אתה יודע מה, אתה צודק, זה נמאס,
הוויכוח הזה זה רע.. כל הקללות האלה, במיוחד מהצד שלך, זה כל כך ילדותי, אבל אני רק רוצה להסביר לך משהו, רק שתבין, ובבקשה תקרא את זה פעמיים שתוכל להגיב כמו שצריך. קודם כל אני כותבת שירים באנגלית, ובכלל לא אכפת לי שאתה כותב שירים וכאלה רק נתתי לך דוגמא שאני לא "ואנאבי" דכאונית כמו שאתה חושב שאני.. מה אתה רוצה שאני אעשה? Name it אין לי סיכת אנרכיה. יש לי מחזיק מפתחות של זה, למען האמת, שקניתי מזמן, בכריתים, אחרי ששאלו אותי מה זה הסברי להן, לרוב החברות שלי, ומה שעיצבן אותי זה שרובן לא הבינו ועדיין כותבות את זה. . . תפסת את הילדה הלא נכונה, אני כן יודעת מה זה אנרכיה, ואם לא הייתי יודעת, ממש אבל ממש לא הייתי הולכת עם מחזיק מפתחות של זה, למרות שאני יודעת שזה מפגר שזה לא דרך להראות במה אני תומכת, אבל רציתי את זה, וקניתי. ואני מבקשת ממך, הנה , בצורה יפה, אל תעזוב בגללי, לא בגלל הריב הטיפשי הזה, שאני מה זה שונאת, כי אני שונאת לריב, אני מנסה לשמור על קשר טוב עם אנשים שאני לא שונאת. אני מקווה שלפחות תקרא את זה.. אתה לא חייב להגיב.. רק שתדע שטעית לגביי לגמריי.. וחבל שאתה מזלזל ככה באנשים לפני שאתה מכיר אותם!