לכחלון ולכל החברה

atv boy

New member
לכחלון ולכל החברה

היום היה מירוץ אינדורו בגוליס ורוכבי CAN-AM נתנו בראש לפולריס ול KTM חיים חברך מתן ניר עם הטרקטורון שלו העלו עשן ולא הצליחו להיות מתחרה באותה קטגוריה של CAN-AM טל בורכוב ואליקו אוחנה זכו במקום הראשון !!!! אני מקוה שלך חיים יש CAN-AM ואתה לא רוכב על העגלות של פולריס או KTM ATV GIRL לא באתי היום בסוף הלכתי עם חברים לראות תמירוץ שבוע הבא אני בא בטוח !!!1

ATV GIRL

New member
יואו יואו אתה לא מבין איזה ויכוח ישן העלית...

הויכוח הישן ביני לבין כחלון על מה יותר טוב CAN AM או POLARIS... לי יש CAN AM וחיים כחלון דווקא כן "רוכב על העגלות של פולריס" כמו שאמרת...

atv boy

New member
ויכוח ישן

מצטער עם נגעתי בנקודה רגישה לא התכוונתי לפגוע בכחלון אבל את יכולה בראש מורם לתת לחיים שיאכל את הכובע כי הם קיבלו בראש היום וחזק מ CAN AM ואם לך גם יש CAN AM אז אנחנו באותה סירה ואני יעזור לך בויכוחים עם כחלון אני מקוה שנצליח להעביר אותו לכלי מקצועי כמו ריינגד או אווטלנדר שיהיה מקצוען סוף סוף ולא ישתעשע עם כלים לחובבנים

ATV GIRL

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif...

אבל, אני חייבת לציין שטל מטר מהחבורה שלנו שמתחרה עם פולריס 525 לוקח מקומות מעולים!! אבל אולי זה קשור לרוכב יותר מאשר לכלי...

kachlon haim

New member
תיקון טעות .

בקטגוריה C זכה ידידנו הצעיר טל מטר והוא אלוף הארץ בקטגוריה זו , ואגב הוא רוכב על POLARIS . בנושא ספורט הטרקטרונים בישראל ,מירוצים מתקיימים לאורך כל השנה ותוכל לשאול ולברר באופן חופשי ללא השפעה וגלה שמתן ניר הוא הוא אלוף הארץ ב 4 השנים האחרונות ברציפות והוא לצערך רוכב על POLARIS . בנוגע למירוץ של היום , בירור קצר העלה כי תוצאות המנצחים בקטגוריה A לא הוכרעו משום חשש למרמה של אחד מרוכבי הקבוצה של CAN AM , ייתכן ויתקיים מירוץ חוזר ( לא לקטגוריה C כי טל מטר זכה ללא רמאות ). אז ככה שבנושא הספורטיבי קבוצת ד.ל.ב שמייבאת POLARIS - KTM שולטת ללא עוררין .. בנושא הוויכוח הישן ... אני רוכב POLARIS כבר 14 שנים לערך , מעולם לא נתקעתי בשטח בגלל תקלה או עבירות כלשהי , אמנם אני רוכב רק על כלי פנאי ( 700 סמ"ק 4#4 )ולא ספורט אבל מה אני אגיד , הכלי פשוט אמין , מלבד טיפולים אין לי תקלות ( טפו טפו ) בנוגע לCAN AM אני לא ממש מתחבר מלבד אאוטלנדר מקס דו מושבי לא מצא חן לי אף דגם אחר אז ככה שלא מצאתי צורך . עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל POLARIS TOURING 800 EFI שהוא דו מושבי עם דרפינציאל אחורי ומערכת בקרת משיכה ייחודית לכלי הזה , ואני מבטיח לומר את דעתי אז . לסיום , לצערי כמעט כל הכלים החדשים טובים ויקרים מאוד , העיקר להנות .

kachlon haim

New member
ומשהו נוסף..

