לכל אלו שרוצים החוצה מהמסגרת..

MetalSinagouge

New member
אבל!!!111

מה שאני רואה אותו בתור כחול הוא מה שאת רואה בתור אדום אה? אה? אה?

miss mcmillan

New member
לא משנה באיזה צבע הכדור

שלקחת. אם אתה מדבר שטויות ומראה תסמינים של סכיזופרניה, כנראה שמשהו לא בסדר. על הקופסה כתוב זיפרקסיה, והיא סגולה בפעם האחרונה שבדקתי.

miss mcmillan

New member
שמחה שיכולתי לעזור

להבין את פיליפ ק. דיק זה דבר גדול מאוד

קשה לתקשר

אחת הבעיות עם הסדנאות האלה היא שאנשים מפתחים שפה משלהם, כזו שמתחמקת מדיונים רציונליים, ואז קשה לאנשים אחרים לתקשר איתם. למשל, כתבת: "הסדנאות לא נותנות כלים, הסדנאות לא מראות דרך, הן לא דורשות ציות." אבל בהודעות אחרות כתבת "אני קיבלתי את הכלים מהסדנה והמשכתי הלאה בחיים שלי"... "הכל בכלים פרקטיים שכל אחד יכול ללמוד ולהשתמש"... "אלו הם אותם כלים שאתה אישית מפיק מהסדנה" - זה לגבי כלים, וכמעט כל שאר התיאורים שלך מדברים על זה שהסדנה מראה לך את הדרך הנכונה, וברור מהם שהיא דורשת ציות. ("מעבירים אותך חוויות"). אני לא מכיר סדנה או מסגרת אחרת שלא דורשת ציות. ציות הוא למי שמעליך בהיררכיה, וזה אותך אותך יותר קטן וסגור. אני לא רואה שאנשים יוצאים מסדנאות האלה ומשנים את הכיוון שלהם ומתחילים לעשות דברים חיוביים, אני רואה שהם ממשיכים באותו כיוון מחורבן, עם יותר אנרגיה להרוס, לפגוע ולהדחיק. מה שאני מנסה להגיד זה שמכיוון שהמטרה היא כסף והכלים ניתנים ללא הבחנה לכל מי שמוכן לשלם עבורם, בדיוק כמו רובים, היא יכולה לחזק את מי שפועל באופן חיובי כמו את מי שפועל באופן שלילי, גנדי כהיטלר. ומכיוון שהכיוון של כמעט כל האנשים הוא שלילי ביותר, סדנה שנותנת כלים שמחזקים אנשים מקדמת את הכיוון השלילי. כמו כן, זה כמו סדנאות "מהות החיים" של שרי אריסון בבתי הספר, ויפאסנה בבתי כלא בהודו , פסיכולוגים וכו' - זה גורם לעבדים להתמודד בצורה טובה יותר עם העולם שמנצל ודופק אותם, מאפשר להם להמשיך במסלול השלילי בלי להתיאש. סדנאות כאלה, לו היו ניתנות לעבדים השחורים באמריקה, למשל, היו יכולות להאריך בעוד כמה שנים את העבדות. ואני כן רואה בעיה בזה שגוף עובד כתאגיד למטרות רווח. מוסר ומטרות רווח נוטים להתנגש זה בזה, ובדרך כלל יימצאו התירוצים לעזור למניאק לדפוק את החלשים בשביל כסף. MetalSinagouge , כרגיל, מקשקש שטויות, אולי כל מטרתו היא לוודא שמי שנכנס יראה את הפורום הזה כפורום של קשקשנים הזויים.

MetalSinagouge

New member
But of course!

(ותברך אותי שהגעתי לסיום ההודעה, כן?) אני לא יכול להגיד כלום בקשר לסדנא או הדוגמאות שהראת. אם יורשה לי להשתמש ברושם שנוצר על סמך מה שאתה כותב, הייתי אומר שאתה בן אדם קטן ועצוב שמאשים את "התאגידים" בזה (תאגידים זו מילה גדולה ויפה כדי להגיד שאין לך על מי לתלות אחריות, אז אתה אומר what the heck ומאשים בזה כל בנאדם שמח ביקום). באופן עקיף אתה גם מפרסם את הסדנא, כי כל בנאדם שרואה שחורות בכמויות במשהו שהוא לא מכיר- כנראה שהוא שינן הרבה מין הכתוב כדי להרחיק אחרים ולהשאיר אותם "בזרם", מבחינתי אתה סוכן CIA עכשיו. נקודה לציון היא האנטי צייתנות. או שאתה אינטליגנציה על טבעית שמצליחה לכתוב בפורומים מבלי להתעסק עם ספקיות אינטרנט, או שאתה כן משתמש בספקית אינטרנט מה שהופך אותך באופן אוטומטי *הפתיחה של הטוקאטה של באך ברה מינור בבקשה לצייתן שנמצא במקום לא הכי גבוה בהיררכיה!!!111 כמו שאמר וכתב טימותי לירי SMI2LE

