ושל משפחתך דמם נשפך,כי אם הם לא היו מתיישבים שם הקטיושות היו נופלים על אשקלון אשדוד וכו' וזה ממש לא נכון שהם רוצים רק את ההתנחלויות האלו-תתעוררו הם רוצים את כל הארץ שלנו (מה עם שדרות ששם נפלו כמה פעמים פאצמרים?!-זה לא התנחלות ומה עם הפיגועים שהיו בכל הערים למיניהם מאז ומתמיד?)והחיילים לא נהרגו בגללם,הם נהרגו בגלל הערבים"שאוהבים אותנו כ"כ"אותם תאשימי לא תמתנחלים!2-אנלא יודעת אם לצחוק או לבכות בגלל הטענה שלך לגבי בע"ח, את רוצה לומר לי שאת רואה בטלויזיה את המראות האלה ובוכה על בע"ח ועל המתנחלים לא?!אל תשכחי האנשים האלה נמצאים במשבר,דיברתי עם מישי אחת מכפר דרום והיא אמרה לי שהיא מרגישה שלקחו ממנה את החיים ואל תשפטי אותם לפני שתהי במקומם,כי וואלה בשעה כזאת אדם לא קופץ לו לראש וואי איפה האיגואנה שלעי לפי דעתי תגידו מה שתגידו המתנחלים האלה ראויים להערצה ולגדולה !

NAS00

New member
רבים מהחיילים שנהרגו

בהגנה על התנחלויות הם המתנחלים עצמם(לא כולם כמובן) מכיוון שרובם המוחלט משרתים ביחידות קרביות. תגידי לי אם ייפלו קאסמים בשדרות וצה"ל ייכנס לעזה למנוע זאת וחס וחלילה כמה חיילים ייהרגו תגידי אח"כ שזה בגלל שדרות?

david1515

New member
רובם המוחלט ? הצחקתה אותי.

ישיבות הסדר ! למה הורים דוחפים לישיבות בגלל השרות המצחיק 16 חודש ולא כולם קרבים ואל תספר מעשיות יש מספיק בסרוגים פרופיל 21

Cornflakes

New member
ואת, כמובן...

מכירה את המתנחלים הרבה יותר טוב ממנו. מה את בכלל יודעת מהחיים שלך על הגודל של הקבוצה הזאת מבין המתנחלים?! את חיה בבועה שלך, שומעת מה שאומרים לך בטלוויזיה, ולפי זה משמיצה פה את המתנחלים. אני לא מאמין שבזבזתי זמן כדי לענות על השטויות האלה.

s a r a h13

New member
אנחנו חיות טרף?

איזה גזענות- אתה פשוט חולה בנפש. אני יותר יהודית ממך פי 20, אתה זה שרק רוצה להרוג ערבים ושמאלנים. כמו ילד קטן- שכשאמא לא קונה לו את הבובה הוא מתחיל להתבכיין ולקלל.

hornyman73

New member
"היה לא תהיה"

כל הנבואות של המנהיגים שלכם לא מתגשמות. בחרתם בגין, פינה את ימית. בחרתם שרון, פינה את גוש קטיף והשומרון. יש משפט שאומר דרכתם את הנשק והכדור יצא לכם מהקת ופגע בכם. רציתם לטרנספר את הערבים, טרינספרו אתכם. עשיתם מהם פליטים, עכשיו אתם פליטים. הכל חוזר כמו בורנג. בחיים לא יהיה לכם טוב עד שתכבדו כל אדם על דעותיו, נטייתו המינית, גזעו ורמת הכנסתו. חזרתם בתשובה בשביל הפרנסה ולא לשם רוחניות. אלוהים לא אהב את זה. אני מכליל קצת, אני יודע שיש יוצאי דופן, אני מתייחס לקיצוני הימין שכותבים פה את דברי הנאצה והגזענות המקוממים שלהם שמקומם ברייכסטאג של 1939. יום אחד תגלו שאלוהים זו אשה ערבייה בעצם ואז לא תראו את פניכם מהבושה. אלוהים זה הכל.

למעלה