לכל אלו שבונים על הנשיקה בסילבסטר

שנה חדשה זה לא

שנה חדשה חגגנו בראש השנה הקטע הוא שהם רצחו לכבוד הסילווסטר ואנשים הולכים לחגוג ביום חג שלו

חןשסק

New member
קטע נדוש ../images/Emo4.gif חוגגים כדי לחגוג

אני בכל אופן חוגגת בשביל לחגוג, אי במדינה הזאת יותר מדי סיבות לחגוג. חוצמזה, אני לא זוכרת איפה קראתי, אבל הסילבסטר הזה היה בכלל מישהו אחר ולא מה שכתוב פה...

סילבסטר היה בדיוק מי שכתוב למעלה

יש מלא תאריכים לחגוג בשביל לחגוג לא צריך יום של רודף יהודים בשביל זה לא חסרים חגים בדת היהודית

ChilD SouL

New member
לדעתי, צריך למחוק ת'שרשור...

א. זה לא קשור לנושא הפורום, ואם לא למחוק אז לפחות להעביר אותו רחוק לשרשור
. ב. אני חושבת שהגיע הזמן להפסיק את הכפייה של הבנאדם. אם אני ארצה אני אחגוג את הסילבסטר\שנה חדשה או איך שבא לכם לקרוא ליום הזה בין ה-31 ל-1. על הזין שלי
ואני יהודיה גאה עם משפחה שעברה ת'שואה והכל אז... באמת ש... מספיק עם הזיבולי שכל האלה
ג. אני בכלל לא מבינה למה אתם צריכים להצדיק את עצמכם על זה שאתם יוצאים ביום הזה - אתם יוצאים ופה זה נגמר. אתם לא חייבים לאפ'חד שום דבר, תעשו מה שבא לכם. מי שרוצה להשאר בבית כי... - שיבושם לו. בברכת, סופ"ש נעים ופורה, מלא גשמים\שלג וקור.

האמת חיכיתי להודעה שלך

ואת צפוייה כמו הברק לפני הרעם דבר ראשון אני לא כופה את דעתי על אף אחד לידיעתך להגיד את דעתך לא נקרא לכפות את הדיעה שלך על מישהו ודבר שלישי תעשי חיים מה את רוצה ממני

ChilD SouL

New member
שתפסיק עם זיבולי השכל ../images/Emo140.gif

ואל תדאג לי - אני אכן אצא ואעשה חיים, גם בשבילך.

Piren

New member
חחחחח

לא רציתי להשתתף באשכול כזה מטומטם (ועוד אחד שכל שנה דואגים לפתוח אותו שוב), אבל הצחקת אותי הפעם
"את צפוייה כמו הברק לפני הרעם"... אם היא צפוייה בשבילך, כמו ברק לפני רעם, אתה כנראה נביא או משהו
(ברח לך, אבל זה מצחיק מדי בשביל לא להגיב
)

כל פעם שאני פותח הודעה

אני מחכה למתקפה שלה ואם תשים לב בעבר ההודעה שלי היתה הברק ושלה הרעם אבל בסדר היא אישה טובה הכל בהומור

mass

New member
זה מYNET

"כאמור, ידועים רק פרטים מעטים על פועלו של סילבסטר ה-1, ולא נמצאו הוכחות מבוססות לכך שהורה לרדוף את היהודים, אף על פי שמצבם הכללי של היהודים ברחבי האימפריה הרומית הורע במידה מסוימת בתקופתו; החוק האוסר את הגיור נאכף ביתר שאת, ונאסר על היהודים להתיישב בירושלים (335). ועידת ניקיאה היתה תמרור דרכים חשוב בתהליך התנתקותה של הכנסייה מסממנים יהודיים בתחומי החיים השונים, בשאיפה לבודד את הנצרות מהיהדות ומהשפעתה. בין השאר שונה גם תאריך חג הפסחא , כדי להבדילו מהתאריך היהודי של הפסח. כיוון שכך, תקופת כהונתו של סילבסטר מציינת תמורה חשובה במעמד היהודים באימפריה הרומית: דת המדינה הרשמית התנערה מהם והוקיעה אותם, ונגזרו עליהם גזירות שונות. במובן ידוע, אפשר לראות את התקופה הזאת כראשית האנטישמיות על יסוד דתי בעולם הנוצרי. הגם שקונסטנטינוס היה האחראי לגזירות נגד היהודים, שכן מעמדו של סילבסטר היה משני לצדו, נכרך שמו של האפיפיור דווקא ברדיפת היהודים, ויום חגו "צוין" פעמים רבות במהלך ההיסטוריה בפרעות ביהודים בארצות הנצרות השונות." הלינק נלקח מYNET אולי כדאי שתתחיל לקרוא, ותפסיק להקשיב לכל מה שמספרים לך.

