לכל דבר יש סוף

redsnowhite

New member
חחח כן../images/Emo24.gif

כשדיברתי איתך כתבתי את ההודעה
חחח נתת לי השראה
חחחחחח אוהבת מלאנתלאפים!

רויתותי../images/Emo24.gif

מתוקה סוף סוף שומעים ממך
כ"F התגעגעתי. אני מקווה שאת שלימה עם ההחלטה, חוצמזה שחסר לך שתיעלמי כי את כ"כ מדהימה
ומקסימום, תמיד אפשר לחזור. אוהבת מלא
שחור זה מרזה
קרועעה !

redsnowhite

New member
אייי גמאני../images/Emo99.gif תתחברי קצת!!../images/Emo2.gif

לא נעלמת לשומקום ואם אני לא פה אני במסן
אוהבתת

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif..

את מנהלת מעולה
אבל תכל'ס לא צריך פה 3 מנהלים כרגע, אז תעשי מה שטוב ונוח לך [: העיקר שתישארי בקשר.

צטלע

New member
רויתייי ../images/Emo24.gif

וואי, קשה לי להחליט איך להתחיל לכתוב.. אבל נתחיל מזה שאני חושבת שעשית את תפקידך על הצד הטוב ביותר! בפעם ההיא שאני וגבי נסענו בדיוק באותו השבוע הצלחת להחזיק את כל הפורום לבד ועוד בפעם הראשונה כמנהלת כאן! כמובן אח"כ שהצטרפת לניהול המשכת לדאוג שהכל יהיה מסודר ומאורגן ובלי ריבים, וליזום רעיונות ותחרויות. מה שנקרא, עשית עבודתך נאמנה
האמת שאולי כל החלק הזה מיותר, כי הרי את לא פורשת אלא רק "מחליפה" צבע, ובינינו, אני באמת חושבת שעכשיו הגענו למצב שלמנהלים כתור מנהלים אין יותר מדי כוח לעומת שאר הגולשים, כי כולנו תכלס אותה קהילה :) ממ..ונכון שעכשיו אנחנו נמצאים ב"עונת המלפפונים" מה שנקרא, אבל זה חלק מהעניין של פורום על סדרה מסוימת, (שלא כמו היפים והאמיצים
), באיזה שהוא שלב נגמרת, ומן הסתם לאט לאט מאבדת עניין..ודועכת. ובגדול אני חושבת שהצלחנו להחזיק מעמד כפורום פעיל מאוד גם לאחר סיום הסדרה, וזה בזכות RBD כמובן, שגם הם בסה"כ צמחו מהסדרה הזו, ואני חושבת שהם הלהקה היחידה שקיימת עכשיו כ"כ הרבה זמן לאחר שהסדרה שלהם נגמרה, וכל הפרויקט הזה של RBD רקם עור וגידים הרבה יותר מהר ממה שכולם ציפו, וממימדי ההצלחה היו ענקיים, ובכלל אם גם עכשיו הם ממשיכים להופיע פה ושם, זה מראה משהו עליהם. ממ, אני חוששת שאני מתחילה להתפרס כאן על הרבה כיוונים לא קשורים חח
בכל אופן, בסופו של דבר מגיעה לך תודה על ההשקעה התמידית פה בפורום ומאחורי הקלעים בפרט, ואת בהחלט חלק חשוב ונכבד ממנו ולאן שהוא הגיע.

צטלע

New member
רגע רגע, עוד לא סיימתי..

