לכל אוהבי אינואישה כנסו!!!!11

ShiraChan

New member
אני..(אם אני יבוא... כי בעיקרון אני

אהיה בצבא..
) אז אם אני יבוא אני חושבת שאני אתחפש לנארקו! זה יהיה כזה מגניב

אולי 'ני אתחפש לקאגומה ^^

ו'ני אכריח את אח שלי הקטן להיות שיפו! ^__^ ואמ.. אחותי או שהיא תהיה אינויאשה או סאנגו או נאראקו P: עדיין לא הוחלט ^^;;

Fay Wood

New member
אוי נכון אח שלי יהיה שיפו!

זה יהיה כל כך חמווודדד (הוא בן 3) חחחחחחח לצבוע לו את השיער לג'ינג'י ולהדביק לו זנב!!! חחחחח!!זה יהיה טוב... חבל שזה לא ישאר ליותר מ-5 דקות
באאקהה..!!!!!

Fay Wood

New member
ניסיתי השנה להכין תחפושת של אימי לי

זה יצא נורא.... o_O ואז חברה שלי הצילה אותי והביאה לי חצאית נורמלית ומהממת שהייתה מאווווד מיני, אבל עדיין מהממת, ולא יכולתי לזוז בגללה ואני בטוחה שכל הבצפר ראה לי את התחתונים 0.0 אבל החצאית עדיין הייתה יפה!!!

חחחחח... השנה אני התחפשתי לנסיכה P:

קניתי את התחפושת XD תחפושת למבוגרים ;_; קייה.. להיות בת 16(עוד מעט!~) זה מייאש..

y a m i girl

New member
אה זה מישהו נחמד ביותר|מדוזה|../images/Emo82.gif

בשם בנקוטסו. זו תמונה מהשיר פתיחה^^ אני אישית מעדיפה את ג'אקוטסו ממנו(למרות שגם הוא שולט נורא)... או בעצם את שניהם ביחד

FireZeroX

New member
נצל"ש... רציני...

מ ה ה ק ט ע ש ל כ ו ל כ ם ע ם ה מ ס פ ר 0 4 2 1 ? ! ? ! במלא חתימות פה יש תמספר הזה, ולא רק שם אני רואה אותו... בכל מקום!! יש לי סיוטים על 1240!! -.-;

דופיאשה

New member
נצל"ש חשוב מאוד!!!!!!!

אוקי אני הייתי בטיול של 3 ימים והייתי רוצה לדעת מה היה בפרקים של יום שלישי ורביעי תודה

Fay Wood

New member
אז זה למה לא היית במפגש פורום...

ואני סינילית... o_O אל תסמכי עליי...

sintesis

New member
תשובה

בפרק של יום שלישי טוטוסאי תיקן את טסאיגה, שעכשיו היא יותר כבדה.. אינו הפך שוב לשד שלם ולא זוכרת מה עוד. ובפרק של אתמול סתם נראקו שלח להם איזה שד מוזר שהיה לו בתוך הבטן עוד שד עוד יותר מוזר והם נלחמו איתם וזהו, שום דבר מיוחד

למעלה