לכומתה אדומה

RELIK

New member
ליוני

א. אתה יודע מה מצחיק פה בפורום, יש פה אנשים שלא קולטים שסה``כ רוצים לעזור להם , זה מוציא חשק לעזור... הם בטוחים שעובדיחם עליהם וכאלה.. ב. אני התגייסתי באוגוסט 00 אני כבר אחרי טירונות יחידה ואני משרת בסירקין, כמו שיש 101 בצנחנים אצלנו המספר של היחידה הוא --2 אנימניח שאת הספרה האמצעית והאחרונה אתה יודע אנחנו יושבים בסירקין... אתה מכיר את אביב דורות ?? הוא אצלכם מ``פ ביחידה, תשאיר הודעה אני אראה אותה לקראת סוף שבוע אני מאמין, שיהיה לך שבוע טוב, תשמור על עצמך, אתה ביחידה אחולשילינג, קשה שם?!? אצלנו ממש קשה, לא רק פיזית גם מנטלית המון תחרות בין החברה...

רליק אחי

כן, יש כאן כאלה שבאים בראש של בלשי מצ``ח ומחפשים למצוא כאלה שעובדים עליהם או משהו, אבל יש פה גם אחלה אנשים, שמאה אחוז נראה אותם ביחידות שלנו תוך כמה חודשים. סחטיין על הקוד לשם היחידה, וכן אני מכיר את אביב. תגיד, עוד אין לכם תקן למחשבים אזרחיים ביחידה? :) אנחנו מקומבנים בקטע הזה, בתור פיצוי על ``ת``ש לא הכי טוב`` של הבסיס אם אתה מבין למה אני מתכוון. קשה? כן העומס על הגוף ועל הראש כבד, אבל כמו שאתה בטח יודע (ואני מנסה להסביר לחבר`ה פה) מה שמחזיק זה איכות האנשים האחרים בצוות תגיד, אתה מכיר את J ? (איך אני יכול להגיד את השם שלו בלי לעבור על ב``ש) הוא מתחיל עכשיו מסלול אצליכם . יוני

RELIK

New member
יאללה מגלן

אתה צודק אני בטוח שיש כאן אחלה חברה, אין תקן כרגע למחשבים בגלל בעיות של סיווג פעם היה אבל כמה חיילים בדקו דברים שהם לא אמורים לבדוק אני מניח שאתה יודע שהבסיס שלנו די מסווג, זהו בכל מקרה היום יום ראשון קיבלתי חופש עד מחר אבא של חבר שלי טוב נפטר, מחר אני חוזר אבל יש לנו במסלול אחלה יציאות ואני חייב לומר שהמפק``צ ממש אישיות ,דתי, טיפוס מיוחד, עכשיו שאני יודע שאצלכם יש מחשבים אני אנסה לדחוף את זה אצלנו למרות שאצלנו אין בעיות ת``ש בכלל אני ממש מרוצה בנושא הזה, שיהיה שבוע טוב ורגוע בכל המגזרים. יאללה תעשה חים אתה יכול עוד היום לענות מחר אני כבר בבסיס אתה יכול לבוא לבקר.... תתן עוד רמז ל-J מתי הוא התגי-יס נובמבר?! אם כן אז הם עדיין לא עלו ליחידה ואם כן אז זה ממש בזמן האחרון ואנחנו הינו די בחוץ.....

רפאל 17

New member
לרליק

תודה רבה שאתה מציע לעזור בנושאי גיבושים וכאלה דברים...כמה שאלות: 1.סיימת את המסלול של היחידה שלך? 2. יש לי גדנ``ע צלילה בחופש הגדול...ואני בכושר בינוני יחסית לסוסים שראיתי ביום מיון..יש לי סיכוי פיזית לעמוד בזה? 3. איזה תכונות מחפשים בשייטת\מטכ``ל\שלדג? 4.אם מסיימים גדנ``ע צלילה ולא מתקבלים...מה קורה? נפתחות יחידות אחרות או שחייבים להמשיך דרך יום סיירות? תודה רפאל

