לכידת חתולים!!!

ravit2b

New member
אל תתמם

אדם עובד ציבור הציע בפהרסיה לעבור על החוק באופן שאינו משתמע לשני פנים עבירה זו על החוק גוררת בצידה עונש מאסר בפועל של עד 3 שנים אני חושבת שעובד ציבור לא יכול להרשות זאת לעצמו גם אני יכולה להביא ציטוטים מהפורום הזה של מספר אנשים הקוראים להשמדת החתולים

ליגת חיסולים כאילו, כזה?../images/Emo97.gif

וווואוו, שיוואוו , דבר כזה עוד לא ראיתי בפורום שלנו . "אוהבי החתולים" כאילו, כזה ?לא ממש אוהבים אנשים? כזה? הם כל כך אכפתים כזה ?ועדינים כאילו? שגורמים לדיונים הסוערים ביותר שהיו לנו בפורום ,להראות כמו מנחות שלום איש לרעהו . אין ישוב שאוהב בעלי חיים יותר מהישוב שלי!אין כמוני יודעת . לכן כל הדיון הזה בשבלכם הוא סתם עוד מקום לבטל בו את זמנכם ואת זמננו. אפרד מכם בקריאת השלום המסורתית שלכם ...קישתא.

enbalush

New member
לא העברנו ביקורת על הישוב שלכם

יכול להיות שרוב רובם של התושבים באמת מתייחסים בכבוד והומניות לחתולי הכפר, ההתייחסות שלי )ונראה לי שגם של שאר המגיבים האכפתיים) הייתה כלפי "עובד הציבור" שהסית למשעה פלילי.

ninagil

New member
מה זה - איומים על נבחר הציבור שלנו?

אני לא יודעת מי אתם מייצגים ומאיפה קפצתם -- אולי מפורום חתולים, אבל יש מספיק יועצים אצלנו. מושי משתף את הקהילה בכול הצעדים והתוכנית לאסוף חתולים באה בעקבות תלונות על מטרד. ההתקפות ו"איומים" בהליכים משפטים נגד מושי אינם מקובלים.

ravit2b

New member
למה לא?

זה במסגרת החוק - ולהזכירך זה שאתם מתנחלים זה לא אומר שחוקי המדינה חלים גם עליכם

enbalush

New member
די לדבר במילים מייפות!!!!!

זו לא אסיפת חתולים או לכידה, זו השמדת חתולים!!!! וזו עבירה פלילית חד וחלק!

nirashalev

New member
מישהו נפל על הראש ???../images/Emo108.gif

אז נכון שיש כוונה לטפל בנושא החתולים, אז נכון שכולנו אוהבים חיות, אבל מה עם כבוד האדם ?מיופת הנפש על דאגה לחתולים לרדת לרמה נמוכה של לטאה , אני חושבת שאתם מפספסים ויוצרים במקרה הטוב גיחוך, במקרה היותר רציני - צורך באישפוז....

ראשית, כל אחד מאיתנו מדבר בשם עצמו

פניה בנוסח "אתם" היא לא רצינית.
אני לא חושב שלמישהו יש משהו אישי כנגד מר מושי אשר וכנגד התושבים השלווים של המקום הפסטורלי שלכם. אין צורך להכנס למגננה מיותרת. לפני שמר מושי אשר יבצע פעולה, שעלולה להיות לא חוקית, הוא קיבל יעוץ חינם ואפילו הצעת עזרה. אני בטוח שיש יועץ משפטי, שמתמצא בחוקים ובנוהלים ואפשר להתיעץ איתו. הוא יספר למר מושי אשר על הבג"ץ והחוקים שצוטטו פה. אני מקווה שהביטויים על "הצורך באשפוז" "רמה של לטאה" וכיו"ב לא היו מופנים לכבוד שופטי בית המשפט העליון של מדינת ישראל, שקבעו נוהלים מחייבים בבג"ץ איך לטפל במטרדי חתולים. כל פקיד בשירות הציבורי כפוף לחוקי מדינת ישראל ופסיקות בית המשפט העליון. הבג"ץ של כבוד שופטת בית המשפט העליון דליה דורנר הופיע בשרשור. אני חושב שאף אחד "לא מחפש" את התושבים השלוים שלכם, את מזכיר המועצה או כל פקיד ציבורי אחר ורק טובת הנושא חשובה להם. אני חושב שכדאי לפקידי הציבור אצלכם להתיעץ, בנוסף ליועץ המשפטי, גם עם פקידי עיריה ומתנדבים שמנסים לפתור את הבעיה בעיר גדולה כמו ראשון לציון. ענבלוש הציעה את עזרתה. בברכה לחיים הרמוניים ושלווים בין תושבי כפר אורנים, פקידי הציבור והחתולים.
אלי אוחיון

דסק

New member
מהמסרים מהחודש שעבר התרשמתי

שחלק מהאנשים שלכם לא כל-כך אוהבים בעלי חיים, האם אני טועה?

צושי

New member
קריאת השלום המסורתית שלנו??

ואולי היא שלך??? חשבתי שאתם אוהבי חיות... האשם יבוא על דינו!!! כל מילה מיותרת.

ronpel

New member
רבותי אפשר להרגע ולהרגיע

כיו"ר וועד הישוב אבהיר שלמזכירות ולוועד אין כל סמכות , הכשרה או ידע לטפל בנושא. אנו מעבירים את תלונות התושבים בנושא לוטרינר המועצה שהוא הסמכות בנושא והוא מחליט ומבצע. אני בטוח שהוטרינר מכיר את החוק ופסיקת בג"צ ויפעל רק ברוח זו. במידה ויש למישהו חשש שהוא יפעל שלא על פי החוק הוא מוזמן ליצור איתו קשר ישירות לקבלת הבהרות. בברכה רונן פלג שאוהב חתולים לא פחות מכולכם.

enbalush

New member
כיו"ר ועד הישוב איך תמגר תופעות כמו

זו, כנראה שהוטרינר העירוני לא עזר להם עם פתרון הבעיה, כי ידיו כבולות, אסור לו ללכוד ולהשמיד חתולים חופשיים, האם הישוב שלכם ערוך לעיקורים? האם יש תקציב כך? בכל מקרה אני מצרפת קובץ שממביא שיטות הומניות להרחקת חתולים מחצרות.

דסק

New member
ronpel, האם אני יכולה לקבל את

האיימל של מר רונן פלג שיסביר לי מה משמעות ומה תוקפו של המסר שנכתב על ידי מר מושי.

לא יודע אם לצחוק או לבכות

אז כדי לצחוק לקחתי ליד את ספר הקריקטורות הנפלא, מאה שימושים לחתול מת. אולי נשלח את רכב הביטחון לטפל בחתולים?

פודה

New member
../images/Emo6.gif כל העסק הזה פשוט הזוי

אני קוראת ונקרעת, פורום אוהבי החתולים פולש לפורום...

למעלה