לכל אלה שהתקבלו - קודם כל מזל טוב

lernery

New member
לכל אלה שהתקבלו - קודם כל מזל טוב

דבר שני, מי שבא לירושלים, שימצא מקום להקפיא את החיים שלו לשנים הקרובות, *אין חיים* וזאת לא אגדה, it only gets worse

Regina Phalange

New member
מי מינה אותך אחראי

להעצמת הסטיגמות?

Regina Phalange

New member
הייתי מתווכחת,

אבל אני עייפה מדי
אגב, מורן פה למטה ירושלמית, מה הקשר לתל אביב?

lernery

New member
לא דיברתי על תל אביב

לשם שינוי, זה לא אחד משרשורי הויכוחים האינסופיים על איפה הרמה יותר גבוהה..

lernery

New member
התלבטתי באמת אם זאת מורן או מורנילה

אבל ככה או ככה אני מדבר על עצמי, וכמובן שמי שחושב על עתידו צריך להתחשב גם בניסיון האישי שלי..

Regina Phalange

New member
יעני נמוכים

ושוב, לא נכון, תלוי בבן אדם. יש לי המוני דוגמאות בראש, לאו דווקא אני (לי "אין ציונים" וגם על החיים אני לא לגמרי סגורה), אבל זה לא מתאים לפורום אלא לדיון אישי. בקיצור- לא נכון נקודה.

lernery

New member
אני מדבר על עצמי לא על כולם בהכרח

אבל קחו ת'ניסיון שלי בחשבון..

lernery

New member
עכשיו תחשבי ב"הדסית" למה התכוונתי

בדיוק... הייתי בטוח ש-3 שנים של מבחנים בהבנת הנקרא קצת שיפרו אותה .. :)

lernery

New member
לא אמרתי לקחת את הניסיון שלי בחשבון

כ*עדיף* על פני כל האנשים אלא כחלק משקלול של ניסיונם של כל האנשים יחד... ומי שיש לו חיים אבל נכשל, גם כן נקרא חלק מהם. ומי שגאון-על ומקבל 70 בגלל שיש לו חיים, גם כן חלק מהם. וכן הלאה והלאה.. אגב, בתקופתכם פיסיקה היה קל יותר..

moran f

New member
אתה מביא דוגמה אחת

שסותרת את הרוב (עם הסתייגות - מי שלא חשוב לו אם יהיו לו חיים או לא כנראה לא יהיו לו, אבל מי שזה חשוב לו נוטה להצליח) ורק אחרי שמעירים לך שזה סותר את רוב המקרים אתה נזכר להודיע שמדובר רק על הנסיון שלך? נו באמת. ואיכשהו אני בספק שהפיזיקה עשתה כזה הבדל גדול, ואני מדברת בתור מישהי שמתעבת פיזיקה מכל עמקי נשמתה.

lernery

New member
אני דיברתי על עצמי ועצמי בלבד

נקודה סוף, לא מבין למה את מסתבכת... ובלי קשר, הכל יחסי, אבל כמות השעות שצריך להשקיע היא מעבר לדמיון, לדעתי.

moran f

New member
מי מסתבך?

"דבר שני, מי שבא לירושלים, שימצא מקום להקפיא את החיים שלו לשנים הקרובות, *אין חיים* וזאת לא אגדה, it only gets worse" נשמע לי כמו נסיון להכללה, לא ממש דיבור רק על עצמך. הכל באמת יחסי. מי ששואף להצטיינות דיקן כנראה בהחלט יצטרך להשקיע את רוב זמנו בזה. אפשר לקבל יותר מ-70 בקלות בלי להצטרך לספר לכל העולם שאין חיים בהדסה. אני מכירה אנשים (ולא מעט) שעובדים, מנהלים חיי חברה ועדין מקבלים ציונים יפים. אולי בלי עבודה וחיי חברה הם היו יכולים להיות מצטייני דיקן ואולי לא, אבל זה לר משנה. האפשרות קיימת.

למעלה