לכומתה אדומה

crazy tal

New member
לכומתה אדומה

יש לי קשרים להיכנס לאיזה סיירת שאני רוצה, מה יותר כדאי? מטכל\שלדג\מגלן? לדעתך...

amir18

New member
גם אם תגיע לאחת מהן

אנשים יבוזו לך. אנשים משיגים גיבושים בפרוטקציה בזמן שאנשים אחרים נותנים את טיפת דמם האחרונה. ואתה מדבר על כניסה לסיירת?! אולי יש אנשים פי 10 טובים ממך בכושר וגם בתור בני אדם? חשבת אולי שהגיבושים נותנים את המדדים הללו. אני במקומך הייתי מתבייש. אפילו אם הייתה לי האפשרות לא הייתי מנצל אותה.

avipe

New member
הגעתי למסקנה

כול הזמן אתם אומרים כאן שזה לא כדאי להיכנס עם קשרים כי אז סתם לא תסתדר וכאלה...אז רציתי להגיד שתפסיקו לזיין את השכל...כי בצבא עם יחס למלשבים כמו שלנו שמפספסים אנשים טובים בקלות ולא אכפת להם מכלום אז כדאי לנצל פרוטקציות כמה שיותר.... אני אישית הייתי ממליץ לך לנסות קודם כול להתקבל בדרכים המקובלות ואם לא הולך אז ללכת לפרוטקציות... אני אישית הייתי מעדיף שלדג..... בהצלחה

crazy tal

New member
לא לא זה טעות!!

אני יודע שאנשים מוציאים את טיפת הדם האחרונה כדי להגיע לגיבושים השונים......... אבל אני לא צריך את זה בכלל... בלי שום גיבוש אני מתקבל לאיפה שרק בא לי

מזלט

New member
תנצל את זה!

אם יש אפשרות, לך עליה אל תדפוק חשבון גם הבן של מפקד חיל האוויר לשעבר לא התקבל בזכות הכישורים שלו... :) אני הייתי הולך על שלדג, הכי מעניין, אנשים הכי איכותיים. (קרוב לבית, אבל זה לא עקרוני)

טל עדתו

New member
אני רוצה להבין משהו! :-()

ואחרי זה אתם עוד מתפלאים שיש בנות שנלחמות לקרבי??? אני עם פרוטקציות יכולתי להגיע לאן - ואני מתכוונת לאן שאני רוצה, אבל אני מעדיפה להלחם בעצמי ומי כמוכם יודע מה הלשכת גיוס עשתה לי בשנה האחרונה... אז צאו מהבועה שאתם חיים בה ותגיעו לקום מכובד כי אתם שווים את זה ולא בגלל שיש לכם פרוטקציות...עוד אחרי זה אתם מדברים לי על רוני- שעומדת לסים בעוד חודש בתור טיסת קרב-טפו טפו טפו- אתם אומרים שהיא הגיעה אם פרוטקציה - למרות שהרבה אנשים כאן שמכירים אותה אמרו לכם אחרת - אמרו לכם שהיא כלה ושזה מגיע לה ושהיא רכשה את התפקיד בעבודה קשה והוא לא הוגש לה על מגש של כסף... אז אולי תחליטו כבר מה אתם רוצים מעצמכם? טל - מי כמוני יודעת שיש לך את הכישורים או איך נשקרא לזה - יש לך את זה- את מה שדרוש להגיע ליחידות מובחרות, אז תעשה טובה לעצמך ותגיע לשם בדרכים המקובלות כי אחרי זה סתם יהיה לך רע עם זה ואנשים יסתכלו עליך בצורה שונה, ואל תוותר, אתה יודע שבישביל להגיע לאן שרוצים צריך להלחם, ולהלחם חזק מאוד, ולא לוותר. טל.

jedi knight

New member
פרוטקציות

פרוטקציות זה דבר שקיים בכל העולם ולא רק בצבא ומתי שאנשים לא מצליחים להגיע לאן שהם רוצים ( לא צריך להיות קשור לצבא) הרבה מהם משתמשים בפרוטקציות אם הם יכולים ובכן אני בהחלט נגד זה כי אולי אם הייתי משתמש בפרוטקציה שלי הייתי מגיע ליחיה מובחרת ולא לגדוד חי``ר רגיל אבל לא השתמשתי ובכן מה שכן זה שהמערכת הצבאית לא בנויה בצורה כל כך טובה ויש בה מלא באגים ותקלות אז תוכל להשתמש בפרוטקציה שלך בשביל להגיע למיונים ומשם תם לעצמך להוכיח את עצמך כי קורה שבימי סיירות וכאלה מפספסים אנשים שדווקא יכלו להיות טובים ומתאימים וטל מה הקשר להודעה שלך ולזה ??? זה נושא אחר אני חושב ראי למטה כתבתי בהרחבה ולגביהטייסת האם הייתה לה פרוטקציה או לא זה רק השערה אף אחד לא יודע מה האמת אבל מה שבטוח הוא שהיה לה תנאים מועדפים מסלול יותר קל ואפליה מתקנת !!!

amir18

New member
אם תקבל פרוטקציה ותגיע לשלדג...

אז מה זה שווה בשבילי לעשות שני גיבושים כדי לקבל אפשרות להתקבל לשלדג ואולי הסיכוי בלתי אפשרי להתקבל. במקום זאת היית בא ונלחם על המקום שלך בגיבוש כפי שאני מקווה לעשות. אז תחליט מה אתה עושה עם הכבוד שלך. לי אין שום פרוטקציה וגם לא תהיה... אבל אני מנסה.