מרוב ההתלהבות לחצתי על שלח מוקדם מדי חח
וזהו..אני בטוחה שתמשיכי להכנס כאן לפורום ולכתוב ולהשתתף בהכל, כי קשה להגמל מהתמכרויות..הא?
ואני מקווה שנמשיך שתינו לשמור על קשר.
ואולי, מתישהו, עוד כמה זמן שכולנו נזדקן
יחזירו לכאן את הסדרה שוב, והפורום יחזור לימי הזוהר שלו, לא פחות יפה ממה שהיה
חח וואו, אני נסחפת.

redsnowhite

New member
מיטל, נחמד לראותך../images/Emo3.gif

ואני לא חושבת שזה מיותר בכלל, אני מנהלת, חברי הפורום אמורים לדעת מראש שאני פורשת מהניהול ולא סתם ככה בהפתעה
מה שכן, לא אמרתי שאני עוזבת את הפורום לגמרי, אני פורשת מהניהול וזהו.. אני אומנם אבקר פה פחות גם בגלל הלימודים אבל עדיין תראו אותי כאן
תודה לך
מה שהיה מיוחד בפורום הזה זה החברות פה, היה פה המון אוף כי הקשר בין חברי הפורום היה מדהים ויפה, וגם זה נעלם..
ככה שגם בתור קהילה מאופפת וחברותית זה יכול להיות מקסים

צטלע

New member
חח נחמד גם לי לראות ../images/Emo3.gif

לא לא לא, שאמרתי "החלק הז המיותר", התכוונתי לכל הפסקאות הראשונות שאני כתבתי!! ברור שזה לא מיותר שהודעת, וברור שהיית צריכה להודיע..אין כאן מה לעשות מאחורי הקלעים ובניסיון להתחמקות! אכן, ואני שמחה שאת לא פורשת גם מהפורום..ואני בהחלט תולה תקוות שאת הקהילה החברתית שהייתה פה עוד נצליח לשמר! כי תכלס באמת שנוצרו פה חברויות..ובכלל הייתה אווירה של קהילה מגובשת!

רויתת../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

חחח קרעת אותי שחור מרזה
קודם כל היית מנהלת מדהימה וכל הכבוד לך על ההשקעה
ותודה רבה
אני יודעת שתמשיכי לכתוב כאן ולהגיב על מה שיש... מקווה שנשמור על קשר הנה המסן שלי[email protected] ושוב היית מנהלת מדהימה

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח מה לא../images/Emo35.gif

תודה
אני אוסיף אותך מחר בע"ה
וברור שנשמור על קשר גם פה, אני נשאררת בפורום אני רק פורשת מהניהול חחח

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

רויותוששש העיקררר שאת נשארתת איתנו בפורום[[: שחור מרזה חח:D צודקתת! שמריי על קשר3>

lidorvit

New member
רוית ../images/Emo24.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

חבל לי
באמת שהיית מנהלת מעולה אבל העיקר שאת נשארת פה

m o r 1 0 2

New member
רויתי../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אני מאוד עצובה שאת עוזבת
היית מנהלת מדהימה ומקסימה
חולה עלייך

redsnowhite

New member
תודה../images/Emo24.gif גמאני עלייך../images/Emo25.gif

אבלל אייי, שימי
אני לא עוזבת, אני רק פורשת מהניהול!!!

rotemsror

New member
|חיבוקרוית../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

היית מנהלת מדהימה באמת
תודה על כל ההשקעה ועל כל העידוד שצריך ועל הכל
אבל הדבר הכי חשוב זה שאת נשארת לפחות בתור חברת פורום
ואני בטוחה שעוד יגיעו זמנים טובים שנחלוק כולנו ביחד
את מקסימה ממש ואני נורא שמחה שיצא לי להכיר אותך לפחות קצת

redsnowhite

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני בהחלט אשמח להכיר אותך
אני אוסיף אותך במסן בע"ה

דעתי האישית...

אםפ את עוזבת בגלל המצב בפורום זה רק מראה איזה מנהלת את.. במקום להיות עם הפורום במצב הזה את קמה ועוזבת כי הוא לא כמו פעם? את כאלו מוכיחה פה ברגע שהוא בעליה אני יהיה איתו..שיש הרבה ילדים והוא לא יהיה יבש אני יהיה פהה.. אבל כי עכשיו הוא לא כמו פעם מה איבדתי בו? זה רק מוכיח איזה מנהלת טובה את.. אבל בסדר זה הבחירה שך..

למעלה