תשמע ידידי הצעיר , ויכוח POLARIS או CAN AM אני עוד מבין .. אבל להגיד ש CAN AM טוב יותר מ KTM וואלה זה כבר בורות בלתי נסבלת , שאל כל מי שרוכב על CAN AM באופן מקצועי כולל אליקו ושותפיו והם כבר יגידו לך בדיוק מה שאתה לא רוצה לשמוע ... KTM זו ליגה שונה לגמרי !!!!!

atv boy

New member
העמדת דברי חיים כחלון על דיוקם

1- בירור קצר שאני עשיתי העלה שמתן ניר לא היה 4 שנים ברציפות אלוף אלה היו אלופים אחרים כמו מאיר יעקב לפני שנתיים ועוד כדאי שתבדוק כדי לדייק בדבריך !!!! 2- בורות לגבי KTM לא נסחפת קצת אם תכנס לאתרי המקצוענים בארצות הברית ותקרא דעות של מומחים לענף שאומרים שמנועי רוטקס שמותקנים בCAN-AM הם המנועים האמינים והטובים בעולם!!!! תבין שצדקת CAN-AM באמת ליגה אחרת!!!! מעניין כנראה אתה מתוגמל ע"י ד.ל.ב אחרת איך תסביר לי ש אתה מתעלם מהעובדות ש : ידוע שפולריס כלי שמתחמם ולא בנוי לעבודה מאומצת !!!! ברור מעל לכל ספק שאווטלנדר יפה יותר מפולריס שנראה חסר שיק לחלוטין ונמכר בעיקר למגזר הערבי (אולי זה הטעם שלך לך תדע) אבל נתוני המכירות לא משקרים ברור מעל לכל ספק שריינגד רגיל ובטח הX הרבה יותר יפים מכל פולריס ספורט אחר וחיים בו תהיה אמיתי מה שחשוב לנו החובבנים זה גם סחירות של הכלי מר חיים היקר תהיה רגע כנה ותגיד מה נמכר יותר פולריס ו KTM או CAN-AM ? דבר איתי או תרצה שאחפש נתוני מכירות של היבואנים? מתי פעם אחת ד.ל.ב המהוללת הוציאה טיול כמו אבניר ללקוחות שלה (אבניר כל שבועיים מוציאים טיול ) ראית פעם התייחסות שלהם ללקוחות בקטע הזה ? ולסיום ידידי הבוגר מתמונות של החבורה שלך ראיתי שיש שם רק CAN-AM מה גם שם אתה בדעת מיעוט ? ממני העוזר האישי של ATV-GIRL

atv boy

New member
המשך העמדת חיים כחלון על דבריו

דרך אגב חיים שכחתי לציין את הבדלי הנסיעה התהומיים בין פולריס לאווטלנדר חבר שלי קנה פולריס חדש מהניילון ונסע על האווטלנדר שלי ונשאר המום
וכשאני נסעתי על פולריס גם נשארתי המום רק לצד השלילי אתה רוצה להגיד לי חיים אבל תאמת נסעת פעם באווטלנדר ואתה יכול להשוות את הנסיעה ל פולריס? ובקשר ל KTM גם זאת ביררתי הכלי חדש עם מנוע 525 הבעייתי ומלא הצרות חוץ מהבודי כלום לא חדש !! ראית פעם לוח שעונים באווטלנדר זה דומה לבדיחה ששמו בפולריס? אבל שטויות חיים ממילא הבנתי מATV GIRL שאין לכם טיולים ארוכים אז להסתובב סביב הבית גם הפולריס מספיק.

ATV GIRL

New member
וואו חבל שהעלת את זה!

אתם ממש מגזימים, לכל אחד יש דעה משלו ואין תשובה אחת נכונה בקטע הזה, אז בבקשה אל תיקחו את זה קשה מדי! יש גם פולריסים שהם אחלה, ובקשר למראה של הכלי זה כבר באמת עניין של טעם (למרות שהרנגייד זה הכל הכי יפה בעולם
). ואנחנו דווקא כן יוצאים לטיולים ארוכים, גם נסענו לאילת, פשוט בגלל המצב שלי כרגע לא יוצאים, אבל מתוכננת נסיעה לאילת בקרוב. ודרך אגב, אתה מוזמן לקרוא לי ליאור ולא ATV GIRL...

kachlon haim

New member
אה משהו נוסף ..