אני אמרתי את שלי

מה הראית לי שאני צודק שמו של האפיפיור דווקא ברדיפת היהודים, ויום חגו "צוין" פעמים רבות במהלך ההיסטוריה בפרעות ביהודים בארצות הנצרות השונות." אתה רוצה לתת לזה חלק בבקשה רק אל תחפש מאמרים כאלה שמנסים לנקות את שמו כי אתה מכה על חטא

L y c a n

New member
חלאס זיוני שכל

מי זה סילבסטר בכלל? מה איכפת לי ממנו? למה לפני סילבסטר, לא הייתה שנה חדשה? למה אני חוגג את חג המולד? זה מסורת מבחינתי ומסורת היא תשאר, בין אם אני חוגג את זה בבית עם עץ אשוח ומתנות, או במועדון\פאב עם וודקה מחוזקת.. וחוץ די להכנס לחיים, אתה לא הכי חכם, זאת אומרת שלא רק אתה מכיר את ה"עובדות" האלה. וחוץ מזה, רק בישראל, קוראים לזה סילבסטר.. (כי איך תקרא לזה, "שנה חדשה"?) ות'כלס, רוב האנשים בישראל בכלל לא יודעים מה תאריך היום הולדת שלהם בלוח שנ העיברי, או איזה תאריך עכשיו או לפחות איזה שנה.. אז תפסיק להטיף, לך תעביר את הערב עם אמנון יצחק או איך שלא קוראים לשיח הזה..

Shining Dark

New member
חוגג עם עץ אשוח?

רוצה לספר על משהו? ;) כמה שאני אוהבת את יפי הנפש שמתחילים להטיף על הסילבסטר.. אפשר לחשוב.. חח

תחגוג איך שבא לך

מצדי תעשה מה שאתה רוצה אני רק מביא לידיעת כולם מי זה סילבסטר ושנה חדשה זה לא אלא א בתשרי לפחות ליהודים

L y c a n

New member
אתה קראת מה שאמרתי?

כי לא נראה לי... אתה פשוט ממשיך ללכת ישר בלי לראות שום דבר צדדים.. תעשה טובה, תתעורר

דנדוש20

New member
כן. אנחנו רוצים להשתתף במסיבה של

שונאי יהודים ולחגג את חייו של סילבסטר זכותנו יש לך בעיה עם זה? יש משפט שאומר, איש איש באמונתו יחיה אתה מכיר אותו? נמאס לי מההודעות שלך, מהקיצוניות שלהם בזה שאתה לא מצליח להפנים שיש דעןץ אחרות בזה שאתה לא אומר את דעתך, אלא פוסל דעות אחרות והורס את כל השרשורים! נמאס!!!

איפה ראית אותי פוסל דיעות של אנשים

אחרים או לא מקבל את דעתם נראה לי שאת זאתי שעושה בדיוק מ שאת אומרת הרי אמרו חכמינו הפוסל במומו פוסל אני אמרתי את דעתי הבאתי לידיעת האנשים פה את משמעות החגיגות של החג הזה סילבסטר ומי שעדיין רוצה ללכת לחגוג שיהיה לו בהצלחה ושיעשה חיים וזהו אין לי בעיה עם ביקורת הבעיה שלי היא עם אנשים שתוקפים בלי לראות על מה הם תוקפים תראי לי הודעה אחת שבה פסלתי את הדיעה של משהו אחר

למעלה