רויתייי ../images/Emo24.gif
וואי, קשה לי להחליט איך להתחיל לכתוב.. אבל נתחיל מזה שאני חושבת שעשית את תפקידך על הצד הטוב ביותר! בפעם ההיא שאני וגבי נסענו בדיוק באותו השבוע הצלחת להחזיק את כל הפורום לבד ועוד בפעם הראשונה כמנהלת כאן! כמובן אח"כ שהצטרפת לניהול המשכת לדאוג שהכל יהיה מסודר ומאורגן ובלי ריבים, וליזום רעיונות ותחרויות. מה שנקרא, עשית עבודתך נאמנה
האמת שאולי כל החלק הזה מיותר, כי הרי את לא פורשת אלא רק "מחליפה" צבע, ובינינו, אני באמת חושבת שעכשיו הגענו למצב שלמנהלים כתור מנהלים אין יותר מדי כוח לעומת שאר הגולשים, כי כולנו תכלס אותה קהילה
ממ..ונכון שעכשיו אנחנו נמצאים ב"עונת המלפפונים" מה שנקרא, אבל זה חלק מהעניין של פורום על סדרה מסוימת, (שלא כמו היפים והאמיצים
), באיזה שהוא שלב נגמרת, ומן הסתם לאט לאט מאבדת עניין..ודועכת. ובגדול אני חושבת שהצלחנו להחזיק מעמד כפורום פעיל מאוד גם לאחר סיום הסדרה, וזה בזכות RBD כמובן, שגם הם בסה"כ צמחו מהסדרה הזו, ואני חושבת שהם הלהקה היחידה שקיימת עכשיו כ"כ הרבה זמן לאחר שהסדרה שלהם נגמרה, וכל הפרויקט הזה של RBD רקם עור וגידים הרבה יותר מהר ממה שכולם ציפו, וממימדי ההצלחה היו ענקיים, ובכלל אם גם עכשיו הם ממשיכים להופיע פה ושם, זה מראה משהו עליהם. ממ, אני חוששת שאני מתחילה להתפרס כאן על הרבה כיוונים לא קשורים חח
בכל אופן, בסופו של דבר מגיעה לך תודה על ההשקעה התמידית פה בפורום ומאחורי הקלעים בפרט, ואת בהחלט חלק חשוב ונכבד ממנו ולאן שהוא הגיע.