לכל אנשי הפורום

rhlchn

New member
לכל אנשי הפורום

אני יגיד את האמת ובטוח כמה פה יתנגדו(אלה שאוהבים אותה ולדעתי יש הרבה)לדעתי היא בכלל לא יפה (ואין לכם מה להתווכח על טעם וריח)יש לה עיינים גדולות מדי אין לה גוף של דוגמנית והשפתיים גם גדולות מדי ולדעתי במקום למכור את השירה שלה היא מוכרת את הגוף שלה נכון יש לה קול יפה אני מסכימה אבל היא קצת מגזימה עם הבגדים וגם היא מאוד שחצנית מאוד רואים לפי הדיבור והבטחון המופרז שיש לה אצל יצפאן היא הייתה ממש חמודה נהנית ממנה אבל כל הפעמים האחרות שראית אותה פשוט נגעלתי אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מחבבת את מאיה בוסקילה בכלל

marilin

New member
זמרת לא צריכה להיות יפה

ובטח שלא דוגמנית,למה כל אחת שמתפרסמת חייבת להיות יפה? ואם לא ישר מעבירים ביקורות מה זה ומר עלינו??? לגבי הלבוש זהו טעמה וכך היא רוצה להציג את עצמה - זכותה!

rhlchn

New member
נכון שהיא לא צריכה להיות יפה

ואני בכלל לא מעבירה עליה ביקורת פשוט הרבה חושבים שהיא יפה ולדעתי היא לא ולפי דעתי היא לובשת את הבגדים רק כדי למשוך תשומת לב ולא רק בגלל שהבגד יפה הוא חשוף מדי אני לא יודעת אם ראית את המסיבה של הדיסק היא כבר עברה כל גבול עם הבגד השקוף עלתה לבמה עם תחתונים

marilin

New member
וכשבריטני ספירס, ג'ניפר לופז,מאריה

קארי ואגילרה(שנראית מגוחך) עושות את זה יש לך מה להגיד?? לא נראה לי כי הן כמו דוגמניות, כי זה אמריקה.... וכי קשה לנו לראות מישהי משלנו עושה משהו כזה

BravE NeW BoY

New member
כמו שכולם אמרו כאן

הלבוש הוא רק תירוץ לקול המדהים שלה בארץ קשה להפרנס ממוסיקה...אז כל אמן צריך שיהיה לו איזה גימיק, או איזה משהו ייחודי שככה יזהו אותו..שככה יכירו אותו, והיא בחרה בלבוש, ולדעתי זה אחלה.

דע לך שעם כל האהבה שלי אליה ...

ולא חסר , אני מתה עליה אני חושבת שהיא מוכשרת ויש לה גם את הלוק ויש לה כל מה שצריך בשביל להצליח אבל זה לא יפה שהיא מתלבשת כזה חשוף , היא לא משאירה בכלל מקום לדמיון וזה דוחה לדעתי .. . כמו שהיא התלבשה ביצפאן אהבתי בטירוף .

hila tet

New member
../images/Emo45.gif

היא אמורה להיות זמרת ולא מלכת יופי... לדעתי היא בסדר גמור..

כמו שאמרת אל תתווכחי איתנו על טעם

וריח אין מה להתווכח. זו דעתך ולא יותר מזה. ובכלל זמרת לא חייבת להיות יפה היא לא דוגמנית,היא זמרת. ואף על פי כן, לדעתי מאיה מאוד יפה ,מוכשרת,לא רק בעלת קול נפלא אלא גם כותבת ומלחינה, היא בכלל לא שחצנית, זה מראה כמה את לא מכירה אותה. היא מאוד חברותית,ובכלל לא עם האף למעלה, היא לא שוכחת את המעריצים שלה, זה שיש לה ביטחון זה טוב, לא רק לה יש ביטחון יש הרבה אנשים בעלי ביטחון זה אומר עליהם שהם שחצנים? לי לא נראה שאת לא מחבבת, את פשוט שונאת ,שינאת חינם,מעניין למה?

זה מעצבן אותי

שאנשים עושים עניין מהבגדים שהיא לובשת כי אם זמרת תעשה את זה בחו'ל זה לא יפריע בכלל ...

k a b o o k

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מצחיק אותי
אין לי מה להגיב..

rhlchn

New member
מה אתם מתנפלים זה דעתי

היא פשוט מגעילה אותי קשה לכם לקבל שיש מישהו שלא אוהב אותה אני לא שונאת אותה חינם אני שונאת אותה בגלל ההתנהגות שלה שהיא מתלהבת מעצמה שתוריד פורפיל היא עלתה על העץ יותר מדי גבוה שתרד קצת ודרך אגב לא אמרתי שזמרת צריכה להיות יפה אבל אני אומרת לכל אלה שחושבים שהיא יפה לדעתי היא לא אז אל תכניסו לי מילים לפה מילים שלא אמרתי בכלל

rhlchn

New member
וזה שאמרתי שאין לה גוף של דוגמנית

התכוונתי לזה שעשו ממנה דוגמנית לא אמרתי שזמרת צריכה להיות דוגמנית התכוונתי שרוברט עשה ממנה דוגמנית והיא בכלל לא מתאימה להיות אין לה גוף לזה לפי דעתי ועוד פעם זאת דעתי ולא משנה מה תכתבו לי אני ישאר עם איך שאני חושבת

חחחחחחחחחחח הצחקת אותי ../images/Emo6.gif ...

חחחחחחחחחחחחחח.... אבל אתה צודק , לנו שאנו אוהבים אותה קשה מאוד לקבל דיעות שליליות עליה כי בעינינו היא פשוט מיוחדת ..

ניראה לי שאת מקנא בה ויש לך סיבה ..

מה לעשות לא כולן יכולות להראות כמו מאיה אבל את לא צריכה לקחת את זה קשה ... יש דברים יותר חשובים בחיים ...

rhlchn

New member
אני לא מקנאה ממש לאא

נכון באמת קשה לכם לקבל את מה שאני חושבת ועוד פעם אני אורמת יש לה קול מדהים ומהמם אבל לדעתי היא לא יפה מה אתם רוצים שאני יעשה יאהב את איך שהיא נראית בכח?

rhlchn

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהאמת האמת בכלל לא ידעתי

אני באמת מצטערת על הכל לא ידעתי שאתם מעריצים שרופים שלה ואני חוזרת בי אני מקווה שלא תתנו יחס למה שאמרתי אני מבטיחה לא להגיד מה שאני חושבת שוב כי לא ידעתי שזה יפגע בכם אז שיהיה לכם יום נעים מקווה שאני יוכל לפצות על הנזק שגרמתי יום נעים וסליחה ופעם הבאה אני יחשוב ויבדוק לפניי שאני כותבת

למעלה