אתה באמת רוצה תשובה?
תשמע, מה שאני הולך להגיד לך ישמע לך פלצני ויומרני, ולא ממש יעניין אותך. תזכור שאני מדבר על פרוטקציונרים בכלל ולא עליך אישית. אני מבטיח לך, שהפרוטקציה שלך, ולא משנה מה טיבה ועוצמתה, לא תעזור לך בגרוש... אני מתאר לעצמי שהבטיחו להעביר אותך את הגיבוש (ממש עצוב שיש בצמרת צה``ל אנשים שמוכנים עדיין לעשות את זה). אז מה? נראה לך שאחד שלא הצליח לעבור בזכות עצמו את הגיבוש (או אפילו להגיע לגיבוש), יצליח להחזיק מעמד במסלול??? אתה יכול לדמיין בכלל איך תתפקד במסלול? ומה עם הצד החברתי? מי בכלל יסתכל בסיירות על מי שאבא/דוד/אח/נכד הביא אותו ליחידה?? גם המפקדים שלך לא יסבלו כזה דבר (הם יראו בך ערעור על סמכותם כממיינים) ובכלל סיכוייך לסיים ולו תקופה קצרה ביותר במסלול קלושים. מהסיבות הנ``ל, אני בטוח שהפרוטקציה שהובטחה לך אינה חזקה כפי שאתה חושב (את מי אתה חושב שיעדיפו, אחד שהיה תותח במיונים או אחד שאאפילו לא היה בהם, והגיע בפרוטקציה??) ולא תביא אותך רחוק (אבל זאת כבר השערה שלי) מה אני במקומ הייתי עושה? הייתי משתמש בפרוטקציה שלי כדי להגיע ליום סיירות נוסף, ולראות אם אוכל להתקבל בו למה שרציתי (בהנחה שאתה מרגיש שנגרם לך עוול ביום סיירות שעבר) יוני