לא בטוח אבל נדמה לי שביולי אין שם הרבה מים
ל ליאור אור2 New member 8/5/14 #14 נדמה לי שמהכרותינו רבת השנים את כבר יודעת איזה פדלאה אני.. בתור אחת שקמה בשבת ב 11:30 בבוקר ותוהה מתי חוקי לחזור למיטה לשנ"צ, את מבינה שטיולים בשבילי בטבע זה רק בתנאי שאני על ריקשה.
נדמה לי שמהכרותינו רבת השנים את כבר יודעת איזה פדלאה אני.. בתור אחת שקמה בשבת ב 11:30 בבוקר ותוהה מתי חוקי לחזור למיטה לשנ"צ, את מבינה שטיולים בשבילי בטבע זה רק בתנאי שאני על ריקשה.
ל ליאור אור2 New member 9/5/14 #27 כן, צודקת בטוח לא יסרבו לפינוקים והתרנגול שלנו ישמח קצת לנוח ולהינות
T tch111 New member 8/5/14 #24 לא מכיר מסלול אך יש לי סיבה לרצות להצטרף רק לחשוב על זה להיות עם 50 בנות וואייייייייייייייייייייייייייייייייי
לא מכיר מסלול אך יש לי סיבה לרצות להצטרף רק לחשוב על זה להיות עם 50 בנות וואייייייייייייייייייייייייייייייייי
י יונק הצוף New member 9/5/14 #33 אממממממ לכי תדעי מה שקרה היום לא קרה משנות העשרים .. בכל מקרה בקישור תמצאי המון חומר לפני שאת מחליטה על אומגה תשאלי את הנשים כמה רוצות ?
אממממממ לכי תדעי מה שקרה היום לא קרה משנות העשרים .. בכל מקרה בקישור תמצאי המון חומר לפני שאת מחליטה על אומגה תשאלי את הנשים כמה רוצות ?