אני מתוגמל בהרבה מאוד כסף מד.ל.ב , למעשה מי שנוסע בפולריס מקבל משכורת חודשית של 8000 ש"ח מד.ל.ב וזאת כדי לתקן את הפולריס שמתחמם במאמץ ( כי כולם יודעים ) לעיונך בזמן שאתה מתפעל מלוח השעונים .. http://nazzima.com/view_article.php?a=258 וזה הכלי החדש מפולריס מעוד אחד שמקבל כסף מד.ל.ב . http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=TRAC&catId=295&articleId=6474

atv boy

New member
חיימקה ידידי

עזוב אותך אחי שתקת כי אתה יודע תאמת לא? ביננו ראית תכתבות שעשה עופר אגוש על קימקו שהוא עגלה עגלה? נותנים לו כלי לטייל מה ציפת שהוא ירשום ? או יותר נכון ראית איזה כתבה שלו שהוא קיבל כלי לנסיעה ולכלך עליו ? לגבי לוח שעונים ראית את לוח השעונים של האווטלנדר הכוללללללל דיגטלי גם מד האוץ הכל דור מתקדם !! אבל הכל שטויות מצטער אם ביאסתי אותך כשנתתי לך את האמת בפנים !!! בסוף מבטיח לך שתנסע על אווטלנדר לנסיעת מבחן ותהיה המום מההבדלים! חוץ מזה מה שמעת עוד על ההשתוללות של החברה מד.ל.ב אתמול הייתי במקום וקיבלתי חום איך אמא של מתן ניר ירדה עליו שהוא לא זכה .שטויות עוד נעביר אותך למחוזותינו אתה נראה לוחם רציני למען מטרותיך אני מקוה שבעקבות הויכוח החברי (כך לפחות אני לקחתי את זה ) תיתן לי להצטרף לטיולים שלכם כשיצאו ( נעשה רייסים אווטלנדר מול חולריס ? סליחה פולריס?)

kachlon haim

New member
אולי..

רגע אז גם עופר אוגש לא דובר אמת , וגם אתר נזימה לא דובר אמת בנוגע למתן ניר ( 4 שנים אלוף ) או שבנושא מתן ניר אתה כבר מסכים . בנוגע לאמת המוטחת בפרצוף כלשונך האמת היחידה כרגע היא שלך , לשיטתך כולם שקרנים כולם לא יודעים כלום רק האמת שלך היא הנכונה , אגב בנוגע למסירת כלים חדשים על משרד התחבורה - CAN AM 130 מסירות מינואר עד מרץ ופולריס 130 כלים מינואר עד מרץ אה סליחה גם מופז שקרן עובד בפולריס ... אתה בחור צעיר מוזמן להצטרף תמיד , בנוגע לרייסים אני לא בטוח שזה ממש מעניין אותי ובנוגע להתנהלות של אתמול אז מר אוחנה התפטר מניהול המרוצים בעקבות הבלאגן מאתמול אבל זה לא משנה שבקטגוריה C פולריס וקטמ זכה !! על דבר אחד אנ י מסכים איתך ללא ספק , עופר אבניר אלופים בשיווק ,לראייה שטיפת המוח של מותג על בני נוער צעירים מפחיד....

kachlon haim

New member
אה כן ..

עפור אוגש מלכלך על פולריס פניקס 200 , או שגם זה לא טוב..

kachlon haim

New member
לוח שעונים ..

לוח השעונים של אאוטלנדר אנלוגי עם מוטיבים דיגטלייים כדלק , סלד , ונורות אזהרה , וראה איזה פלא בדיוק כמו פולריס ,,, רק שאצלי זה כבר בשנת 2002 . הלוח שעונים הדיגטלי שייך לרנגייד ,,,

kachlon haim

New member
ובדקתי שוב ..

שוב ושוב .. מתן ניר אלוף כבר 4 שנים ברציפות , לא מאיר יעקב ולא אחרים מתן ניר כבר 4 שנים ( המידע באדיבות מר אוחנה ) KTM מוביל את ליגת ATV באירופה וארצות הברית ונחשב לטוב בקבוצתו ,אחריו קבוצת הונדה שלישי פולריס ורביעי קבוצת CAN AM , נכון לדקות אלו ( באדיבות אתר ATV ׂׂ בדקתי כי ביקשת ..

