לכל אנשי הניווט/מפות/מיחשוב/לשון

maoz277

New member
לכל אנשי הניווט/מפות/מיחשוב/לשון

הגיע הזמן לארגן גם לפארק בריטניה ועדולם מפות מפורטות עם כל הסינגלים. זאת ההזדמנות לתת שם עיברי ל- SINGLE לא פו"פ. א.רשף הכי שנון בפורום תרים את הכפפה.

ארנון41

New member
תחליף אפשרי ל"סינגל"../images/Emo26.gif

"צרון" (וברבים - צרונים). הרעיון פשוט: הסינגל הטיפוסי הוא צר, בד"כ במדרון, ואם לא רכבת טוב - אתה בצרה...

laviran

New member
../images/Emo8.gifלי יש עדיין טראומה מ "בדידים" של

...חשבון כתה א'

alonaski

New member
יפה!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif נשמע אומנם...

"מופלץ"/"מליצי" כזה... אבל אהבתי את קו המחשבה והרעיון היפה!!!

maoz277

New member
האם למישהו יש סימון מפורט

של כל הצרונים באזור הנ"ל. יפתח וחבריו מצור הדסה או ארז אזרחי ממטע האם לכם יש מידע. במפה של יורם חן יש את השבילים הידועים. רוב הסינגלים באזור עדיין עלומים ולא מתועדים. כמו למשל אזור מודיעין.

קראת לי?

המלצה שלי היא להתחיל ממפת סימון שבילים או מפת ניווט ספורטיבי של יער משואה. במפת הניווט מסומנים חלק מהשבינגלים, כמו למשל הירוק הכחול והאדום שיורדים ממצפה משואה. הצבעים כמובן לא מופיעים על המפה, כי זו אינה מפת סימון שבילים, וגם הקוקוו אינו בולט מאוד, אך בהחלט קיים. אני מקווה שיופיע עדכון למפה מתישהו בקרוב, ואולי גם בהזדמנות להרחיב אותה דרומה וצפונה לשאר אזורי הפארק. דרך אגב, יש גם מפות ניווט של יער הנשיא ויער אשתאול. ביער הנשיא יש אינסוף סינגלים מכל הסוגים ושבילי אש טכניים משהו אש. המפה לא מעודכנת אך די טובה כבסיס. מחרתיים אני וניר מקיימים שם טיול וסדנת ניווט להכרות עם ספורט הניווט, לקראת תחרות הליגה הקרבה בעוד 10 ימים. הסדנה חינם, למעט עלות של 10 ש"ח עבור המפה. לגבי אזור מטע = פארק עצמאות ארה"ב = האזור שבין מטע, בר-גיורא ונס-הרים, אני מכין מפה שתהיה מוכנה לתחרות באביב.

steiff

New member
סינגל טרק - מִרעוֹל

מרעול מקורו בשילוב בין משעול למרעה. משעול רועים והולכי רגל בשטחי מרעה. והאמת היא שניתן להסתפק בביטוי הפשוט משעול. אפשר היה לחפש מושגים כמו "חד-נתיב" או "חד-מסלול" אבל זה היה מתקבל כמו ה"שח-רחוק" של בן יהודה.

steiff

New member
אף לא אחד - המזלג שלי בטיפול 10000

ואני לא מי-יודע מה טוב ב"ווילי" למרחקים ארוכים.

steiff

New member
ווילי = גלגלת?

ולגבי המזלג - אני יכול לבשר שאחרי תקופת יובש קצרה שוב ישנה בארצנו הקטנטונת מעבדת שרות מורשית למזלגות ובולמי FOX והמזלג שלי זכה להיות מזלג הבכורה שטופל בה.

tiranm1

New member
הייתי הולך דווקא על ר"ת שמבוטאים

כמילה אחת. למשל נת"צ (נתיב-צר). למרות שתפוס כבר (נתיב תחבורה ציבורית). או אולי נת"ב (נתיב-בודד).

עופר D

New member
שבינגל - שביל גלישה

הכי דומה למקור. ה-"נ" עבור התאמת הסאונד אופציות נוספות D-:: רכביל - שביל רכיבה רכבול - משעול רכיב שביצר (שוויצר?) - שביל צר די, מספיק עם השטויות, אבל שבינגל הכי מצלצל לי
"עשיתי היום את השבינגל האדום בשוקף, היה אחלה." לא רע, נכון?

maoz277

New member
פעם ראשונה שבינגל

אחלה רעיון. אבל מה עם פרוט השבינגלים בבריטניה. לא הנדושים בתוך היער.

למעלה