זה ממש לא תירוץ

יחס הצבא למלש``בים אינו תירוץ! תשתמשו בפרוטקציות כדי להגיע למיונים, ותנו לצבא להחליט אם אתם מתאימים לצרכיו.

אתה באמת רוצה תשובה?

תשמע, מה שאני הולך להגיד לך ישמע לך פלצני ויומרני, ולא ממש יעניין אותך. תזכור שאני מדבר על פרוטקציונרים בכלל ולא עליך אישית. אני מבטיח לך, שהפרוטקציה שלך, ולא משנה מה טיבה ועוצמתה, לא תעזור לך בגרוש... אני מתאר לעצמי שהבטיחו להעביר אותך את הגיבוש (ממש עצוב שיש בצמרת צה``ל אנשים שמוכנים עדיין לעשות את זה). אז מה? נראה לך שאחד שלא הצליח לעבור בזכות עצמו את הגיבוש (או אפילו להגיע לגיבוש), יצליח להחזיק מעמד במסלול??? אתה יכול לדמיין בכלל איך תתפקד במסלול? ומה עם הצד החברתי? מי בכלל יסתכל בסיירות על מי שאבא/דוד/אח/נכד הביא אותו ליחידה?? גם המפקדים שלך לא יסבלו כזה דבר (הם יראו בך ערעור על סמכותם כממיינים) ובכלל סיכוייך לסיים ולו תקופה קצרה ביותר במסלול קלושים. מהסיבות הנ``ל, אני בטוח שהפרוטקציה שהובטחה לך אינה חזקה כפי שאתה חושב (את מי אתה חושב שיעדיפו, אחד שהיה תותח במיונים או אחד שאאפילו לא היה בהם, והגיע בפרוטקציה??) ולא תביא אותך רחוק (אבל זאת כבר השערה שלי) מה אני במקומ הייתי עושה? הייתי משתמש בפרוטקציה שלי כדי להגיע ליום סיירות נוסף, ולראות אם אוכל להתקבל בו למה שרציתי (בהנחה שאתה מרגיש שנגרם לך עוול ביום סיירות שעבר) יוני

crazy tal

New member
חיחיחיחיחי

יוני, זה היה בצחוק.. רק רציתי לעורר דיון... בחיים לא הייתי מנצל פרוטקציות כדי להתקבל לאיזו סיירת... זה דפוק מהיסוד וגם לא הוגן כלפי אחרים. מצד שני, אני מבין אנשים שמשתמשים (ויש ברוך השם) בפרוטקציות... הצבא זה מקום מאוד לא הוגן והגיוני, והפרוטקציות יכולות לתקן את המעוות לפעמים.. לא תמיד הן רעות. ולאמיר דיי להתלהב מעצמך.. תראה כמה דיבורים אתה מדבר.. כאילו אתה איזה קצין בסיירת ובתור אחד שנפל בגיבוש חובלים לא הייתי מדבר הרבה על כבוד ומאמץ.

amir18

New member
תגובה על אמיר המתלהב.

אני עדיין לחייל, אבל אני גם לא איזה מטומטם שמתחיל לספר לכל העולם שהוא רוצה להשתמש בפרוטקציות להגיע לאיפשהו. בנוסף לא נפלתי מחובלים וגם אם כך אתה חושב ממש לא איכפת לי. עכשיו אני גם מבין איזה בנאדם אתה, ולא מתכוון להתייחס לשטויות שלך.

y e l l o w

New member
טל תפסיק לזבל את השכל

שום קשר לא יכול לעזור לך להיכנס לאף מקום עם לא תיהיה אלוף בגיבוש של היחידה

crazy tal

New member
מה אתה אומר?

ואללה לא ידעתי! תודה על העזרה yellow. חיה רעה אתה הא? זה שאתה מתקיף מישהו שעוזר פה לאנשים לא מוסיף לך הרבה כבוד... יש לך מה ללמוד ממנו.. ואם זה מרגיז אותך שהוא מדבר כמו בן אדם ולא שותק כמו בהמה (כמוך), וזה אולי נראה לך שבכך הוא מוריד מהיוקרה של היחידה שלך ושלו, זה לא המצב. אז תעשה לכולם פה טובה ואל תשחק אותה ג`יימס בונד.

RELIK

New member
תחשוב שוב

הביקורות שלו סך הכל הי-יתה שלא צריך להתברר כל כך על יחידות כמו מגלן ואחרות , אפשר להסביר הכל מבלי לפרט מה הולך בתור חי-יל ביחידה מטכלית אני יודע שסודיות מעל הכל, ויש לעזור ויש לעזור

RELIK

New member
ולגבי הגיבושים

אני הי-יתי ממליץ לכולם לנסות להגיע י-``יחידה`` ואם לא אז מגלן 669 או דובדבן אני אישית לא כל כך התרשמתי מהצוותים האחרונים של שלדג אבל אני לא כל כך בקיא במה שהולך שם,

וואו תראו את השעה ואני עוד ער

יש רגעים בחיים שאתה שואל את עצמיך ``למה זה מגיע לי?`` לא משנה.. רליק יש לי שני דברים. א`-כבר הודיתי במספר משפטים שאמרתי (בעבר הרחוק של השתתפותי בפורום) שלא היו צריכים להיאמר (הם לא מוסרים מידע סודי כמובן, אבל בכל זאת היו מיותרים) ככה שהעניין סגור בקטע הזה. ב`- נראה לי (בגלל השם) שאני מכיר אותך. (משרת בסירקין נכון?) אם בא לך, כתוב את האות הראשונה של היחידה או השם הפרטי שלך ואני אראה עם זה אכן אתה. יאללה לילה טוב (בוקר טוב בשבילי אינאעל העולם) יוני ורונן

למעלה