סמגד1

New member
חברים יקרים!!!

כל טרקטורון הוא מבורך כל רוכב בחבורה הוא בן משפחה ממש לא מעניין איזה כלי יש לו!!! ברור שהCAN AM הם יותר אכותיים וטובים חזקים ויציבים אבל זה לא משנה... חיים הוא חבר בכיר אצלנו גם אם יגיע עם אופניים שלושה גלגלים=פולריס. הכל ברוח טובה בברכת טרקטורונים לנצח בקרוב הטיול לאילת להתכונן כולם ולהמשיך להגיע בשבתות.

atv boy

New member
סוף סוף אחד עם הגיון

פשששששששששש סוף סוף בא המנהל והכניס שכל לויכוח החברי תגיד לו אייל שפולריס זה עגלההההההההההה!!!!!! אבל חיים סתם חברית לא סיימנו את הדיון למה אני חולה על דיוקים !! אז ככה לגבי מתן ניר שהוא" אלוף " ארבע שנים אחרונות דיברתי עם האלוף של שנת 2005 בכבודו ועצמו מר מאיר יעקב והוא הזמין אותי ליום שישי הקרוב למוסך שלו טריפ טרקטורונים כדי לצלם את התעודה והגביע שהוא קיבל . אני נוסע לשם במיוחד לצלם לך שתראה !! לגבי ליגת המקצוענים GNCC בארצות הברית מקום ראשון שם קאן אם ואני מוריד עכשיו את הקישור לאתר הרשמי של הליגות האלה ! לגבי לוח השעונים התכוונתי ללוח שעונים של שנת 2008 שאין בו מחוגים הכל דיגטלי ! מה פולריס יש לוח שעונים דיגטלי כולו גם הספידומטר ? מעניין לא ראיתי את זה וגם אצלך בטרקטורון משנת 2002 יש כבר לוח דיגטלי פשששששש שלח לחברה תמונה לראות את אמיתות דבריך אחי ( העיקר שהכל נעשה ברוח חברית הא ? עוד ניסע אחי בשטח יחד עם 2 אווטלנדרים צהובים מבטיח לך )

kachlon haim

New member
טוב ,,

תשמע חבר יקר ,לך לטייל ולהנות במקום לצלם לתעד ולחקור ולמות על דיוקים . לא יודע מי זה מאיר ולא מי זה יעקב ובאיזה ליגה הוא זכה ולמען האמת לא מעניין אותי . קנה מה אתה רוצה תאמין למה שאתה רוצה , אני בטוח שאתה נער מאושר כי הכל אצלך מאוד מדויק . פנה ישירות למר אוחנה שהוא עצמו סוכן CAN AM ומייסד ומנהל ליגת ATV בישראל שאל אותו מה שתרצה העיקר שאתה צודק , לי אישית חבר יקר אין זמן להתעסק עם ויכוחי סרק ,הסיבה לפורום הנוכחי היא אחרת ועיקרה נגזר משמה של החבורה והפורום עצמו . אני רוכב פולריס בערך כמספר השנים שאתה נושם , אין לי כוונה להחליף מותג אפילו שהשעון שלי לא דיגטלי מלא כמו 2008, ואנא ממך אל תפקפק באמינותי , לא לשם כך אני עונה לך .

atv boy

New member
סוף הסיפור

די חיים חשבתי שאנחנו מתדיינים בכייף ואתה לקחת את זה רחוק ולפסים אישיים אז קבל התנצלות לא התכוונתי לעצבן אותך (למרות שזה העלה חיוך על פניי למען ההגינות) בוא נעזוב את זה ונעבור באמת לעיקר הטיולים הכייף ולא משנה באיזה כלי אתה רוכב זה עניין שלך בלבד !! מקוה שתסלח לי שהתעצבנת אני שכחתי שעוד בהתחלה נדלקת באחד ההודעות שלי ושיש לך ככול הנראה פתיל קצר . אז בו נפתח דף חדש ונרכז מאמצים משותפים באירגון טיולים ארוכים ומהנים סגור?

למעלה