לכל דבר יש סוף

redsnowhite

New member
לכל דבר יש סוף../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

לכל דבר טוב יש סוף ואני מרגישה שגם לניהולי בפורום זה.. החלטתי לפרוש מהניהול. בתחילת הקמת הפורום ע"י גבי הפורום היה מאוד מלא והיינו בין 5 הפורומים המלאים והמתעדכנים ביותר, היום אנחנו בקושי באלפייה הראשונה לדעתי
זה לא סוד ש-RBD לא מעניינים מישהו כבר כ"כ.. האמת אני מתעדכנת פה ושם, מסתכלת קצת בתמונות וקוראת עדכונים אבל זהו, מעטים חברי הפורום המעדכנים כבר(ולאלה שכן מעדכנים, כ-ל הכבוד!
) ומעטים המתעדכנים.. אני פורשת מהניהול אבל זה לא אומר שאני פורשת מהפורום, אני בהחלט אכנס ואנסה מדי פעם אולי לעורר אותו מעט אפילו עם קצת משחקי אוף(כי מעבר אין מה לעשות..) אני מרגישה שזה לא הולך לשום מקום ושכבר אין מה לעשות.. אני לא מעוניינת להיות כחולה סתם בעוד פורום
חשבתי כמה פעמים לתת צ'אנס אחרון להחזיר את הפורום לימיו הגדולים והיפים שכולנו כ"כ אהבנו, אבל זה לא יחזור וצריך להמשיך הלאה
אזזז.. חבר'ה, אני מ-מ-מ-מ-מ-מ-ת-ה עליכם ולעולם לא אשכח את ימיו המדהימים של הפורום
וכמובן שלא אותו, אני מתה עליו ואמשיך להסתכל בו כל יום ולהשתדל גם לכתוב
אני באמת באמת מקווה שהפורום יתעורר ואני אשמח מאוד אם זה יקרה(למרות שעם חבר'ה עצלנים כמו רובכם-חוץ מכמה- זה לא יקרה
-קחו בהומור) גם אם זה יהיה רק כאוף ולא כמשחקי RBD וכו' חח.. ובאמת שממש ממש ממש עצוב לי לעזוב את הניהול פה, אבל כמו שאמרתי זה רק ניהול, אני אשאר חברה פה
בימים הקרובים אחדל להיות כחולה.. טוב נו, שחור זה מרזה
חחחחחחחחחחחחחחחחח המשך חג שמח, מדהים, מהנה וטעים

מח17

New member
חחחחחחחח גדולה את!

שחור מרזה...חחחח לאב יו שמרי על קשר אה?!?!? וכן,מרגע לרגע הפורום יותר ריק....חחחח בהצלחה שיהיה לך יפה שלי :)

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ברור שאשמור, שלא יהיה לך שום ספק של זה
אני תמיד במסנג'ר וכמובן אכנס לפורום תמיד
רק פשוט כחברת פורום רגילה מין המניין ולא מנהלת פורום כחולה
חח תודה

ג ב ש ו ש

New member
רוית../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אתחיל בזה שאני די מבין את הצעד שלך וכמובן מכבד כל החלטה
הכי חשוב זה שתמשיכי לגלוש בפורום בין אם תהיי מנהלת ובין אם לא תהיי מנהלת...כמו בעבר. תודה על כל מה שהקדשת למען הפורום,כל המאמצים,התקנון,עידכונים ובכלל,השקעה רבה ומשתלמת
בתקווה שהפורום יחזור להיות פחות או יותר מה שהוא היה כי חבל,יש פה המון אנשים יחסית,מה שאין בכל פורום ואפשר להשתקם ולהתעורר...

redsnowhite

New member
גבשוש../images/Emo24.gif

כמובן שאמשיך לגלוש בפורום, אני פשוט לא מרגישה צורך בלהיות מנהלת כאן, אבל זה לא אומר שאני פורשת גם מחברות בפורום
אמן שהוא יחזור למה שהיה פעם, למרות שתקוותיי כבר נעלמות להן לאט לאט.. יש פה באמת קהילה שהיא מקסימה ושאין בהרבה פורומים

M e R a V 2

New member
רוית ../images/Emo24.gif

חחחחח שחור מרזה..
אני מבינה אותך , באמת חבל מאוד שהפורום שלנו לא פעיל כמו פעם
היית אחלה מנהלת , ובאמת כל הכבוד על ההשקעה שלך
בכל מקרה ... אנחנו מדברות כל יום כמה שעות טובות
ככה שתמיד נשמור על קשר !! מקווה שתיכנסי לפה מידי פעם כמו שאמרת :) אוהבת אותך ובהצלחה
חג שמח ..

redsnowhite

New member
שכנעעעע:F../images/Emo24.gif

מאוד חבל
פעם היה ממש כיף פה.. שרשורי הבוקר טוב רק היו מגיעים ל-150 תגובות בשעתיים, עכשיו גם 3 תגובות אין..
ברור שנשמור!!! תודה מותק
לאביו

רוית../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif

כןן חח שחור מרזה אה?!-אהבתי
העיקר שאת נשארת בתור חברת פורום! אני מקווה שבכל זאת הפורום יחזור להיות פעיל כמו פעם אפילו אם זה יהיה רק במשחקי אוף! היית אחלה מנהלת

didalf

Well-known member
יש לי שאלה קטנה../images/Emo109.gif

למה כתבת את זה ב4 לפנות בוקר?
ותאמת אני מבינה אותך חח, העיקר אבל שאת נשארת

redsnowhite

New member
כי הייתי ערה../images/Emo3.gif

חחחחחח דיברתי עם מעיין עד 4 בבוקר מאז שחזרתי למסן מהסרט
חחחח ברור שנשארת

רויתווווווווווווווש ../images/Emo24.gif

קודם כל אהבתי ששחור זה מרזה חחחח
ודבר שני ... לא משנה עם תהיי שחורה או כחולה או אדומהה אני תמיד אוהב אותךךך והעיקר של נישארת איתנו בפורום לא משנה מההה אוווווהבת אוווותך הכיייי בעוווווולם.....
גל

osh360

New member
רויתוש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מבינה אותך כמו שכבר אמרתי,באמת זה חבל שככה הפורום לא כמו פעם
אבל אין מה לעשות:)ואני יודעת שתא תמשיכי להכנס לפה ולהגיב מדי פעם. אוהבתותך

למעלה