לכל אנשי הפורום

BravE NeW BoY

New member
את תמיד יכולה להגיד מה שאת חושבת...

אבל בצורה יותר נחמדה מ"אני לא יודעת מה איתכם אבל אני נגעלתי"....

rhlchn

New member
טוב סליחה מאמי זה לא יקרה שוב|סליחה

יאאא אני רוצה להתחיל איתכם הכל מחדש ולא רוצה לריב זאת לא כוונתי אני מבקשת באמת סליחה מכל אחד אישית מכל מי שפגעתי בו ודבר אחד שאני כן אוהבת במיאה זה הקול המהים שלה וגם לדעתי היא סקסית אבל זהו זה הדברים הטובים שאני חושבת עליה (את הדברים הרעים כבר אמרתי חחח)

rhlchn

New member
טוב סליחה מאמי זה לא יקרה שוב|סליחה

יאאא אני רוצה להתחיל איתכם הכל מחדש ולא רוצה לריב זאת לא כוונתי אני מבקשת באמת סליחה מכל אחד אישית מכל מי שפגעתי בו ודבר אחד שאני כן אוהבת במיאה זה הקול המדהים שלה וגם לדעתי היא סקסית אבל זהו זה הדברים הטובים שאני חושבת עליה (את הדברים הרעים כבר אמרתי חחח)

אנחנו מתכתבים בפורום הזה ...

רק בגלל המשהו המשותף הזה האהבה האדירה למאיה ... אל תהיי עצובה לא נורא , אנחנו אני בכל אופן סולחת ומבינה אבל את מוזמנת להישאר כאן איתנו ואולי תגלי דברים אחרים ממה שאת באמת חושבת ...

rhlchn

New member
איזה מתוקה את תודה

טוב כנראה שכל הזמן שאני יהיה פה אני יבקש את סליחתי כי אני מרגישה שעשיתי משהו לא בסדר ובאמת לא ידעתי שכולכם פה כל כך אוהבים אותה אז תמשיכו לאהוב אותה ויכול להיות שאם אני ישמע עליה יותר אולי כם אני יתחיל לאהוב אותה

אני בטוחה שכן ...

כי היא ממש דיווה
אין בעד מה חמודה רק אל תהיי עצובה ... הודית בטעות , זהו נגמר ופותחים דף חדש ... ואם את נשארת כאן אז : ברוכים הבאים לפורום של מאיה בוסקילה ...
או
על חשבוני לבחירתך ...

rhlchn

New member
אנחנו יכולות להיות חברות טובות חחחח

איזה מתוקה אני מתפלאת ממך על פעם מחדש טוב אני ינסה קצת לשמוח אחרי שאני רואה שיש אנשים כמוך זה משמח

k a b o o k

New member
תראי..

מה שמך
אני, אישית, מכבד את דעתך
אם זה מה שאת חושבת, זו זכותך
אבל פשוט, במקרה הזה הפורום הזה נועד למי שמעריץ, אוהב את מאיה מכל הבחינות
בגלל זה, מה שאמרת נראה לנו מאוד לא נכון ומוזר
אין על מה להצטער או להיות עצובה, ראיתי שהבנת מה הקטע, וזהו..
להבא, נשמח לשמוע ממך יותר דברים טובים על מאיה..
יניב.

אההה סבבה ../images/Emo140.gif

אחרי שהבנת באיזה פורום את, וקיבלת את זה שלא אומרים פה אני נגעלת על מאיה... אז את יותר מוזמנת להישאר פה, ולהכיר טוב יותר את מאיה ואת האנשים שפה את תראי שקצת טעית, בחלק מדעותיך ואולי תתחילי גם את לאהוב אותה. שיהיה לך בכיף ובהצלחה

hero D

New member
אני לא מבינה דבר אחד....

אם אתה חושב שהיא לא משהו, לא יפה, לא מוכשרת... למה באתה לפורום שלה להגיד את זה? מה חשבת שיגידו לך: "אויש, לא שמנו לב, וואלה אתה צודק"? נו באמת...תתעסק בדברים קצת יותר חשובים אצל זמרת כמו הקול והכשרון ועל יופי אי אפשר להתווכח, זה עניין של טעם אישי רק יש מקום וזמן להגיד דברים וזה שבאת ואמרת את זה פה זה לא לעניין.....

rhlchn

New member
חמוד/ה לפני שאת/ה כותב/ת משהו

תקרא הכל לפני מה שאתה אומרואם אין לך כח לקרוא אני יסביר לך שאני לא ידעתי שזה האתר של המעריצים שלה והתנצלתי אז למה לפתוח את זה שוב?לא חבל

hero D

New member
לא ידעת שזה אתר מעריצים?

אני הייתי ממליצה לך להשאר עם מה שחשבתי קודם ולא מה שאני חושבת עליך עכשיו. או שאת סתומה או שזה היה תירוץ ממש עלוב. סורי, אבל מה לעזעזעל חשבת שיהיו פה? בפורום של מאיה - אנשים שלא אוהבים אותה? גאד.... מקווה שאת לא בלונדינית...בלי להעליב...

למעלה