לכל אוהבי גרין דיי! כנסו!!!

Superunknown1

New member
בוב דילן?

איזה שיר שלו? זה אמור לצאת מצחיק... בוב דילן עם הקולות שלהם

שחר אני תמיד אזכור את הציטוט שלך,

"ווסטלייף נשמעים דווקא טוב יחסית לבוי באנד" WTF is wrong with you איך אפשר להשוות בכלל בין גרין דיי לווסטלייף!?!? ווסטלייף הם חסרי כישרון, לא יודעים לשיר, בטח לא לנגן, לכתוב שירים, מנגינה, וכונפים שגם לא יודעים לרקוד מינימלית והאייקיו שלהם שואף ל23... פאק מה קורה פה?

Superunknown1

New member
הכל יחסי, נשמה.

יחסית לבוי-באנד: הם המועדפים עליי, \זה לא אמור שאני אצחיל להוריד שירים שלהם במחשב ולצעוק באמצע הרחוב "ניק, איי לוב יו, כפרה עלייך נשמה!" יש להם קול יפה. אבל הם לא מנגנים, לא כותבים, לא מלחינים, לא כלום. בובות של החברה.. ואני בטוח שחצי מאנשי הפורום חושבים כמוני, אבל חלילה וחס שהם יפתחו ת´פה ויגידו משהו, כי הריי שווסטלייף זה לא קול עכשיו, ומה שקול זה פריקיש פאנקיש גוטיש יא מן! רוק איז וואט ויי´ר אול אבואט! מן! (נסחפתי קצת....)

כן זה נכון שווסטלייף זה באמת לא

"קול" עכשיו, אבל בלי קשר, אני אשכרה לא מבדילה בין ווסטלייף\בקסטרית בויז\פייב\אנסטינק.. אישית כולם אותו הדבר אז אין לי ממש מישהו שהכי טוב מביניהם... נניח שאתה צודק ויש להם קול יפה..

Superunknown1

New member
גם אני לא ממש...

אני רק יודע של-ווסטלייף יש קול יפה. למה רשמת בחתימה שלך: life´s a bitch and then you die" ?! את יודעת בכלל מאיפה זה לקוח?

לא, ולא אכפת לי, רשמתי את זה כי

אהבתי את המשפט, אסור לי? אתה כמובן מאגניב מדיי אז אתה יכול ללכת ולא להרשות לאנשים לכתוב דברים!

Superunknown1

New member
מה הקשר......?!

אוף, את כזאת ילדה קטנה ומעצבנת, תשתקי כבר. סתם, כתבת משפט, שהוא דיי פורסם, מהשיר life´s a bitch להקה shooter. אוקיי, אז לא ידעת מאיפה הוא בא.. מה הקטע בלכתוב אותו סתם ככה? מה, החיים שלך באמת בזבל? אני לא חושב. מה, את מהפוזריות הדכאוניות האלה שכל היום כותבות פאק דה וורלד על השולחנות בבצפר? גם זה לא.

יוו מה הבעיות שלך...!

אתה לא יותר טוב מכל הסנובים והערסים.. מי אתה חושב שאתה?? פזורית דכאונית, כאילו שלא כל אחד מדוכא בחיים שלו, ורק שתדע יש לי לפחות 10 שירים שכתבתי להוכיח לך שאנ יבאמת הייתי קצת בדכאון, תקופות קצרות, והקטע של Lifes a bitch אהבתי את המשפט, ולמען האמת לא אכפת לי מי המציא את זה!!!!! אולי תפסיק עם הקטע הזה שאתה חושב שאתה יותר טוב מכולם, יו!!! ולא החיים שלי לא בזבל, בכלליות, לא, אבל יש לי כל זכות לכתוב מה שבא לי, מי אתה שתבוא ותגיד לי מה לכתוב? אתה לאמ כיר אותי בכלל ומה אתה קורא לי בכלל ילדה קטנה? אם ל קלטת שאנחנו באותו גיל!!!

Superunknown1

New member
מה הקשר לססנובים והערסים למען השם,

תשתקי כבר, פאנקיסת קולית שכמוך. ילדות קטנות שכמוך עושות לי מיגרנה.ץ מיגרנה זה רע. אני מקווה בשבילך שאת השירים שלך את לא כותבת בשפה של התגובות שלך, באמת. תתפלאי גם אני כתבתי שירים, סיפורים. אני מצייר אפילו. אה, ואלי את תפסיקי עם הקטע של להיות כזאת ילדה אומללה וחסרת תועלת ותעשי עם עצמך משהו. תאמיני לי, bene there, done that. למזלי עברתי את השלב. לפני שנה וחצי, למען השם. ´סעמק, הצלחת לעצבן אותי, פריקית קטנה ואומללה, קונה סיכות אנרכיה ביוון בלי לדעת מה זה אפילו. לא יודע למה אני מתווכח איתך בכלל, באמת, לא עברנו ת´שב? את הגיל? לא יודע למה אני נכנס לפורום הזה בכלל.... גאד.. את מעוררת רחמים. אני כבר לא פה. זהו. ככה את מאבדת את כולם, את השירות, אותי. עם הטמטום שלך.

