לכל אוהבי גרין דיי! כנסו!!!

Superunknown1

New member
אנשים משנים את הטעם שלהם,

אנימשנה את הטעם שלי במוזיקה פעם שבוע בערך

בסדר, אבל יש הבדל, זה הבדל ממש

עצום.. גרין די ווסטלייף הם לגמריי ניגודים.... בעצם הם בכלל לא דומים חוץ מהעובדה שכולם בנים...

BrickWall

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא יכולה לאהוב את שניהם!, איכס, אני באמת לא מבין מה בנות רואות בלהקות בנים, הם סתם חבורה של priti boys שחושבים שהם מוזיקאים..כשכל מה שהם באמת זה זמרי קריוקי, ואני יכול להוחיך: המוזיקה שלהם מנוגנת ע"י "מישהו לא ידוע" השירים שלהם באים מאמנים אחרים, כולל כל המילים מוזיקת רקע ומילים זה הבסיס של קריוקי, כל מה שהם צריכים..זה לשיר את זה ולקוות לזכות בפרס הראשון. זה פטתי

Superunknown1

New member
זה בהחלט פאטתי.

אבל לא פאטתי כמו שגיאות הכתיב שלך, והעובדה שבחתימה שלך כתוב שאתה אוהב את אווריל לוין.

BrickWall

New member
אתה יודע לאן את/ה יכול/ה לתחוב את

התגובה שלך?! ל%#^*, זה לאן! אני ממש שונא אנשים כמוך...את/ה בטח אחד מאלה שצוחק בפרצוף של אנשים...נכון!, את/ה כזה/ו דפוק/ה... קודם כל, אל תעיז/י להתחיל עם אבריל!, היא גדולה...וללהקה כ-ו-ל-ה קוראים "אבריל לווין", כמו שיש "מרלין מנסון"! אז אל תתחיל/י איתי... ואני לא רק אוהב את אבריל, אלא את ההשפעה שהייתה לה על אנשים...אם תקשיב/י טוב לליקירים שלה, את/ה תבין/י איזה מסר חם שאנשים דפוקים כמוך לא יכולים להבין. הודעה למנהלת...אני מצתער, אני פשוט לא סובל אנשים כאלה...מקווה שאת מבינה אז לדעתי...אין לך זכות...ואם מישהו לא יודע לתוב "פתטי" כמו שצריך זו לא סיבה לצחוק עליהם, אם אתה חושב שהם אנשים פחות טובים, זה מראה איזה בנאדם את/ה.....

Superunknown1

New member
אה, כן, ההשפעה.....

שחכתי לגמריי מזה, תקשיב בנאדם, נאי מצטער על מה שכתבתי, במחשבה שנייה אני חולה על אווריל, היא השפיעה המון על מהלך חיי, נתנה לי כיוון, עזוב שהמוזיקה סאקס, ושחוץ מיופי אין בה כלום, ה-ה-ש-פ-ע-ה-! זה מה שחשוב. ואללה.

BrickWall

New member
אתה יודע מה...

אתה ממש לא שווה את זה... יש מספיק אנשים כמוך שאני צריך להתמודד איתם במציאות, אני לא צריך כמוך גם בנט. ורק שתדע..שפעם לא היו מעריכים סקייט בביתספר שלי כ"ספור אתגרי" עד שאבריל הגיעה אז...תחשוב על זה קצת.

Superunknown1

New member
אתה צודק.

באמת, גרמת לי לחשוב קצת עם עצמי. אתה צודק. סקייטרים. בהתחלה חשבתי שזה רק לפוזה, אבל יש מאחורי זה תרבות שלמה של אנשים מאגניבים. i wannabe a skater to....

סבבה, keep on skating

אין לי מושג מאיפה זה בא אבל שיהיה... כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, כמובן שזה רק גובל בגבול הלפגוע באנשים אחרים, אבל דברים כמו מפגר זה לא ממש, אלה אם כן הוא באמת מפגר, שזה כבר באמת פוגע.. תימנע מלקלל, פשוט תדבר איתו..

ThE Fire GiRl

New member
על איזה השפעה בידיוק מדבר?!?!?

על איזה השפעה אתה מדבר על זה שכל הפרחות של הבצפר חושבות את עצמן פריקיות ופאנקיסטיות רק בגלל שהן שומעות אבריל לווין שהיא בעצמה לא יותר מפרחה מתלהבת שעושה הכל בישביל הפוזות?!?!? תתעוררו זה לא רוק זה עוד פוזרית שמתעלגת על העולם רק בגלל שזה מאאאגניב!!!!

BrickWall

New member
אני מדבר על ההשפעה שהייתה לה על....

במוחות המעוותים של האנשים בביתספר שלי שחשבו שסקייט זה לא ספורט אתגרי, ושבנות שלובשות בגיז הן "TOMBOY´S", ותודות לאבריל, ידידה שלי קיבלה אומץ להתחיל לנסוע על סקייט, בלי שירדו עליה, כמו שהיו יורדים עלי ועל חברים שלי כשהתחלנו! על ההשפעה הזו אני מדבר.

אצלנו בבית ספר ממש לא...

האנשים שבאמת נסעו על סקייט אצלנו היו מאותגרים שכלית אבל היו מלא אנשים סקייטרים, ועדיין יש, בכל אופן, אצלך בבית ספר זה ככה, אצלנו היא פשוט עשתה שער לוונאביז מאגניבות שהולכות עם סיכות של I hate people והם מסתובבות עם כל המאגניבים של הבית ספר.. מה הבעיה שלהההההההההההן? אני לא קניתי שום סיכות כאלה.. למרות שרוב האנשים שאני מכירה אני מאוד לא אוהבת, חפיף..

Superunknown1

New member
גם המניק סטריט פריצ´רס

ו- קואל צ´מבר ממש שונים (אלטרנטיב רוק-אלטרנטיב/גות´ מטאל) ואני ממש אוהב את שניהם. וזה גם לא כזה ניגוד... גרין דיי לא כאלה.. "רועשים" (זאת המילה הנכונה?
) ו-ווסטלייף, יחסית לבוי-בנד דווקא לא נשמעת כ"כ גרוע...

וזה בגלל

שווסטלייף לוקחים שירים גאונים, שהצליחו כבר ומחדשים אותם בקול הסיסי שלהם. הם לא יודעים לכתוב הם לא יודעים לנגן והם אפילו לא יפים... פשוט לוקחים שירים והורסים אותם. איך אפשר לאהוב גם את גרין דיי תסבירי לי ?

Superunknown1

New member
UPTOWN GIRL

הוא השיר היחדי שה ביצעו מחדש, אם אני לא טועה. ומה הקשר בכלל? מדברים פה על המוזיקה עצמה, לא על מה שמאחוריה... ווסטלייף- פופ, גרין דיי- פופ פאנק. נכון זה שונה, אבל עד כדיי כך.

למעלה