תרשה לי לנסות לענות

אם אפשר, אני חושב שאני יכול לעזור לך קצת: בקשר לשאלה על גיבוש שייטת, הכל תלוי (ואני יודע שאתה חושב ``כמה עוד אפשר לשמוע את זה?!``) בכמה אתה ממש רוצה, ואני מדבר על רצון פנימי להיות הכי טוב ולהגיע הכי גבוה. עם ב``סוסים`` אתה מגדיר גודל גופני, תדע לך שבגיבוש אתה מקלל כל גרם שיש עליך, ומקווה להיות כמה שיותר שחיף וקטן (חכה שתגיע לאסון טבע-תשאל את רליק על זה). תתאמן כמה שאתה מרגיש שנכון, ותמיד תאמין שעוד יש לך סיכוי (דברים כאלה מחפשים לדוגמה) יוני

RELIK

New member
לרפאל

אני אנסה לענות על כל השאלות שלך. 1. אנח באמצע מסלול ביחידה שלי די בהתחלה אפשר לומר וזה קשה. יוני יודע היכן אני נמצא וזה ממש לא קל אבל זה ממש שווה את זה. 2. אני הייתי בגד``נע צריך כושר טוב, אבל באמת הכל תלוי בכמה אתה רוצה את זה ולמה, אם זה בשביל ההערכה אז חבל על הזמן.... אתה צריך ממש!!!! לאהוב ים, ולשחות טוב. יש מבדקי מים... שהייה במים הרבה זמון וכדו` תתאמן אני ריצות ארוכות לרוב וספרינטים זה דבר שעושים המון בגיבושים. 3.איזה תכונות!?? קצת קשה לומר אני לא זה שמקבל אבל אני חושב שמחפשים מנהיגות עם צניעות אחד שיודע לבצע עבודה שמטילים עליו על הצד הטוב ביותר ועד הסוף בלי חיפופים יכולת השתלבות גבוהה בצוות ועזרה לזולת בגיבושים המבחנים הסוציומטרים והראיונות מאוד קובעים, אבל שוב, אני לא זה שמקבל זה רק על פי הערכה שלי ועל פי חברה שאני מכיר בצוות שלי ובצוותים מעלי. 3. אם לא התקבלת הכול דרך יום סי-ירות אין שום דבר אחר. אפילו אם תקבל ביום סיירות שייטת לא תקבל מהם הנחות. מה לעשות. אבל אני מאמין שאם ממש ממש תרצה בכך והמפקדים בגיבוש יראו את זה אז אתה תתקבל, אבל אף ולא לרגע קטן אל תוותר לעצמך בכלום!! פשוט בכלום! והכי חשוב כמובן אמינות!!! לא לרמות להיות הכי אמיתי וכנה שבעולם! בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!! ואם יש לך עוד שאלות תשאיר פה אני בבית בסופי שבוע אבל לא תמיד... לגבי האסון טבע... אחרי 4 וחצי ימי בילוי על הדיונה המחורבנת הזו אף אחד לא רוצה להיזכר בה... אבל אם תרצה הסבר מפורט אני אסביר במידת האפשר.... שבוע טוב! ותמסור ליוני ד``ש ובהצלחה!

לרליק

קודם כל, תנחומי על האבא של החבר. בקשר ל``ג`יי``, זה כמובן לא השם שלו, אבל ככה כולם קוראים לו, גם ביחידה. תשאל על ג`יי מעמק יזראעל ותראה (סוסון עבודה לא קטן). אם תזהה, תמסור לו ד``ש חם מהעמק. יאללה לילה טוב יוני

שיר@

New member
אביב דורות?

איפה הוא מ``פ? הוא למד יחד עם אחי בכםר הרא``ה הוא עזב בסוף השישית אח``כ הוא התחיל מסלול במטכ``ל. איפה הוא היום?

boomstik

New member
מנסיון שלי

אל תגיע עם פרוטקציות למקומות האלו כי לא תחזיק מעמד יומיים בתור לוחם באחת מהסיירות שציינת

למעלה