לכחלון ולכל החברה

kachlon haim

New member
??

אני שמח שהבנת את מטרת הפורום , למרות שבתחילה קיוותי שהדיון איתך יכניס אנשים נוספים לפורום יתחילו ויכוחים עצות דיונים חיפושים ויפיח קצת רוח חיים בעסק , לצערי לא יצא כך , לא נורא .

סמגד1

New member
באד בוי, די!!!

אתה לא צריך לצלם את התעודה של מאיר אנחנו מכירים את מאיר אישית יודעים על הזכיות וזכויותיו איש יקר...מקסים אחלה של בחור גם התהפך מס' לא מבוטל של פעמים. חיים אוהב פולאריס וזו זכותו אל תשכח שפולאריס זול יותר במשומשים ולכן יש אנשים שקל להם יותר לרכוש טרקטורון משומש ואמין ולא כלי ב-80,000 ש"ח הם עדיין חברים שלנו יוצאים איתנו לטיולים ואנחנו אוהבים כל אחד מהחברים. אתה תכיר את הקבוצה וגם אבא שלך ותתאהב בכל אחד מהחברים לא משנה הכסף משנה האדם!!! אז יאלה בקרוב הטיול לאילת בינתיים תעזוב את חיים.

kachlon haim

New member
אייל ..

דווקא נחמד שיש קצת יותר אנשים בפורום ומעלים ומתווכחים כל עוד זה בגבולות ובטוב טעם . בנושא שלך , להזכירך פולריס חדש עולה 80.000 שח ו KTM עולה 90.000 שח ובכל זאת יש מכירות של מאות כלים בשנה , אז לא תמיד בוחרים פוליס בגלל המחיר לעיתים בגלל יתרונות נוספים. בנושא הפורום אולי כדאי להציג מסלולים וספקים שונים כדי שכולם ייהנו .

סמגד1

New member
חיים!!!

תקשיב יה מהבול!!! אני בא לעזרתך ואתה מספר לי על עלויות הפולריס זה שהם מבקיעים מחירים על כלוםםם..... זה לא עושה את הכלי שווה משהו שנינו יודעים שמדובר על כלים בית שימוש במקרה הטוב. אן יצבות, אן כוח לכלי, מתהפך מהר, חלוקת משקל לא נכונה, בולמים לא נעימים מנוע חלש ועוד יםםםםםםםםםםםםםםם בעיות. אני מנסה להרגיע את הבחור ואתה מספר לי שפולריס גם יקר פולריס זה כלי קקה שסתם לוקחים עליו ים כסף. ארטיקט עקף אותו מיזמן. חוץ מיזה אם אתה מראה לסוכנים מזומן על פולריס יתנו לך הנחה 50% יאלה אחי יום טוב.

ATV GIRL

New member
../images/Emo2.gifאתה מאלץ אותי להשתמש בשם שאני לא רוצה...

להשתמש בו בפורום, אבל... א ב א !! די כבר! בנים זה באמת עם מיוחד.. אוקיי הבנו, אתם לא מסכימים על רמת האיכות של פולריס, אחלה, אבל תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים. בברכת ת ת ב ג ר ו, ליאור.

atv boy

New member
לחיים ואייל הכריש

חיים נשמה אחרי שהתפייסנו בא אייל ונתן לך בראשששששששששששששששש מה שאני רציתי להגיד בעדינות הוא שפך בלי חשבון אייל יצאת גדוללללללללללללללל אין עליך אתה פטיש !!!!!!!!!!!! נו חיים תגיד לו שכבר אנחנו אחרי הויכוח ומה שמעניין אותנו זה טיולים !!!! אייל תכנן איזה טיול שנבוא גם להנות אתה מצאת חן בעייני יש לנו חשיבה דומה !!! אתם תהיו ביום שישי בטריפ טרקטורונים ? שמעתי שיהיה שם מופע על הDS450 אולי אני יבוא לשם עם חברים שלי בלי טרקטורון וניפגש?

סמגד1

New member
תגובה ליום שישי

יש מצב שנגיע בטוח ששלום יתקשר אלי ויזמין אותנו ואז נראה לי שנגיע... אתה יודע יש לנו עניין של כבוד אם הוא לא מזמין לא נגיע!!! אם אגיע אביא את ביתי ATV GIRL היפה. מכל מקום תהנה שם במפגש.

kachlon haim

New member
אתם ממש מתאימים ..

תשמעו , שפע המידע המדויק והבדוק שרץ פה יחייב את השב"כ בהתערבות לבדיקת המקורות , העיקר שאתם מרוצים מלוח השעונים הדיגטלי....

למעלה