BrickWall

New member
המנהלת בהחלט צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא קולט למה אתה אומר את זה.... אולי אני לא בדיוק מבין עלמה אתם רבים, אבל אני בהחלט יודע...שלכל אחד יש זכותת לקנות סיכות אנרכי...שלידיעתך יש יותר מ250 סוגים של אנרכי (בדקתי) ועוד משהו שכדאי שתכניס לראש הבלוק שלך....זה שאנרכי זה משהו אחר בשביל כל אחד, למשל, אנרכי בשבילי זה "חסר ממשלה" אני חושב שהעולם היה מצליח טוב מאוד ללא ממשלות שהדלק שלהם זה כסף (ומקדונלדס, השמנים(לא שיש לי משהו נגד אנשים שמנים)), אבל לדעתי,ללא אנרכיה...לא הייתה קיימת ממשלה, ואתה גם צריך לדעת שממשלת ארה"ב התחילה מאנרכיה ועברה להיות המפלצת מוצצת הדם שהיא היום... אנרכי בשביל המנהלת יכול להיות כל דבר, אנרכי בשבילי, זו מילה נרדפת......לחופש.

אתה יודע מה, אתה צודק, זה נמאס,

הוויכוח הזה זה רע.. כל הקללות האלה, במיוחד מהצד שלך, זה כל כך ילדותי, אבל אני רק רוצה להסביר לך משהו, רק שתבין, ובבקשה תקרא את זה פעמיים שתוכל להגיב כמו שצריך. קודם כל אני כותבת שירים באנגלית, ובכלל לא אכפת לי שאתה כותב שירים וכאלה רק נתתי לך דוגמא שאני לא "ואנאבי" דכאונית כמו שאתה חושב שאני.. מה אתה רוצה שאני אעשה? Name it אין לי סיכת אנרכיה. יש לי מחזיק מפתחות של זה, למען האמת, שקניתי מזמן, בכריתים, אחרי ששאלו אותי מה זה הסברי להן, לרוב החברות שלי, ומה שעיצבן אותי זה שרובן לא הבינו ועדיין כותבות את זה. . . תפסת את הילדה הלא נכונה, אני כן יודעת מה זה אנרכיה, ואם לא הייתי יודעת, ממש אבל ממש לא הייתי הולכת עם מחזיק מפתחות של זה, למרות שאני יודעת שזה מפגר שזה לא דרך להראות במה אני תומכת, אבל רציתי את זה, וקניתי. ואני מבקשת ממך, הנה , בצורה יפה, אל תעזוב בגללי, לא בגלל הריב הטיפשי הזה, שאני מה זה שונאת, כי אני שונאת לריב, אני מנסה לשמור על קשר טוב עם אנשים שאני לא שונאת. אני מקווה שלפחות תקרא את זה.. אתה לא חייב להגיב.. רק שתדע שטעית לגביי לגמריי.. וחבל שאתה מזלזל ככה באנשים לפני שאתה מכיר אותם!

Superunknown1

New member
פוזרית קטנה ומפגרת.....

כמעט כל הלהקות שאני אוהב היו באמ טי וי 2, וחלקן אפילו באמטיוי הרגיל....זה אומר שאסור לי לאהוב אותן?!

אהה!! סוףסוף הוא הודה בזה!!!

אתה זה שאמרתי לי.. שאמרתי לך כל הלהקות שאני אוהבת "את אוהבת את כל הלהקות שהיו בMTV וMTV2!" יא סתוווווווווווווווווווווווווווווווווווום ותפסיק לקרוא לי "קטנה" אני בגיל שלך יא מאותגר שכלית!

Superunknown1

New member
מה הקטע של למשוך את האותיות?

אני לעולם לא אבין, מאותגר שכלית שכמוני. עזבי, ילדה, את לא תביבני. הלהקות שאת אוהבת, סטייל פאדל אוף מאד וגרין דיי, למשל, מופיעות באמ טי וי 8 פעמים ביום, כי רק ככה אפשר להכיר להקות. הלהקות שאני אוהב, סטייל רדיוהד, אש, וייזר, סייב דה דיי מופיעות באמטיוי פעם בחודש, במקרה הטוב. לא יודע בקשר לאמטיוי 2, אני לא רואה. פריקית.

BrickWall

New member
בוא נפרק את המילה "פריקית"../images/Emo13.gif

פריק=שונה שונה=לא דג (ששוחה עם הזרם) דג=מלוח...סתם... אבל לדעתי (מה שאני מנסה להגיד פה זה) שפריקים זה טוב...כי הם לא הולכים עם הפאקינג MAIN STREEM כמוך, יא דג

חח אין לך שמץ

א- אני לא אוהבת את פאדל אוף מאד.. וגרין דיי, אתה יכול לסמוך עליי, בקושי מופיעים באמ טיוי, או אמ טיוי שתיים, אני רואה את שניהם מלא, ולא ראיתי קליפ שלהם כבר מעל שלושה חודשים.. ב- כל הלהקות שהזכרת מופיעות לפחות, ואני ל-א מגזימה, 15 פעמים ביום, רדיוהד, וויזר, אש.. רדיוהד בכלל באמטיוי לפחות 5 פעמים ביום.. אש כל 4 שירים יש את השיר שלהם, כנ"ל וויזר... אם תראה יום אחד תבין!

BrickWall

New member
יש לזה הסבר:

זה בגלל שרק בזמן האחרון הפופסטים מתעוררים מתרדמת הפופ שלהם, והחליטו דווקא להתעלק על להקה מצויינת כמו גריןדיי! הם דוחים, במיוחד הבנות המכוערות האלה שהם וואנאביז....אני פשוט שונא אנשים כאלה!, הם כל כך צבועים

למעלה