miss mcmillan

New member
טוב שבאתי

רק לומר מילה טובה על הסדנאות שלהם, וזה למרות שלא עברתי אחת, פשוט הזדמן לי להכיר מקרוב ממש את הנפשות הפועלות. לא מדובר בשטיפת מוח ואפילו לא ב"רוחניות", אלא בכלים שמישים לשפר הישגיות, להתמקד על המטרות שלכם בחיים וכל מיני כאלה. לא כל אחד מסוגל להפיק מזה משהו, או להתמיד, אבל מי שכן- יכול באמת לקבל מזה הרבה. אם יש מישהם לא שרלטנים, זה הם, אז לא לדאוג .

mortex

New member
צדיקה בסדום :)

מילים כדורבנות... תודה על התגובה הכנה, שמח שיש עוד אנשים שיצא להם להפתח לעולם הזה של מארגני הסדנה הספציפית הזו :) שוב מומלץ בחום :))))

miss mcmillan

New member
זה לא צדיקה

אם לא הייתי מכירה בעצמי, מקרוב, סביר להניח שהייתי חשדנית כמו כל האחרים.

mortex

New member
אבל בשביל להכיר מקרוב

צריך להתקרב, או לפחות לתת אמון ... איך נדע ונחווה אם לא ניתן אמון ? :)

0Pandemonium0

New member
נכון מאוד. ועכשיו לניסוי:

אני אומר שכדי לדעת ולחוות את חווית התעופה, עליי לתת אמון ולקפוץ ממגדלי עזריאלי. ואחר-כך אבדוק האם זה כואב כשכדור אקדח מפוצץ לך את המוח במהירות של מכונית, סתם בשביל החוויה.

mortex

New member
מצחיק...

מצחיק שאתה משווה להתנסות בסדנא, כזו או אחרת לאקט של התאבדות.... אז אולי גם אל תאכל לעולם פרי שנקרא "ביצי דרקון". אתה לא מכיר את הפרי ואינך יודע עליו דבר, זה יהיה כמו לירות לעצמך כדור בראש לא? יהיה עדיף לך לקפוץ מעזריאלי מאשר להתנסות במשהו חדש.... בעצם אתה מפחד שורה תחתונה לא? :) שים לב האנלוגיה שלך קצת לא במקום לדעתי :) אבל זו רק דעתי...

0Pandemonium0

New member
אני יודע, אני תמיד מגזים.../images/Emo13.gif

הכוונה הייתה להעביר את המסר הבסיסי, והוא שלא תמיד צריך לסמוך על כל אדם, רק בשביל לחוות משהו שעלול להיות מסוכן. גם לטעום את "ביצי הדרקון" עלול להיות מסוכן, אבל אם אני אכיר את הפרי ואדע שאנשים באמת אוכלים אותו, אני אדע שהוא לא רעיל או משהו כזה, למרות שאני בספק אם אנסה גם אז.
מה שאתה מציע רחוק מהתאבדות, אבל קרוב להשתעבדות. איך אני יודע שזו לא איזושהי כת ש"תשאב" אותי פנימה, כמו כל הכתות האלה שאנחנו שומעים עליהם בתקשורת בזמן האחרון? במקרה הזה יש לך גיבוי מחברת פורום שאני מכיר אישית (מאוד אישית, אם אתה מבין למה אני מתכוון, אבל אל תשאל אותה כי היא תכחיש, השקרנית), אבל שוב: אני מדבר על העיקרון.

נשמע ממש נחמד, כלים, שיפור החיים...

אבל יש לי שאלה, לכל חברי הפורום. מי ממכם קרא את הנזיר שמכר את הפרארי שלו (או כל ספר מודעות עצמית דומה)? וכמה ממכם באמת מיישמים את העצות שניתנו בספר הזה בחיי היום יום? אפילו עצה או שתיים? כלי פשוט? כמה ממכם בכלל זוכרים את העצות שכתובות שם? (כל זה בהנחה שעברה לפחות שנה מאז שקראתם את הספר)

למעלה